Blogi: Imre & Kassike | Elu on mäng (http://www.leibold.ee)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • PokkeriProde Nuhk
    RSS Uudistevoo postitaja
    • Sep 2011
    • 541

Imre & Kassikese Blogi | Pokkeri EMV Segapaarismängu meistriteks tulid Teele Viira ja

Eilse segapaarismänguga algas Pokkeri EMV siis ka minu jaoks. Kaotasin kohe esimesel levelil veerand stäkist ning ega me Imrega üle algstäki enam ei tõusnudki. Jõudsime siiski “parema poole” hulka, sest vasakule jäid need, kel polnud kannatust oma JJ ära oodata ja juba varem mängida julgesid. Igatahes lõpuks sain selle JJ kätte ja andisn kõik Leiboldite [...]

Loe edasi ›››

Comment

• PokkeriProde Nuhk
      RSS Uudistevoo postitaja
      • Sep 2011
      • 541

Imre & Kassikese Blogi | HU on emotsionaalselt kurnav mäng

Eilne EMV HU turniir oli korraga nii megalahe kui ülimalt masendav ja väsitav. Esimene mäng Rikard Relanderiga, kes mulle juba enne lauda istumist punase (õnne)roosi kinkis, oli fenomenaalne. Mängulises mõttes näitasime mõlemad suht halba pokkerit, tegeledes limpimise ning riverivaatamisega, ületõsted olid justkui vaikival kokkuleppel peaaegu keelatud. Kuigi sain meie heitluse ajal vähemalt 6 korda (ja [...]

Loe edasi ›››

Comment

• PokkeriProde Nuhk
        RSS Uudistevoo postitaja
        • Sep 2011
        • 541

Imre & Kassikese Blogi | Lühike EMV põhiturniir

Sain suhteliselt kiirelt õhtule. Minu jaoks raske laud: Lardo, Alari ja Mauro-Marki omavahelised heitlused surusid mind kuhugi omaette nurka kätt ootama ning ma tundisn end kogu turniiri justkui kaasreisija. Lisaks veel kohutav kaardijooks. Algul sain tohutu hulga väikseid paare, millega callisin end 3-5 inimese pottidesse ning foldisin möödaläinud flopist, hiljem ei saanud isegi neid ja [...]

Loe edasi ›››

Comment

Working...