Kuidas ühissesse teha?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nikitheone
    Mr. Puujalg
    • Aug 2009
    • 6446

Re: Kuidas ühissesse teha?

mul skypes on nii, et keegi saab sõnumi kätte, kui me mõlemad oleme online, mittte nagu sul ranka. kas sul on kuidagi seadistatud?
    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
      mul skypes on nii, et keegi saab sõnumi kätte, kui me mõlemad oleme online, mittte nagu sul ranka. kas sul on kuidagi seadistatud?
      Mis mitte nagu mul? Ei saa päris täpselt aru.

+1 isenseven

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

sul on nii, et sa kirjutad X'le mingi jutu, lähed offline. X tuleb online, saab jutu sisse. correct?
        mul on nii, et kirjutan X'le mingi jutu, lähen offline. X tuleb online, ei saa juttu kätte. Kui mina tulen online ja X on samal ajal online, siis ta saab jutu kätte.
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Kloonike
          Grinder
          • Nov 2008
          • 898

Arvasin ka, et Skype toimib nagu Ranka kirjeldas. Skype gruppides vähemalt saad küll kõik sõnumid kätte olenemata kas sõnumi saatja on online või mitte.

Comment

Working...