Tahaks osta ft fr nl25 käsi, aga nagu ikka tuleks kamba peale odavam. On soovijaid ?
O: FTP NL25 Full ringi käed
Collapse
X
-
Sildid: Ei ole
-
-
-
Re: O: FTP NL25 Full ringi käed
Väga hea.. mina oleks nõus kolme peale ostma ära. Konsu, mis arvad ?
Comment
-
Võiks osta isegi siit: https://www.handhq.com/
Seal on 1M käe hind $20.80
Comment
-
ootame 1-2 päeva Konsu vastust ,kui seda ei tule.. siis oleksid nõuse kahepeale ära ostma ?Algselt postitas Kristo36 Vaata postitustVõiks osta isegi siit: https://www.handhq.com/
Seal on 1M käe hind $20.80
Comment
-
See on sinu arvamus, igalühel omad arusaamad. Gl u 2Algselt postitas q_q Vaata postitusthudbots itt
good luck teile et eluaeg 25nl ei jää grindima
hand history ostime üks kõige retardedim asi mis välja mõeldud ja ma ei lisaks neid käsi raha eest ka oma database-i
Miks sa HH ei poolda ?
Comment
-
kõik mis ma ütlen on minu arvamusAlgselt postitas flipmachine Vaata postitustSee on sinu arvamus, igalühel omad arusaamad. Gl u 2
Miks sa HH ei poolda ?
sellepärast avaldasingi seda, et äkki keegi, kes mõtleb hand history osta, võtab mõistuse pähe mu postitust lugedes
Comment
-
aga miks see retard on ?Algselt postitas q_q Vaata postitustkõik mis ma ütlen on minu arvamus
sellepärast avaldasingi seda, et äkki keegi, kes mõtleb hand history osta, võtab mõistuse pähe mu postitust lugedes
Comment
-
davai..ostame äraAlgselt postitas Kristo36 Vaata postitustMa olen nõus need kahepeale ka ostma, kui kedagi teist ei tule. Ostame sealt Hand HQ ?
Comment
-
võtab mõistuse pähe?Algselt postitas q_q Vaata postitustkõik mis ma ütlen on minu arvamus
seleta siis ennem ära,MIKS SEE RETARDED on ja siis vb keegi võib mõistuse pähe võtta.
kui Sa muidugi midagi ilusat välja mõtled/kirja paned!
peace.
Comment
Comment