CardRunners Instructors and professional poker players Cole "cts" South, David "Raptor" Benefield, and Taylor "Green Plastic" Caby face off against Doyle Brunson, Eli Elezra, and Gabe Kaplan in a battle of the ages on NBC's "Poker After Dark," the week of February 16
poker after dark cash game uus hooaeg
Collapse
X
-
Sildid: Ei ole
-
Comment
-
Re: poker after dark cash game uus hooaeg
Ma hakkasin ammu Poker After Darki HSP-le eelistama just sellepärast, et ta on "igav". Mis tähendab, et ta on reaalsem. Seal näidatakse minu meelest palju rohkem käsi nii nagu neid tegelikult mängitakse, mitte ainult 2-6-ga võidetud monsterpotte. Nii et jah, mõnikord sa näed, kuidas folditakse buttonini, kes paneb sisse tavalise raise ja saab lihtsalt blindid...see ongi pokker ju! :D
Samuti kuuleb palju rohkem prode vahelist table-talki. Teine asi, kui palju nad sellist mula ajavad, kui kaameraid pole, aga ikka parem kui kommentaatorite möla. Muidu nõustun, et Kaplan on hea kommentaator ning PAD omad sakivad, aga ma ei vaata kommentaaride pärast neid saateid.
Comment
-
üks aeg, see aasta, vaatasin HSP-d mingi esimesed 4 hooaega järjest ja Gabe`i kommentaarid on kuldsed !!!Algselt postitas runnarilmselt on minu naljasoon umbes aga Kaplani kommentaarist on mul küll suht kopp ees ja midagi head pole talt ammu kuulnud
Comment
-
vaata mis playa mees oli kamoon :)Algselt postitas runnarilmselt on minu naljasoon umbes aga Kaplani kommentaarist on mul küll suht kopp ees ja midagi head pole talt ammu kuulnud
Comment
-
teadmiseks. iga päev tuleb uus osa välja kuni Laupäevani
Comment
Comment