Probleem muruntauga [lahendatud]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Roushie
    Jube Noob
    • Jun 2012
    • 103

Re: Madis Müür keeldub välja maksamast lubatud palka, laimab avalikult ning ähvardab võlaga

Võtan vabanduse vastu, minu poolt ka Madisele respect, et olukord niimoodi lahenes. Edu sulle & tallile edaspidiseks! Keegi võiks selle teema pealkirja ära muuta, et see peegeldaks seda, et olukord on lahenenud.

Comment

• VisaHing
      mees nagu orkester
      • Dec 2009
      • 6718

Re: Madis Müür keeldub välja maksamast lubatud palka, laimab avalikult ning ähvardab võlaga

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Roushie Vaata postitust
        Võtan vabanduse vastu, minu poolt ka Madisele respect, et olukord niimoodi lahenes. Edu sulle & tallile edaspidiseks! Keegi võiks selle teema pealkirja ära muuta, et see peegeldaks seda, et olukord on lahenenud.
        Teema pealkirja saab teema algataja muuta ja seda järgmised paarkümmend aastat.

Comment

• muruntau
          • Jan 2009
          • 4325

Re: Probleem muruntauga [lahendatud]

OP on peale lepingu alt vabanemist leidnud uue hingamise. Kui enne tuli grindi ära 1-3 päeva nädalas, õppimine ja sada häda segasid ja ma pidin tänulik olema, et ta 250-300 mängu kuus kokku veeretas, siis nüüd on noorhärral järsku aega iga õhtu grindida. Alates reedest juba 127 mängu ja uus päevik kah:

http://forumserver.twoplustwo.com/17...l-job-1512484/

Mängija tsitaat sealt: "It may sound like I have a ton of stuff going on besides poker, but the only thing I'm really, really excited about in life at the moment is the possibility of being a man who goes his own way and becoming a professional poker player. I got my heart & soul behind this and I really hope that this PG&C will reflect that when I look back at it in six months." Mida sellest järeldada mängija eelneva talli aluse olematu volüümi kohta? Kõik oli JOKK. Vabandan taaskord noorhärra ees, et selle teema üles tõstatan.

Kuna OP tekitas mulle suure miinuse ja ta pole näidanud välja mingisugust kahetsust selle eest, siis tundsin endal kohustust ka seal hoiatada tema eest ja mainisin meie seisu. Ta meie eilses vestluses küll kahetses natuke, aga kahetses seda, et ma tema tegude taga ei näe kõige ausamaid motivatsioone. Ma vabandan taaskord tema ees, et ma tõesti ei näe tema tegude taga kõige ausamaid ja üllamaid motivatsioone.

Comment

Working...