Küsimus Maksu- ja Tolliameti keelu kohta eraiskule Eestis ja Välismaal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • keldrikakand
    Kahtlustatav Pettus(t)es
    • Sep 2011
    • 32

Küsimus Maksu- ja Tolliameti keelu kohta eraiskule Eestis ja Välismaal

Nimelt olen ise personaalselt pannud endale keelu mängida Eestis kasiinodes + online eesti tubades (stars,olympic,paf,trio). Keeld aegub 2014a. kuid küsimus selline et kas see keeld kehtib ainult Eesti pinnal (Pärnu meistrikad nt Jurmalas ) ei kehti selle alla eks ?

Teine küsimus oleks et kas seda keeldu on võimalik kuidagi iseseisvalt maha ka võtta ? Või loetakse Eestis su otsust ebapädevaks ja pead ikkagi ootama aja ära?
  • vonkartoffel
    Pokkerihai
    • May 2009
    • 1658

Re: Küsimus Maksu- ja Tolliameti keelu kohta eraiskule Eestis ja Välismaal

Algselt postitas keldrikakand Vaata postitust
    (Pärnu meistrikad nt Jurmalas )
    lol what?? Pärnu lahtised meistrivõistlused toimuvad Eesti pinnal, Pärnu linnas, hotellis Strand, konverentsisaalis Jurmala.

Comment

• Maxi
      Pokkerihai
      • Nov 2010
      • 1849

Aga milleks on vaja üldse endisel degennil mängida, mine kogu marke või postkaarte or something

Comment

• keldrikakand
        Kahtlustatav Pettus(t)es
        • Sep 2011
        • 32

Kui ma oleks tahtnud kellegi targutamist kuulata oleks ma teatud muudesse kohtadesse läinud ausaltöeldes. Ühesõnaga restriction kehtib siiski vist ainult eesti pinnal - küll aga huvitab mind siiski selle katkestamine/lõpetamine - on seda võimalik teha või mitte ?

Comment

• hotcocacola
          HTCCACLA
          • Oct 2008
          • 14473

Infoks sulle:

Kevadel toimus PS Cup @ Scandicus ja suvel Pärnu MV @ Strandis.
          Mõlemasse regagmine on Olympicu kliendikaardi/dokumendi alusel (sama kontroll nagu kasinnis).
          Ma ei tea kas said targemaks

Comment

• hotcocacola
            HTCCACLA
            • Oct 2008
            • 14473

Infoks sulle:

Kevadel toimus PS Cup @ Scandicus ja suvel Pärnu MV @ Strandis.
            Mõlemasse regagmine on Olympicu kliendikaardi/dokumendi alusel (sama kontroll nagu kasinnis).
            Ma ei tea kas said targemaks

Comment

• keldrikakand
              Kahtlustatav Pettus(t)es
              • Sep 2011
              • 32

No probleem ongi selles, et ma ei saa ametlikult (ID kaart/pass/load) regada ühelegi turnale/kasinni minna. Kirjutasin aasta alguse poole ise kasiinos avalduse, et mind ei lubataks Eesti pinnal hasartmängulusega tegeleda. Nüüd huvitabki et kas seda lepingut on võimalik varem lõpetada kui tähtaeg kukub.

Comment

• nikitheone
                Mr. Puujalg
                • Aug 2009
                • 6446

. Avalduses märgitud tähtaega ei ole võimalik lühendada või pikendada.
                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Oliverk
                  Moderaator
                  • Nov 2008
                  • 3016

Mis selle lepingu mõte oleks kui iga vend augukriisis lepingu teeb ja nädala pärast maha saaks võtta?

Comment

Working...