Pokerstars Algorithms

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • BentleyMulsanne
    Bännitud
    • May 2012
    • 499

Re: Pokerstars Algorithms

Avalik info mis avalik, kuid kogu muusikast on asi kaugel:)
    Last edited by BentleyMulsanne; 14.06.12, 17:02.

Comment

• Fuzzy
      Õpihimuline Mängur
      • Aug 2010
      • 452

Algselt postitas BentleyMulsanne
      Common sense.

Comment

• Fuzzy
        Õpihimuline Mängur
        • Aug 2010
        • 452

P.S. Haige inimesega vaielda pole muidugi ilus, aga ma tahaksin kõigepealt siiski aru saada, kas on tegu tõepoolest kliinilise juhtumiga või eriti hardcore trolli/leveldajaga.

Comment

• JohannesJ
          Grinder
          • Jun 2010
          • 684

Ok aga miks selle teema tegid, kui midagi jagada ei taha ? :D
          Mul on nii, et kui kaotan on näpitud ja kui võidan on kõik normaalne :D
          Aga su teoorial on vigu, sest samuti suckivad rohkem venelased ja hispaanlased(vahet pole mitu kätt nad varem võitnud või kaotanud on), kas äkki neverfold.ru on juba ka asjakohase artikli kirjutanud ja asja täiesti lahti muukinud ?

Comment

• Mr_Kenny
            Vana Tegija
            • Jun 2011
            • 1357

Legit

Comment

• Vandalar
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3577

Algselt postitas Fuzzy Vaata postitust
              P.S. Haige inimesega vaielda pole muidugi ilus, aga ma tahaksin kõigepealt siiski aru saada, kas on tegu tõepoolest kliinilise juhtumiga või eriti hardcore trolli/leveldajaga.
              IMO on tegemist hardcore leveldajaga. Ranka näiteks sobiks selle profiiliga. Teate küll neid lugusid kus kuningas oli kõigest tüdinud ja tahtis lihtrahva sekka minna, et näha, mis tegelikult arvatakse. Tõmbab aga rüü selga, et keegi ära ei tunneks ja leveldamine võib alata.
              Ilmselgelt see pidev tuim võitmine ja pokkeriteooria on ajudele hakanud ja on vaja vaheldust.

Comment

• eluvaatleja
                Jube Noob
                • Nov 2010
                • 135

ei taha midagi kinnitada ega ümber lükata. samas leiab youtubest videosid, kus taskukaardid jagatakse välja koos boardiga (flop, turn, river) ehk siis enne kui kätt mängima hakatakse on kõikidel mängijatel olemas kindlad taskukaardid ja kindel board, mänguhetkel enam midagi kaartide seisus ei muutu.

samas väidab ps et tema softi pole kunagi keegi sisse häkkinud, aga youtube videodest tuleb välja midagi muud....

võibolla ma räägin kunagi ühe loo ühe teise võrgustiku kohta, kus üks teine mängija tegi raha tänu oma süsteemile/tunnetusele ja ilma mingite abiprogrammideta, kõik oli tema poolt aus ja legaalne. vaatame, mis sellest teemast saab ja kui hästi läheb, siis ma küsin luba sellelt teiselt mängijalt midagi siia ka kirja panna. olen hullumeelne.....?! ei ma vaatasin tema mängu kõrvalt ja korduvalt....

Comment

• Fuzzy
                  Õpihimuline Mängur
                  • Aug 2010
                  • 452

Algselt postitas eluvaatleja Vaata postitust
                  ei taha midagi kinnitada ega ümber lükata. samas leiab youtubest videosid, kus taskukaardid jagatakse välja koos boardiga (flop, turn, river) ehk siis enne kui kätt mängima hakatakse on kõikidel mängijatel olemas kindlad taskukaardid ja kindel board, mänguhetkel enam midagi kaartide seisus ei muutu.

samas väidab ps et tema softi pole kunagi keegi sisse häkkinud, aga youtube videodest tuleb välja midagi muud....

võibolla ma räägin kunagi ühe loo ühe teise võrgustiku kohta, kus üks teine mängija tegi raha tänu oma süsteemile/tunnetusele ja ilma mingite abiprogrammideta, kõik oli tema poolt aus ja legaalne. vaatame, mis sellest teemast saab ja kui hästi läheb, siis ma küsin luba sellelt teiselt mängijalt midagi siia ka kirja panna. olen hullumeelne.....?! ei ma vaatasin tema mängu kõrvalt ja korduvalt....
                  Leidub palju inimesi, kes on näinud ufosid, vähist paranemist tšakrate paika seadmisega, surnust üles tõusmist, vaime, tulevikku, reptiloide, jumalat, ingleid, saatanat, žilette teritavaid püramiide, inimestega manipuleerimist woodoo nukkudega, telepaatia teel asjade liigutamist, kujutise pilguga paberile söövitamist, läbi seinte kõndimist, igiliikurit, kadunud inimeste asukohta, kella parandamist fotole asetamisega.

Imeline maailm, mis muud.

Comment

• JohannesJ
                    Grinder
                    • Jun 2010
                    • 684

Ja leidub inimesi, kes ei usu mitte millegisse ja on veendunud, et just tema on normaalne ja teised on hullud :)
                    Ufode ja Starsi softi võrdlemine oli muidugi väga legit, ilmselt usud kõike mis Õhtulehes kirjas.

Comment

• akristjan
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2008
                      • 406

Algselt postitas BentleyMulsanne Vaata postitust
                      Ma pole siukest paska varem lugenud..
                      Hästi öeldud!

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

I'm not impressed by your performance.

Comment

• eluvaatleja
                          Jube Noob
                          • Nov 2010
                          • 135

maailm ongi imeline ja mida rohkematesse asjadesse/võimalustesse usud, seda imelisem ta on. ateistil on vist väga üksluine see ilmaelu

natuke nalja ka: http://www.skeptik.ee peaks teaduse abil suutma täpselt öelda, millised kaardid tulevad (kuigi olen kindel, et algab üks tüüpiline teadusmeeste häma a la kaart saab tulla selline, mis on 2 kuni A ja oleks meil vastav arvutusvõimsus siis saaks öelda jne). 8000- eurot pakuvad kui teadus ei suuda tõestada.

aga eks ta vist nii kipub olema, et võitev mängja usub, et tänu oma oskustele teeb ta raha ja kaotav mängija usub, et pokker on rigged.

ainult seda teemaalgatajat ei oska kuhugi lahterdada ja pole vast vaja ka

Comment

• rasmer
                            Vana Tegija
                            • Oct 2009
                            • 1306

Algselt postitas eluvaatleja Vaata postitust
                            natuke nalja ka: http://www.skeptik.ee peaks teaduse abil suutma täpselt öelda, millised kaardid tulevad (kuigi olen kindel, et algab üks tüüpiline teadusmeeste häma a la kaart saab tulla selline, mis on 2 kuni A ja oleks meil vastav arvutusvõimsus siis saaks öelda jne). 8000- eurot pakuvad kui teadus ei suuda tõestada.
                            Sa oled natuke asjast valesti aru saanud. Fooliumimütsi poisid peaksid ikka tõestama mis kaardid tulevad, et raha saada mitte vastupidi.

Comment

• Fuzzy
                              Õpihimuline Mängur
                              • Aug 2010
                              • 452

Algselt postitas JohannesJ Vaata postitust
                              Ja leidub inimesi, kes ei usu mitte millegisse ja on veendunud, et just tema on normaalne ja teised on hullud :)
                              Ufode ja Starsi softi võrdlemine oli muidugi väga legit, ilmselt usud kõike mis Õhtulehes kirjas.
                              Nagu rumalale inimesele kombeks, said jälle kõigest valesti aru. Olen valmis uskuma igasugu asju, kui nende tõesust kontrollitud tingimustes veenvalt demonstreeritakse. Paraku kõiksugu kummalised fenomenid tavaliselt ilmutavad end ainult valitud inimeste grupile ja tulemust üldsuse silme all korrata ei õnnestu. Sarnaselt teemaalgatajale ollakse nõus ajama udujuttu ja niisama jobutama, demagoogitsema, keerutama, küsimustest mööda hiilima, mööda rääkima (eks madal haridustase mängib siin oma rolli) aga konkreetseid tõendeid keelab common sense avaldamast, või siis pole tähtede seis õige. Tuletan ka meelde, et skeptik.ee-s on pikemat aega välja kuulutatud rahaline preemia mis tahes paranähtuste demonstreerijatele, seni pretendendid puuduvad, ilmselt on kaartide ennustamise jms värgiga juba miljonid pangaarvele kogutud ja peenraha ei paku pinget.

P.S. Potsataja, well played, oligi viimane aeg teha väike comic relief Ansipi sisse toomise nöol.

Comment

• jasssass
                                Vana Tegija
                                • Sep 2010
                                • 1200

Oleksin valmis vaime ja ufo-sid uskuma, kui leiduks vettpidavat tõestust, sama selle teemaga. Ole nüüd mees ja proovi usku pöörata. VB saab sinust anti Ranka.

Comment

Working...