Tere. Kaks suurt tellimust hiljuti sportsdirectist teinud ja nagu ikka, siis mõnede asjadega ei joppa õiged suurused. Viskan ülejäänud riided siia müüki. Kõik asjad kasutamata ja uued, hinnasildid küljes enamustel.
Hindasid hetkel ei pane. Tahaks miskit poehinna lähedast saada, aga pakkuge vabalt.
Suurus 38W S musta värvi,
minule 186cm pikale on lühikesed
Suurus 38W R,
olemas see värv ja ka mustad, mis vastavad Eesti mõistes pigem 34-35 laiusele. Minule 115kg-sele ilmselgelt kitsad.
Suurus XXL,
mulle natuke liiga gängsta-suur.
Suurus 11, ehk Eesti mõistes ~46.
Olemas nii valged kui mustad. Mulle parajad, aga lihtsalt ei meeldi.
Suurus 43.5,
isegi lähevad jalga ja vb hakkan ise kasutama kui normi hinda ei pakuta (ise neid ei tellinud, pandi lambist kaasa)
Keegi peene leveldamissoonega tellimusekoostaja pani need ka lihtsalt kauba peale.
Kui kellelgi väike tütar/tuttav ja miskit ära ostab, siis annan need kaasa.
Hindasid hetkel ei pane. Tahaks miskit poehinna lähedast saada, aga pakkuge vabalt.
Suurus 38W S musta värvi,
minule 186cm pikale on lühikesed
Suurus 38W R,
olemas see värv ja ka mustad, mis vastavad Eesti mõistes pigem 34-35 laiusele. Minule 115kg-sele ilmselgelt kitsad.
Suurus XXL,
mulle natuke liiga gängsta-suur.
Suurus 11, ehk Eesti mõistes ~46.
Olemas nii valged kui mustad. Mulle parajad, aga lihtsalt ei meeldi.
Suurus 43.5,
isegi lähevad jalga ja vb hakkan ise kasutama kui normi hinda ei pakuta (ise neid ei tellinud, pandi lambist kaasa)
Keegi peene leveldamissoonega tellimusekoostaja pani need ka lihtsalt kauba peale.
Kui kellelgi väike tütar/tuttav ja miskit ära ostab, siis annan need kaasa.

Comment