On see võimalik üldse? Kui ma sisetan "Personal ID code" mis siis juhtub?
Võimalik starsis mängida alla 21a raha peale?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Võimalik starsis mängida alla 21a raha peale?
küsi kip-lt.Algselt postitas badbeat91 Vaata postitustOn see võimalik üldse? Kui ma sisetan "Personal ID code" mis siis juhtub?
-
Ei, kui mängid alla 21 ja teada saadakse konfiskeeritakse kogu raha ilma võimaluseta tagasi saada.Algselt postitas badbeat91 Vaata postitustMis see personal ID code on üldse? Ja mis siis juhtub kui ma selle sisestan? Kas see on niimoodi et ma saan raha sisse panna küll aga välja saan võtta alles 21 aastaseks saades?
ID kood on isikukood.
Comment
-
No. dont insert itAlgselt postitas badbeat91 Vaata postitustOn see võimalik üldse? Kui ma sisetan "Personal ID code" mis siis juhtub?
No.Algselt postitas badbeat91 Vaata postitustMis see personal ID code on üldse? Ja mis siis juhtub kui ma selle sisestan? Kas see on niimoodi et ma saan raha sisse panna küll aga välja saan võtta alles 21 aastaseks saades?
Comment
-
Tuletame siis meelde mis juhtub kui vanusega valetad: http://uus.ohtuleht.ee/417823
Comment
-
No see 21 tuli alles hiljuti, enne lasid kõik 18 igalpool.Algselt postitas JohannesJ Vaata postitustpakun puusalt et 80% foorumlastest on alla 21 mänginud noorena erinevates tubades .
Comment
-
on 91. a sündinutele tubasi ka omajagu.Algselt postitas JohannesJ Vaata postitustOn küll võimalik mängida, pakun puusalt et 80% foorumlastest on alla 21 mänginud noorena erinevates tubades aga kas sa tõesti ise ei tule mingi lahenduse peale?
ema, isa, vend, õde, tüdruk?:D
Comment
-
Alla 21. on keelatud ja punkt.
Ja kui üldse küsid sellist küsimust siin, siis hoia heaga pokkerist eemal. Osta parem tüdrukule lilli selle raha eest.
Comment
-
Ennem mängisin starsis kui see seadus tuli aasta tagasi. Ja sellepärast ma tahangi ainult Starsis mängida et ma olen harjunud sellega ja võitsin seal turniire pidevalt. 180 player turniirid panin ikka mitu korda kinni.
Comment
Comment