Chick saadab vastu: Tänan teavitamast, vaata minu fotode alt "ehted".
:D
Pokkerimaailmas tundub olema nii, et on näost ülikergelt näha, kellega on mõtet stake diile teha ja kellega mitte. Mingid väiksed nüanssid näos annavad ära, ei ole asi selles, kas inimene nägus või vesipea võimisiganes. Kuigi näojärgi adekvaatselt hindamine on paljude inimeste jaoks raske. Samas kõik mida me teeme ja mõtleme mõjutab vähesel määral meie välimust.
Kui veel mingi stake teema siia foorumisse tuleb vaatame enne näojärgi üle. M.Eriti ja M.Vassilko pettust oleks saanud ennetada.
Kirjutage veel emale, naabrile, onu Vellole ja Savisaarele-neid kindlasti huvitab. Kui inimesel on raha, et nl200 lasta siis pole tal mingit plaani ära maksta ja kui miskit ette ei võeta siis miks peakski? Foorumisse postitatakse trollolo pilte, pahandatakse, hurjutatakse ja sellega asi piirdub, kedagi tegelikult ei k**i-las koerad hauguvad, karavan läheb edasi. Tuleb uus "solid" vend ja saab raha, laseb üle ja ikkagi midagi ei juhtu enne kui keegi reaalselt näpud sahtlivahele saab, kas siis kohtu kaudu või Valuev&co abiga.
Nagu LenC enne mainis, ei ole mina selle isikuga kuidagi seotud, lihtsalt imelik ja natueke häiriv kokkusattumus kasutajanimedega. Muuseas mul ei ole ühtegi "mupsik" tüvega pokkerikontot kunagi olnud.
Ma neid asju nii hästi küll ei tea, aga vaevalt, et pettis, lihtsalt ei tule oma elus mitte millegagi toime. Loodan, et need asjad saavad Teil varsti korda aetud.
2.)
Kaisa Valk
Paluks kiirelt pilt antud foorumist eemaldada, selle jagamiseks pole teil mingit õigust. Ei viitsiks väga kaebustega jamama hakata..
Comment