Madis Müür muudab hobuse kasumijaotust peale suurt võitu enda kasuks

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kassike
    Räme Fish
    • Sep 2011
    • 21

Re: Madis Müür muudab hobuse kasumijaotust peale suurt võitu enda kasuks

Muruntau, kõik muu on mulle väga arusaadav - saan täiesti aru, et Heiki ei ole Sinu arvates (nii palju kui siin kirjas, minu arvates ka) õigustatud seda 70/30 diili üldse saama, aga mind huvitab, et kas vaatamata sellele (et ta on selline loru) Sa siis ikkagi enne seda hitti andsid suusõnaliselt talle selle 70/30 diili või mitte?

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

70-30 oli mingiks eelnevaks kuuks talle tõesti (tagantjärgi kergekäeliselt) antud, aga seisu pidi üle vaatama igakuiselt. Viimase aja tegemiste järgi ta seda ei väärinud ka tolle hetke lahjade reeglite järgi. Samuti polnud kirjas mida teha lepingu rikkumise korral kui mängija plussis on. OP rikkus lepingut ja sellisele tegevusele ei tohiks ühelgi juhul mingisugust preemiat (ehk 70-30 jaotust) järgneda, enamusel tallidel on ka korralikud leppetrahvid sellisteks puhkudeks ja eriti pahatahtliku käitumise puhul tehakse ka JohnSmithisathief.com tüüpi lehed mängijate nimede ja väärteo kirjeldusega. Muidu lihtsalt võetakse papp ja õpetus vastu ja pistetakse punuma.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Ei hakka poolt võtma ja ei ole mõtetki, sest ilmselgelt on tegu üksteise valesti mõistmis(t)ega ja kommunikatsiooni probleemid.

Ühelt poolt saan õpilas(t)est aru, sest eeldati kokulepete püsimist, teiselt poolt saan aru ka Müürist, kes on antud diilis heatahte pool: andnud võimaluse bankrolli ja õpetamise näol ning seda omast vabast ajast ja tahtest, samas soovinud baasreeglite järgimist ning tõenäoliselt eeldanud, et mistahes probleemide tekkel lahendatakse need omavahel ning ka õpilased näitavad üles vastutulelikust ja head tahet.

Aga kuna aasta ei ole enam 2005, kus stakemise üldine praktika ja staketavate eeldatav käitumine ning teadmised võimalike pudelikaelade kohta puudusid ja rahad on üleüldine tüliallikas, siis antud teemad ja olukorrad ei ole minu jaoks üllatavad. See on teada fakt, et mistahes stakemine või üleüldse rahadega tegelemine mistahes eluvaldkonnas tekitab probleeme, kui ei aeta reeglites näpuga järge. Seda oleks Müür pidanud algusest peale teadma.

Niipalju tegi, et mängijatele kehtestas baasreeglistiku ja lepingu, aga paraku see ei tähenda, et tulevikus probleeme ei ole. Lepinguga saad takistada ainult otseseid pettureid. Muude kaudsete probleemide vastu see ei aita, eriti kui leping on pinnapealne, kus on väljatoodud 10-20 reeglit. Isegi riikite tasandil, kus on seadused raamatute paksused, ei suudeta läbi käida kõiki tüüpsituatsioone ning lahenduse leidmiseks kasutatakse kohtute abi või leitakse see auk, kust saab kõrvale hiilida.

On Hiina vanasõna: usalda, aga kontrolli ehk sa võid küll usaldada, aga niikaua kui ei järgita reegleid näpuga ja probleemi tekkimisel koheselt ei tegeleta, siis sellised olukorrad tahest tahtmata tekivad. On mindud väiksemategi summade pärast tülli ja parimatest sõpradest saanud vihavaenlased.

Nagu ütlesin - kindlat poolt ma ei võtaks, aga praegusel juhul mulle tundub, et õpilastel on siiski suurem õigus ning Müür peaks võtma selle koolitusrahaks ja edaspidi hoolega mängijaid jälgima. Aga nagu ütlesin saan ka Müürist aru ja tõenäoliselt tal ei ole seda aega, et iga päev iga mängijaga eraldi vestelda, ning eeldan, et ta on lootnud mängijate poolt vastutulelikust, eriti kui nad on saanud peaaegu kõik tasuta - alates õppest kuni rollini.

Aga see usaldamine ja lootmine on tore uskumus ja tahaks ka, et kõikidel inimestel oleks õigustunnetus. Tuleksid vastu ning mäletaksid ka neid aegu, kus neid aidati ja teevad selle teene tagasi. See on printsesside unenägu. Paratamatult meie kapitalistlikus ühiskonnas see nii ei toimi. Heateod ei jää karistuseta ning kui soovid, et Sulle mun** ei panda, siis peab paraku ise ka selline mu** olema, kes ajab näpuga järge. Kui ei viitsi ajada, siis peab alguses sellega leppima, et mingi aeg saad üle. See ei käi ainult stakede kohta - vaid laenud, koosöö jms.

Pane koolitusrahaks ja kogemuseks ning kui endal aega ei ole, siis äkki võta mõni usaldusväärsem õpilane, kes tulevikus kontrolliks rohkem teisi ja teavitaks Sind/neid probleemidest ja räägid edaspidi koheselt selgeks.

Comment

• Rigged
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2535

Kui tal polnud õigust nii kõrgel mängida, siis võiks konkreetselt p....i saata ja /thread.

Mina siin mängijal õigust ei näe.

Comment

• The_Meer
            Grinder
            • Apr 2010
            • 765

Sama mõte, mis rankal. Müür peab tegema korralikud lepingud ja kui endal aega pole, siis palkama inimese, kes neid kontrollib. Keegi lepingut rikub, tallist minema ja leppetrahv peab ka suurema poolsem olema.

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

Samuti oli isegi selles kehvas lepingus kirjas, et satelliite üle kokku lepitud limiitide mängudele ei mängita ja üle kokkulepitud limiitide ei mängita. Selle €150 sisseostuga mängu mängimisega ta rikkus diili reegleid.
              sanktsioone rikkumise eest pole kirja pandud?

Veel oli lepingus kirjas ka punkt, et lahkumisel kuulub tallile tasumisele viimase kolme kuu keskmise kuukasumi jagu nö lepingust väljaostuklausel.
              üldiselt on nende punktidega minu jaoks selge, keda süüdlasena näen -op.

Soovitan panna sisse punkt, et mistahes lepingu reeglite(või siis määratleda reeglid) rikkumisel võtab tall/müür/juhtkond vastu otsuse(jaotuse muutus, trahv jnejne), mis on lõplik.
              Last edited by vsiu100; 19.02.15, 08:34.

Comment

• vsiu100
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4253

.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                  Nende tingimuste pakkumisel eeldasin ka naiivselt, et mängijad hakkavad mängima umbes sama tööeetikaga kui mina, ca +1000 mängu kuus...
                  Sa ise ka natuke liialdad või kust need puuduolevad 300+ turniiri tulevad?

Kui numbrid õiged, siis Sa ei saa õppivalt mängijalt eeldada rohkem ja suuremat volüümi kui kogenud turniirihailt (endalt) ning see argument ei ole pädev.

Aga võib-olla vaatasin midagi valesti, muu screen-name kuskil mujal toas või/ja SharkScope misseb turniire.

3 KUUD

Winamax
                  • 21.11.2014: 0 turniiri
                  • 16.02.2015: 1231 turniir

PokerStars
                  • 23.11.2014: 35 568 turniiri
                  • 16.02.2014: 36 005 turniiri

Kokku: 1794
                  Päevi: 75
                  Päevas/Turniire: 24

Keskmiselt kuus (30p): 718

12 KUUD

PokerStars
                  • 29.12.2013: 29 124 turniiri
                  • 28.12.2014: 35 982 turniir

Winamax: 1231 turniiri

Kokku: 8035 turniiri
                  Keskmiselt kuus: 670

Comment

• karupoeg
                    Pokkerihai
                    • Jun 2012
                    • 3823

70-30 oli mingiks eelnevaks kuuks talle tõesti (tagantjärgi kergekäeliselt) antud, aga seisu pidi üle vaatama igakuiselt. Viimase aja tegemiste järgi ta seda ei väärinud ka tolle hetke lahjade reeglite järgi. Samuti polnud kirjas mida teha lepingu rikkumise korral kui mängija plussis on. OP rikkus lepingut ja sellisele tegevusele ei tohiks ühelgi juhul mingisugust preemiat (ehk 70-30 jaotust) järgneda, enamusel tallidel on ka korralikud leppetrahvid sellisteks puhkudeks ja eriti pahatahtliku käitumise puhul tehakse ka JohnSmithisathief.com tüüpi lehed mängijate nimede ja väärteo kirjeldusega. Muidu lihtsalt võetakse papp ja õpetus vastu ja pistetakse punuma.
                    muruntau, su jutt on subjektiivselt väga loogiline ja mõistetav, kuid kassikese küsimus on asjakohane. Tasustamise poole pealt täiendaks ja ütleks järgnevat:

Juhul, kui 70/30 on erandjuhtum, mis parendab töövõtja olukorda töötaja tasustamise mõttes, olgu see siis preemia või boonus hea töö eest, siis peab olema sätestatud ka baas (e. nn. põhipalk, nt 50/50). Nüüd, kui sul on olemas järgnevad asjad:

1) lepinguline põhitöötasu (nt 50/50)
                    2) tulemustasu kriteeriumid ja tingimused. Sinu juhtumi puhul näeks see välja sõnastuselt umbes järgnev: "Töötaja tulemustasu on kuni x % (sinu puhul baas stakest kõrgem jaotus töövõtja kasuks), sealjuures otsustatakse tulemustasu suurus üle igakuiselt lähtuvalt töövõtja töö tulemuslikkusest tulemustasu maksmisele eelneval perioodil". "Tulemustasu maksmise kriteeriumiteks on: a); b); c) .... .

Kui need on olemas kaks kriteeriumit on sul töölepingus kirjas, siis võid OP perse saata. Tulemustasu väljamaksmine on kokkuleppeline nii palju, et töötaja peab olema nõus raha vastu võtma. Kui ta nõus ei ole, siis hääletagu jalgadega, aga tal ei ole õigust nõuda eelmisele perioodile kohaldatud tulemustasu automaatselt ka järgneval perioodil.

Ühesõnaga, kui eelpool mainitud kaks punkti on sul sellisel kujul rakendatud, siis sa ei pea teavitama töötajat tulemustasu vähendamisest, sest iga kuu läheb seis automaatselt "nulli" (e. põhitasu peale) lähtuvalt töölepingust.

e: täienduseks punktile 1 - muidugi juhul kui tegemist oleks töölepinguga, peaksid olema min. palk garanteeritud. Ja eesmärk oli tekstiga pigem näidata loogikat tasustamisel kuivõrd konkreetset juhtumit lahendada.
                    Last edited by karupoeg; 19.02.15, 08:45.

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

Kui sa oma eelmist tööandjat järgmisel tööintervjuul sõima hakkad või eelmine ülemus su kohta halvasti ütleb taustainfot kogudes, siis sa uut tööd ei saa. Sul ei lastagi rääkida oma kurba saatust, sul võib mapitäis tõendeid olla.
                      Konkreetne küsimus kõigile, nagu Muru küsis: kas oleksite nõus OP stakema? Mina ei oleks, kuna ma ei viitsi kunagi lepingutesse süveneda vaid usun alati mõlemapoolsesse heasse tahtesse ja selle inimese puhul ma kardan, et mul tõmmatakse mingi jokk skeemiga perse lohku.

Comment

• muruntau
                        • Jan 2009
                        • 4325

Ranka pole ikka üle saanud, et ma turniiritiimi siit foorumis minema viisin. Ta on mind eelnevalt skypes ja fb's sõimamas käinud ja nüüd üritab mind siin diskrediteerida.

Tavaliselt läheb siin pettuste teema üles panemisega päevi aega, aga nii kui on võimalik mulle ära panna, nii läheb diili rikkuja enda savijalgadel kaebus üles ilma minuga konsulteerimata. Kogu tema esimesest postist siin teemas kumab läbi tema arusaam, nagu ma talle võlgneks midagi, et mu tiim peaks siin foorumis olema. Nagu ma võlgneks talle eluaegset foorumi aktiivseima postitaja rolli, kes tema hääbuvat ja kolletuvat saiti peaks üleval hoidma, et ta affiliatemisega saaks rohkem tulusid teenida. Kui üldse midagi, siis ma olen päris palju teinud selle saidi heaks ja saan taaskord vastu mustamist. Ju siis see on Ranka loomuses.

Väide, et ma liialdan enda mägnude arvuga on naeruväärne. Ma ütlesin, et mängides oli mul volüüm 1200-1500 mängu kuus ja see nii ka oli täiskohaga MTTsid mängides 2013 sügisest kuni 2014 kevadeni, välja arvatud mõni kuu kui olin mõnel EPT'l. Praegu ma mängin kolmandik kohaga, ainult pühapäeviti lasen täisgrindi ja siis korra nädalas veel üks pikemapoolne ühissess kus õpilased jälgivad minu mängu, thats it. Sellega tuleb mul ca 600 mängu kokku vägagi suure muu koormuse kõrvalt. See just tõestab, et mulle on 1200-1500 mängu täiskohaga lastes enam kui võimete kohane. Aga Rankale sobib kõik, et mind mustata.

Kunagisest pokkerimängu arendavast saidist ja foorumist on saanud pokkeri peldik ja sopaleht. Ranka üritab endale lugejaid ja käivet geneda mind mustavaid artikleid üles lastes ja diili rikkujaid õigustades. Nõrk, Ranka!

Edit: Just sellepärast ma siin foorumis pole mitu kuud postitanud, et Ranka selline kibestunud isiksus on. Ei teki tahtmist siia tulla. Nüüd langes arvamus temast veel madalamale. Eks ma siin vast ennast kaitsmas käin Ranka süüdistuste ja sopa eest, rohkem mitte.
                        Last edited by muruntau; 19.02.15, 09:21.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Ranka pole ikka üle saanud, et ma turniiritiimi siit foorumis minema viisin. Ta on mind eelnevalt skypes ja fb's sõimamas käinud ja nüüd üritab mind siin diskrediteerida.

Tavaliselt läheb siin pettuste teema üles panemisega päevi aega, aga nii kui on võimalik mulle ära panna, nii läheb diili rikkuja enda savijalgadel kaebus üles ilma minuga konsulteerimata. Kogu tema esimesest postist siin teemas kumab läbi tema arusaam, nagu ma talle võlgneks midagi, et mu tiim peaks siin foorumis olema. Nagu ma võlgneks talle eluaegset foorumi aktiivseima postitaja rolli, kes tema hääbuvat ja kolletuvat saiti peaks üleval hoidma, et ta affiliatemisega saaks rohkem tulusid teenida. Kui üldse midagi, siis ma olen päris palju teinud selle saidi heaks ja saan taaskord vastu mustamist. Ju siis see on Ranka loomuses.

Väide, et ma liialdan enda mägnude arvuga on naeruväärne. Ma ütlesin, et mängides oli mul volüüm 1200-1500 mängu kuus ja see nii ka oli täiskohaga MTTsid mängides 2013 sügisest kuni 2014 kevadeni, välja arvatud mõni kuu kui olin mõnel EPT'l. Praegu ma mängin kolmandik kohaga, ainult pühapäeviti lasen täisgrindi ja siis korra nädalas veel üks pikemapoolne ühissess kus õpilased jälgivad minu mängu, thats it. Sellega tuleb mul ca 600 mängu kokku vägagi suure muu koormuse kõrvalt. See just tõestab, et mulle on 1200-1500 mängu täiskohaga lastes enam kui võimete kohane. Aga Rankale sobib kõik, et mind mustata.

Kunagisest pokkerimängu arendavast saidist ja foorumist on saanud pokkeri peldik ja sopaleht. Ranka üritab endale lugejaid ja käivet geneda mind mustavaid artikleid üles lastes ja diili rikkujaid õigustades. Nõrk, Ranka!
                          Mustasin? Läks vist midagi hinge, et julgesin küsida, mitu turniiri? Omast arust kirjutasin väga mõistlikult.

Teiseks privaatne vestlus, kus olin purupurjus kell 4:20 hommikul. 9 tundi hiljem, kui ärkasin ja kaineks sain, oli piinlik ning tulin ja vabandasin.

Täiesti süüdimatult pritsid tatti ja see ei ole teema, millest rääkida.

Comment

• Kakahirmutis
                            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Mina annan oma hääle Murule

Kuidas te viitsite nii pikalt trükkida üldse?

/thread
                            Last edited by Kakahirmutis; 19.02.15, 09:28.

Comment

• overbet
                              Pokkerihai
                              • Sep 2010
                              • 1620

Edit: Just sellepärast ma siin foorumis pole mitu kuud postitanud, et Ranka selline kibestunud isiksus on. Ei teki tahtmist siia tulla. Nüüd langes arvamus temast veel madalamale. Eks ma siin vast ennast kaitsmas käin Ranka süüdistuste ja sopa eest, rohkem mitte.
                              lol

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Tavaliselt läheb siin pettuste teema üles panemisega päevi aega, aga nii kui on võimalik mulle ära panna, nii läheb diili rikkuja enda savijalgadel kaebus üles ilma minuga konsulteerimata.
                                Petturite alafoorum ei ole mitte kunagi olnud modereeritav alafoorum. Kõik teema on läinud ülesse koheselt ja nii on olnud see eluaeg. Ainukesed delayd, mis on tekkinud on siis, kui keegi on eelnevalt konsulteerinud minuga, kas on mõttekas teha või mitte! Antud teema puhul ei ole mitte keegi konsulteerinud minuga ning ei ole ka keegi mulle saatnud sellekohast PM-i. Ei OP ega ka mitte Sina. Täpsustuseks: modereeritavad alafoorumid on Ostu/Müügi ja kunagi oli ka Stake/Diili alafoorum.

Süüdistus, et minu kuri käsi on siin mängus, on lausvale ja laim. Rõhutan veelkord: nii kui teema tehakse, see on nähtav koheselt kogu foorumile - ei ole mitte mingisuguseid modereerimise piiranguid. Moderaatorid saavad vastupidiselt: vajadusel peita teema! Lisaks seda konkreetset teemat ma nägin esimest korda alles eile õhtul 20:51 (sain lingi Skype vahendusel) Teema algati kell 14:21 ehk kuue tunnine vahe ning siis lugesin selle ka diagonaalis läbi, sest ei olnud aega. Täna hommikul alles lugesin esimest korda kogu teema kui ka Sinu jutud läbi.

Seega palun ära mind küll seo kuidagi oma probleemidesse. See, mis meie vahel oli, see oli ning mul on sellepärast piinlik. Kui kaineks sain, tunnistasin oma viga ja ülereageerimist ning vabandasin su ees.

Comment

Working...