*** Muruntau EPT Londoni Stake Diil: Teeme Coca 2 ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muruntau
    • Jan 2009
    • 4325

*** Muruntau EPT Londoni Stake Diil: Teeme Coca 2 ***

Olen EPT Londoni kava kokku pannud ja plaan on taaskord ka osakuid müüa. Loodetavasti kujuneb Inglismaa retk edukamakski kui Barcas käik ja õnnestub jälle kõigile meelelahutuse kõrvale ka kasumit tuua. Tiivustatuna Barca edust müün osakuid veidi kallimalt, kui Barcas oli keskmine juurdehindlus kusagil 8% kandis, siis seekord jääb see 15% kanti. Õpin jätkuvalt ja suurturniiride kogemust on juures ka, usun et väike hinnatõus on õigustatud.

Kavasse seekord võtsin satikaid, kus rohkem edge'i näen ja jätan 2k evendid ära, mis olid Barcas reksised ja kus eriti väärtust ei olnud. Päris aus olles ega BR ei võimaldaks ka tegelikult 2k evente mängida. Londoni plaan näeb ette osaleda järgmistel turniiridel:

03.10. UKIPT ME £1100
    05.10. Super sat to EPT ME £1075
    06.10. Super sat to EPT ME £1075
    07.10. EPT ME day 1b (starsis regatud juba) £5250
    09.10. Single re-entry / turbo £1100
    10.10. Single re-entry / turbo £1100
    11.10. 30 min levels £1100

09.10. ja 10.10. plaanis sisse osta ainult ühele turniirile, eelistatavalt aeglasema formaadiga turkale. Sõltuvalt ME jooksust võib osutuda valituks siiski ka turbo või siis parimal juhul, väga diibi runi puhul jäävad mängimata ja kannan sisseostu tagasi. Osaku hind on taaskord €50 ja see moodustub järgnevalt:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Loodetavasti sai piisavalt selgelt tehtud, kui peaks tekkima küsimusi või leiate mõne vea (APPT omas algselt oli nt), andke julgelt teada. Muidu aga võib bronnimine alata. Paar inimest on andnud eelnevalt märku soovist ka seekord osakuid osta, nii et igaks juhuks on esimestel päevadel müügis/bronnimiseks kuni 100 osakut, ülejäänud 44 vabanevad müügiks/bronnimiseks reedel.

Minu kohta infot saab järgnevatelt linkidelt:
    http://pokerdb.thehendonmob.com/player.php?a=r&n=151971
    http://officialpokerrankings.com/pok...6C004.html?t=3

ja EPT Londoni kohta siit: http://www.europeanpokertour.com/tournaments/london/

See aasta olen investoritele ligikaudu €20k kasumit teeninud Barcas ja APPT'l käiguga ja selle probleemideta esimesel võimalusel ära tasunud, nii et usaldatavus peaks ka nagu enam-vähem olema.

Minu konto:

Last edited by muruntau; 17.09.13, 11:10.
  • rahvavaenlane
    Klubi Liige
    • Dec 2009
    • 3040

Re: [mikrost high stakes'ini] muruntau

bronn 1 osak

Comment

• bauss
      Grinder
      • Sep 2009
      • 737

võtan ka ühe osaku

Comment

• muruntau
        • Jan 2009
        • 4325

Hetkel bronnitud 17 osakut:

Rahvavaenlane 1
        Bauss 1
        3bet4bet 15

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

Sa võiks nüüd hyperites väikse sessiooni teha-rolli nüüd peaks nagu olema.

Comment

• bauss
            Grinder
            • Sep 2009
            • 737

kandsin ära

Comment

• Ints
              Vana Tegija
              • Nov 2010
              • 1216

Bronnin 2 jälle

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                Olen EPT Londoni kava kokku pannud ja plaan on taaskord ka osakuid müüa. Loodetavasti kujuneb Inglismaa retk edukamakski kui Barcas käik ja õnnestub jälle kõigile meelelahutuse kõrvale ka kasumit tuua. Tiivustatuna Barca edust müün osakuid veidi kallimalt, kui Barcas oli keskmine juurdehindlus kusagil 8% kandis, siis seekord jääb see 15% kanti. Õpin jätkuvalt ja suurturniiride kogemust on juures ka, usun et väike hinnatõus on õigustatud.

Kavasse seekord võtsin satikaid, kus rohkem edge'i näen ja jätan 2k evendid ära, mis olid Barcas reksised ja kus eriti väärtust ei olnud. Päris aus olles ega BR ei võimaldaks ka tegelikult 2k evente mängida. Londoni plaan näeb ette osaleda järgmistel turniiridel:

03.10. UKIPT ME £1100
                05.10. Super sat to EPT ME £1075
                06.10. Super sat to EPT ME £1075
                07.10. EPT ME day 1b (starsis regatud juba) £5250
                09.10. Single re-entry / turbo £1100
                10.10. Single re-entry / turbo £1100
                11.10. 30 min levels £1100

09.10. ja 10.10. plaanis sisse osta ainult ühele turniirile, eelistatavalt aeglasema formaadiga turkale. Sõltuvalt ME jooksust võib osutuda valituks siiski ka turbo või siis parimal juhul, väga diibi runi puhul jäävad mängimata ja kannan sisseostu tagasi. Osaku hind on taaskord €50 ja see moodustub järgnevalt:

Loodetavasti sai piisavalt selgelt tehtud, kui peaks tekkima küsimusi või leiate mõne vea (APPT omas algselt oli nt), andke julgelt teada. Muidu aga võib bronnimine alata. Paar inimest on andnud eelnevalt märku soovist ka seekord osakuid osta, nii et igaks juhuks on esimestel päevadel müügis/bronnimiseks kuni 100 osakut, ülejäänud 44 vabanevad müügiks/bronnimiseks reedel.

Minu kohta infot saab järgnevatelt linkidelt:
                http://pokerdb.thehendonmob.com/player.php?a=r&n=151971
                http://officialpokerrankings.com/pok...6C004.html?t=3

ja EPT Londoni kohta siit: http://www.europeanpokertour.com/tournaments/london/

See aasta olen investoritele ligikaudu €20k kasumit teeninud Barcas ja APPT'l käiguga ja selle probleemideta esimesel võimalusel ära tasunud, nii et usaldatavus peaks ka nagu enam-vähem olema.

Minu konto:

Kas eraldi teemat ei soovi teha? Kui soovid, siis liigutaksin selle posti ja kõik sellega seonduvad uute teemasse - €5 ei pea maksma :)

Comment

• Ints
                  Vana Tegija
                  • Nov 2010
                  • 1216

Imo võiks ka olla, eelmine kord oli suht keeruline jälgida kogu melu vahelt seda stake teemat.

Comment

• elrosmeero
                    FPP Pro
                    • Jan 2011
                    • 239

Bronnin ühe osaku.

Comment

• muruntau
                      • Jan 2009
                      • 4325

Ranka, võib küll. Võite pealkirju ka pakkuda, a la "Wannabe high rolleriga Euroopasse vol 2" või "Tahad raha? Tule Peruusse!"

Hetkel bronnitud 26:
                      Rahvavaenlane 1
                      Bauss 1
                      3bet4bet 15
                      ints 2
                      elrosmeero 1
                      meeliz 4
                      akhtun 2

Privador, kusjuures vahest lasen hüpereid ka jälle kui tervet õhtut ei saa turkadele panna.

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

Re: *** Muruntau EPT Londoni Stake Diil: Teeme Coca 2 ***

Mitte midagi isiklikku obv ja gl, aga mis teema selle 15% juurdehindlusega on.
                        Imo isegi Ivey ei saaks live turnal omale siukest asja lubada investorite suhtes.
                        Last edited by qbj0hn; 17.09.13, 15:34.

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

Turg paneb asja paika. Muru ja Maar võiks praegu ka 100% juurdehindlusega müüa-müüdaks välja...

Comment

• muruntau
                            • Jan 2009
                            • 4325

15% juurdehindlus tähendab, et mängija peaks mängima 15% ROI'ga, et investoril oleks 0 EV otsus investeerida. Standard stakeback + 50% võidust eeldab mängijalt +80% ROI'd, et invetoril be otsus oleks. Stakeback + 70% kasumist investorile diil, et mängija biidib nii 30% või paremini. 15% ROI on live deepimatel turkadel vägagi tehtav, ka turbodel on tehtav. Ivey võiks imo vabalt ka +100% hinnale lisada nii oskuste pärast kui ka selle pärast, et on umbes miljon inimest, kes ostaks ka 10x hinnaga tema osakuid.

Minu 15% juurdehindlus on tegelikult täiesti mõistlik, eriti vaadates mis igal pool aegade jooksul läbi on läinud. Kuni kahekümnest turkast koosnevaid turkadiile müüakse välja eeldusega, et mängija biidib soovitud sisseostutaset ROI'ga, mida maailmas on mõistliku sämpli peale näidanud max 10 inimest, mängija enda sämpel vbla 10 turkat üldse sel BI tasemel jne. Mu live sämpel on obv lolväike, aga ma olen ka netis juba mõnda aega crushinud turniire selgelt üle 15% ROI'ga. Sisseostud küll võrreldavad muidugi ei ole, aga ega live suurturkade field ei ole eriti raskem kui nt Starsi $50 turniiride oma. Teatavad erinevused on obv, aga netis olen legendidega ka küllaltki edukalt rinda pisntnud, ma ei näe, et mu pakkumine oleks mingilgi moel koorimine. Lõppkokkuvõttes on see iga huvilise enda otsustada, kas on +EV või +EntV minu osakuid osta.
                            Last edited by muruntau; 17.09.13, 16:14.

Comment

• FinalCollision
                              Jube Noob
                              • Aug 2010
                              • 126

Bronn 5

Comment

Working...