Okei stori algas sellest, kui msni lisas mind keegi till33@live.com ( Aino Mauritsa nimeline), kes soovis Full Tilt Pokerisse dollareid osta 20 euro eest. Kuna mul swedpank ja tal seb pank, siis otsutasin talle ette käia ja ütles, et kandis raha ära ja homme olemas.
Ei kahjurõõmutse ega midagi, aga - kas niimoodi jagataksegi raha, et keegi lambikas tuleb msni, räägib mingit mulli ja kohe saab?
10x20 euri on juba 200 euri 20x20 juba 400 jne. kui tal neid kasutajaid nii palju ja enamus ei viitsi pärast selle 20-ne pärast midagi teha. sick aga reaalsus..
ulme, ma ei saa sellest ettekandmise asjast aru, ma ei tee kunagi erandit, alati ootan rahad ära ja ütlen selle kohe alguses, et nii on ja nii jääb ja kõik.. pohhui mis pangas keegi on, oma mure ja viga, enne ei liigu ükski sent kui papp kohal.
aga milleks üldse jännata sellise pasaga? ma teen ainult ülekandeid trusted tüübiga ja see ka sellepärast, et ma ei viitsi oodata seda 4 päeva, mis mul muidu läheb. teie aga taote kusagil FTP või starsti softides, kus MB kontot omades ajab läbi 24h-48h. säästate enda aega ja raha.
värdjast petturite pärast siin foorumise rahade vahetus ka kinni pandi, sest tekkis liialt palju madalalaubalisi, kes imevad ***** ka 20 euro eest, et saaks tagasi gambeldama.
See pole ainult siin foorumis nii, see on igal pool nii- internet on teatavasti üle maailma levinud ja kui kuskil on võimalik midagi scammida, siis leidub ka neid kes seda võimalust kasutavad.
Tuleb lihtsalt ettevaatlik olla ja mitte tegeleda inimestega kellega sul pole põhjust tegeleda.
Suht hiljuti saatis siin foorumis mulle mingi tüüp kirja, kus tahtis vist 10 vms $ pacificusse. Ütlsesin, et ok, kui raha on mu Swedi kontol siis kannan ära(enda kursiga muidugi). Peale seda rohkem ühendust ei võetud lol
Comment