Pokerstars Algorithms

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • eddi
    Vana Tegija
    • Oct 2009
    • 1200

Re: Pokerstars Algorithms

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
    inb4 stake teemas "100% bulletproof süsteemiga ratsa rikkaks. Üks osak vaid €10. Võib pakkuda ka torte."
    I would love a piece of cake...
    (äge thread)

Comment

• K2okfor_Mey
      Õpihimuline Mängur
      • Mar 2012
      • 429

Algselt postitas Nylander Vaata postitust
      mingisuguse 75 postituse pärast ikka viskan, ma pole ilmselgelt olnud veel piisavalt aktiivne et päevikut avada, though taotluse andsin eelmine neljap või reede sisse. Ma eeldan et see on sellepärast. Ja ma pole öelnud et mul megagraphid,pole väitud et olen võitev ja olen teinud 10 000 000 sngd nagu sina. ma olen avg mõtetu vend kes jõlgub kuskil ühe koha peal, mitte niivõrd sellepärast et olen sitt, vaid armastan joogise peaga väga avada klienti. JA mängida kalleid turnasid "doomlord1989", kui vähegi aega ja viitsimist uurida kõiki mänge mis mängind siis näed et kui välja arvata need megaBIturnadasid( tõestus viimasele väitele,ehk siis joogise peaga hullu panemine) siis olen võimeline solid mängijaks saama.eventually

http://playerscope.com/doomlord1989/...8039229&pnid=1 made it easier for ya
      See on juba normaalse inimese suhtlemisviis :D
      Ja 10000k all motlesin ma muidugi 10 tuhandet ;D

P.s ootaks nyyd teemaalgataj videosid ja kommentaare kuidas PS abuseida!?

Comment

• Nylander
        Jube Noob
        • Oct 2009
        • 175

Algselt postitas K2okfor_Mey Vaata postitust
        See on juba normaalse inimese suhtlemisviis :D
        Ja 10000k all motlesin ma muidugi 10 tuhandet ;D

P.s ootaks nyyd teemaalgataj videosid ja kommentaare kuidas PS abuseida!?
        let there be peace on earth.
        Last edited by Nylander; 28.05.12, 21:57.

Comment

• Unfinished
          Julm Donk
          • Sep 2011
          • 41

Olen mänginud PS, Everest, FullTilt ja PartyPoker. Ainukesena meenuvad kummalised olukorrad just PS kohta. Teiste tubade kohta ei ole mul midagi kobiseda. PS-is turnasid mängides torkasid küll huvitaval kombel silma sellised situatsioonid a la 3 mängijat potis, ühel flopis väga tugev pot equity ütleme lambist 80-15-5. Turnil tõmbab teine tüüp endale miracle kaardi ja juhib mäekõrguselt, riveril saab 3 vend oma miracle kaardi ja võidab poti. Mille peale chatis irvatakse ühiselt, et PS has sick sense of humour. Just selline tunne tekkis, et PS algoritm määrab pokkerisse selliseid vahvaid turne ja rivereid.

FWIW, nägin kunagi ühte oma sõpra, kes oli Londonis pangandusega tegelema hakanud. Rääkisime elust-olust ja tüüp muigas, et ta ei usu, et online pokkeris kõik selline puhas on, nagu meile püütakse sisendada. Ütles, et väärtpaberitega tegeledes on kohanud selliseid skeemitamisi, millest keegi kunagi teada ei saa. Ma tollal üsna blue-eyed, kehitasin õlgu ja ütlesin, et mis seal ikka, tõestada on väga raske..

Samas nt. PokerScoutis on üsna teravalt kritiseeritud Ipokeri võrgustikku (iPoker Network has a weighted average rating of 1.5 out of 10 from a total of 196 reviewers.) Kes soovib, võib ise sealt lugeda. Samas huvitab mind ennastki, et mille kallal terve persetäis patsiga poisse Playtechis jätkuvalt nokitsevad? Suurendavad kliendielamuse taset? Mina pokkeritoa omanikuna oleks huvitatud, et poleks suurelt võitvaid mängijaid ja rake maksimaalselt tiksuks. Arvestades tänapäeva arvutusvõimsusi, usun, et iga mängija kohta on pisut võimalik määrata, et näiteks kasvõi seda, kas su flipid tulevad ära vms..

Ma ei taha kuidagi paista mingi vandenõu teoreetikuna, pigem olen alati vandenõu teoreetikute üle pisut muianud. Pigem on see mõeldud lihtsalt mõtlemisaineks. Ma ei kuulu kumbagi leeri - ei rigged teooria pooldaja, ega sinisilmne uskuja, kuigi rõhuv mass valib endale selles küsimuses poole. Tõde ei olegi oma olemuselt objektiivne ja võib omada mitmeid vorme.

Comment

• Vandalar
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3577

Fakt on see, et need inimesed, kes selle asja arendamise taga on, ongi patsiga poisid ja kuradima geeniused ning seal kus on edge, mida endi kasuks kasutada saab ning kui see on niivõrd kaval, et seda tavainimese mõistusega lihtsalt ei lahenda kuidagi ära, siis on selge, et kasutatakse sellist varianti. Mõtle kui palju asju on, millest inimene ei ole lihtsalt teadlik nö. aware. Inimene nt ei teadvusta omale paljusid asju, mida ta omaenda silmaga näeb. Igasugused illusioonid- nt mingi pettepilt, kus on ühte värvi asjad, mis paistavad tänu aju iseärasustele erivärvilistena. See on kõigest pilt. Mõelda vaid, mis võib peituda sellise keerulise mehhanismi taga nagu seda on matemaatikute jaoks siiamaani suhteliselt uue ja põneva asjaga nagu juhuslikkus ja RNG. Kui inimene ei suuda isegi enda ees oleval paberilehel olevaid värve õigesti näha, siis mis veel tahta RNG hindamisest? Loomulikult seal võib igasuguseid asju olla. Stuff happens.
            Eriti miks ma arvan, et stuff happens, on see, et loojal ja omanikul on alati kontroll selle üle, mis ta loonud on. Vähemalt see soov on alati olemas... Loomulikult avalikkusele luuakse pilt, et kõik on ilus ja aus. Kasiino on ka ilus ja aus. Kiirlaen on ka ilus ja aus. Igasugused reklaamid on ka ilusad. Illusioonid.

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

stars on näpitud

Comment

• Poke
                Grinder
                • Mar 2010
                • 995

park on ka näpitud, mul AK kaotas AQ-le 3 kuud tagasi

Comment

• ristijeesus
                  Klubi Liige
                  • Oct 2009
                  • 2533

Käes 55, raisen, fish callib, flop KK5. Kütame nuppe. Fishil K5. Näpitud.

Comment

• pikk28
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 6695

mina ootan endiselt Bentley videot....

Comment

• nikitheone
                      Mr. Puujalg
                      • Aug 2009
                      • 6446

kuradi kapitalistid
                      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Loksutaja
                        Õpihimuline Mängur
                        • Jun 2010
                        • 448

tegelikult ei ole naljakas.

Pole minu graafik aga peale 10000 mängu tutvustati tallenö starsi süsteemi. Kõik see tõus seal lõpus on kahe nädala jooksul toimunud. Nägin kõiki neid hitte kõrvalt.
                        Last edited by Loksutaja; 14.06.12, 07:40.

Comment

• alaska
                          forever
                          • Oct 2008
                          • 6599

Mis see starsi süsteem on? Valuebet ja Handreading?

Comment

• jasssass
                            Vana Tegija
                            • Sep 2010
                            • 1200

HotAmy1985 jagas selle skeemi ammu läbi juba, mis jalgratta leiutamine siin nüüd jälle toimub?

Comment

• Loksutaja
                              Õpihimuline Mängur
                              • Jun 2010
                              • 448

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                              Mis see starsi süsteem on? Valuebet ja Handreading?
                              Pigem on see nii, et sa pead ära tunnetama mida stars sinult hetkel tahab.. Ja siis kui sa näitad kohe starsile vastu, et sa mõistad teda ehk siis tood talle näiteks kohe UTG shove 45s'ga olles juba väga deep siis võid kindel olla, et mitte keegi ei saa sinu vastu. Aga noh see pole ainus asi. Siin ikka jah kuidas hiirt liigutada ja kui kaua aega venitada ennem kui shoved või callid jne.

Jah, ma olen psühhiaatriakliinikikus arvel aga see ei oma tähtsust.

Comment

• ropka11
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1008

Stars on kindlalt näpitud.Olen seda juba ammu öelnud.
                                Need kes siin selle peale oma arust vaimukaid postitusi panevad on vist needsamad tüübid kes rääkisid-enne hoiaks oma raha FTP-s kui pangas.

Comment

Working...