Paavo Korkka Blogi | Codecci flip, Bruno ja Tanel Padar

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • PokkeriProde Nuhk
    RSS Uudistevoo postitaja
    • Sep 2011
    • 541

Paavo Korkka Blogi | Codecci flip, Bruno ja Tanel Padar

Laupäeval trehvasin Tallinnasse ja muidugi ka kasiinosse. Toksisin algul PAF livet ja bustisin vahetult peale seda kui olin pandud telelauda. Vaal UTGst limp-callis minu tõste ( mul JJ), vaalal A4 off ja ma ei suutnud enam foldida 844 flopil.
    Seejärel siis kuni hommikul kella seitsmeni cash 2/2 dealers choice. Alguses vägistati Bruno (pärisnimi) juhtimisel mult välja 4 buyini aga hommikuks suutsin ikkagi 1400 euri kinni vahetada, see selleks. Õhtu eredaima elamuse pakkus ikkagi codecci, kes vajus mingil x ajal sisse, ise segi kui zili uks. Lugupeetud highroller soovis mänguga liituda aga võta näpust- plekki polnud niipalju kui vaja. Taskust tuli välja kõigest 45 euri. Tulin siis codeccile appi andsin 5 euri lisaks, et ta saaks ühe regziga flipata ehk tõmmati vastavalt kas punane või must kaart. Obv codecci feilis ja regz double- fistpumpis. Seejärel codecci keeldus viisakalt ühe fishi stakemise plaanist, tõmbas taskust välja sendid ja läks aparaati grindima. Nii uskumatu kui see ka pole laekus ta 15 minuti möödudes 50 euroga ( olla kirsse tõmmanud vms) ja raha laual uue flipi jaoks. Seekord siis tõmbasin mina codecci eest ja saabus loodetud success. Flip võidetud, 100 euri ees ja let the real grind begin, kõik olid kõveras, uni nagu kolaki läinud. Lõppes codecci mäng muidugi kiirelt kui ta üritas omahas pre ära stäkkida Q577-ga ja ei hittinud- pole ta ka kõige kõvem omaha mängija muidugi:)
    Mingi hetk üritas gigakreenis Janar Kiivramees mind meelitada endaga HUd mängima. Arvestades isegi tema 4 promillist joovet, keeldusin viisakalt.
    Kell 6 hommikul saabus härra Rikard Relander koos Tanel Padariga ja minu üllatuseks härra Padar ei hävinud vaid hoopis võitis. Oli teine ilusti endale Omaha reeglid selgeks teinud ja WP igatahes.
    Igatahes on laiv action Tallinnas nädalavahetusel natuke liiga regzine. Soovitan soojalt kõigile aeg-ajalt ka üle lahe põigata. Nädalavahetusel ca 10 cashi lauda ja mängud väga fishised.
    Külma sügist meile kõigile.

Loe edasi ›››
  • tdx
    Grinder
    • Oct 2008
    • 768

Re: Paavo Korkka Blogi | Codecci flip, Bruno ja Tanel Padar

kurat päris hea huumor :)

Comment

• vsiu100
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4253

Tanel on ikka kala cashilauas(no offence). hiiter oli obv :)
      See oli codecci tavaline grind ju.....
      D/C live olevat juba ammu suht mõtetu nühkimine Tallinnas(mõne harva erandiga)
      Soomes - hmm. Ma olen 2 korda käinud ja siis ei saa öelda, et seal ka just vähe regse oleks.
      2/2+ texas lauad on vabsee regse täis(7 regsi, 1 kala, 1 tundmatu)
      omahas - nii ja naa aga parem, kui texas. kohalikud soome omaha regsid on päris head, samas sinna satub ka gamblereid ja pilukaid, kes teevad mängu pisut paremaks. samas midagi kuldset pole need 2 korda just olnud.....
      lisaks soomes regsid teevad pidevat live-table selecti ja bumhunti seal 10 laua vahel.

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

Ootan Codecci kommentaari :D

Comment

• Ecuador13
          🎮🟣 twitch.tv/s3ndlocation
          • Aug 2009
          • 730

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
          +1, korra käinud ja pidi ikka korralikult pingutama et plussi jääda
          anyway Lõuna-Euroopa akvaariumitega küll võrdlusmomenti ei kannata

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

Lol skandinaavia on pokkeri IQ eliit. Sinna minna kerget raha tegema peaks olema suht enesetapp
            Iseasi kui mõni kili ära ei eksi, kes välja tegema hakkab

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
              Ootan Codecci kommentaari :D
              Mis siin ikka kommenteerida, vahest tuleb napsu ka võtta...

Õnneks eelnevatest kordadest adjustinud ja enam ei kaotanud €1K+ 1/1 lauas nagu tavaliselt, jätsin pangakaardi koju ja gämblesin oma Olympicu kaardi rakebacki aint maha :D

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                Tanel on ikka kala cashilauas(no offence). hiiter oli obv :)
                See oli codecci tavaline grind ju.....
                D/C live olevat juba ammu suht mõtetu nühkimine Tallinnas(mõne harva erandiga)
                Soomes - hmm. Ma olen 2 korda käinud ja siis ei saa öelda, et seal ka just vähe regse oleks.
                omahas - nii ja naa aga parem, kui texas. kohalikud soome omaha regsid on päris head, samas sinna satub ka gamblereid ja pilukaid, kes teevad mängu pisut paremaks. samas midagi kuldset pole need 2 korda just olnud.....
                lisaks soomes regsid teevad pidevat live-table selecti ja bumhunti seal 10 laua vahel.
                Pilukad ja regularid. No offense aga su kommentaarid hakkavad vaikselt privadorile sarnanema :D

EDIT: ROFL, ei lugenud allapoole ja panin kohe vastuse. Privador võtabki su kommentaari paari lausega kokku:

Algselt postitas privador Vaata postitust
                Lol skandinaavia on pokkeri IQ eliit. Sinna minna kerget raha tegema peaks olema suht enesetapp
                Iseasi kui mõni kili ära ei eksi, kes välja tegema hakkab

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

Pilukad ja regularid. No offense aga su kommentaarid hakkavad vaikselt privadorile sarnanema :D
                  Oeh ma pean selle ära ütlema.. Sinu avaldus oleks palju tõsiseltvõetavam, kui sa poleks PP asutaja, muchospoker jt projektidega seotud. Kas su avaldus on erapooletu? Aga ma saan aru sinust:)

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
                    Oeh ma pean selle ära ütlema.. Sinu avaldus oleks palju tõsiseltvõetavam, kui sa poleks PP asutaja, muchospoker jt projektidega seotud. Kas su avaldus on erapooletu? Aga ma saan aru sinust:)
                    :D

Ma pigem rääkisin sellest, et sa oled alati olnud foorumites väga otsekohene (näiteks sõnad: kili & pilukas) ja väga palju regularide teemal sõna võtnud. Vsiu kommentaar minu arvates sarnases sinu kommentaaridele, MITTE sinule, kui sa seda mõtlesid :)

Aga ma olen segaduses, et mida Muchos või PP omanik siia puutub? Viitsid selgitada?

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Kas tõesti ongi hetkeseis juba selline, et Pargis 10 cashilauda nädalavahetustel ja elu keeb täiega?

Comment

• Fabulous
                        Pokkerihai
                        • Jan 2010
                        • 2674

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                        Kas tõesti ongi hetkeseis juba selline, et Pargis 10 cashilauda nädalavahetustel ja elu keeb täiega?
                        Jutt käib siiski Soomest.

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Ty, järjekordne minupoolne üle (kahe) sõna lugemine. Tallinnas siis ikka parimal juhul paar lauda?

Comment

• harryahven
                            Pokkerihai
                            • Dec 2009
                            • 1964

just, palgapäeva läheduses 3-4 kohati

Comment

• hotcocacola
                              HTCCACLA
                              • Oct 2008
                              • 14473

R ja L peax pargis suht alati 3-4 lauda olema.

Comment

Working...