poker after dark cash game uus hooaeg

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • your_naked_mom
    FPP Pro
    • Oct 2008
    • 212

Re: poker after dark cash game uus hooaeg

eile vaatasin olemasolevad osad ära. pensionärid saavad küll pwnaazi. raptori KQ call riveril oli nuts imo.

Comment

• antnx
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3102

Väga lahedalt suhtuvad üksteisesse seal lauas. Kohe näha, et noored väga austavad Vetse. Üldiselt väga rahulik ja mõnus õhkkond tundus olevad. Mulle väga meeldis. Sellisest High-Stakes läbust oli asi kaugel. Väga lahe!!!

Comment

• bounce
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 865

indeed väga hea show oli, aga isiklikult meeldib hsp rohkem, kuna mina vähemalt vaatan selliseid showsid rohkem entertainment value pärast.

Comment

• goldec

Algselt postitas fishh
          Ma ootan juba neid osasid, kus on hellmuth, gus, durr, ivey, negreanu, patrik. Hellmuth pidi busto minema ja tiltama seal :)
          Anna siis teada kui need hakkavad :D

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

Algselt postitas runnar
            ilmselt on minu naljasoon umbes aga Kaplani kommentaarist on mul küll suht kopp ees ja midagi head pole talt ammu kuulnud
            lol, minuarust on küll Gabe ülisheff ja Ta hääl on ka lihtsalt super ;D

See oli ikka nii Rohvel, kui turvamees tõi kellelegi chipse juurde ja Gabe ütles: " And the security guy says, this game is gettin juicy, I'm gettin in " :D :D :D

Comment

Working...