HEM'i mehed APPI! Vajan väikest stat checki.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

HEM'i mehed APPI! Vajan väikest stat checki.

Vajan abi ja tahan teada Teie tulemusi.

Selleks, et mind aidata käituge järgnevalt:
    • avage HEM;
    • valige Filter->Edit (pilt nr. 1);
    • avanevas aknas valige Positsiooniks Button ja Preflop Action Facing Player - Unopened (pilt nr. 2);
    • siis valige more filters ja seal valige PFR = TRUE ja Faced Preflop 3 Bet = TRUE (pilt nr. 3);
    • vajutage Save and Close (pilt nr. 3);
    • öelge käte arv ja tulemused, numbriliselt pole vaja - piisab kas ütlete miinuses, plussis, nullis

PILDID
    Pilt nr. 1
    [img width=750 height=177]http://www.pokkeriprod.com/ranka/pildid/HEM/buttonvsblind/1.jpg[/img]

Pilt nr. 2
    [img width=750 height=470]http://www.pokkeriprod.com/ranka/pildid/HEM/buttonvsblind/2.jpg[/img]

Pilt nr. 3
    [img width=750 height=470]http://www.pokkeriprod.com/ranka/pildid/HEM/buttonvsblind/3.jpg[/img]

Mida filter tähendab?
    See tähendab seda, et Te olite button (diiler) ja Teieni folditud ning Te open-raisesite (ehk stealisite) ja siis Teid SB või BB 3bettis (ehk kaitses blindi agresiivselt) ning siis me näeme, kas Te olete seal plussis või miinustes. Mina olen miinuses :S Ja sellepärast tahangi Teie abi - teada, kas peabki olema miinuses (nagu SB ja BB-gi) või äkki on viga minus.

Aitäh!
  • Fortune
    IP
    • Oct 2008
    • 1396

Re: HEM'i mehed APPI! Vajan väikest stat checki.

Minul on väikeses miinuses, nl50 142 kätt, -20$. See kuu nl100 40 kätt ja -171$, aga no nl100-s on igast lollusi ka tehtud ja ma arvan et ma olen liiga aggressiivne selliste kohtade peal.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Fortune
      Minul on väikeses miinuses, eelmine kuu nl50 142 kätt, -20. See kuu nl100 40 kätt ja -171, aga no nl100-s on igast lollusi ka tehtud ja ma arvan et ma olen liiga aggressiivne selliste kohtade peal.
      Pane suurem sample - all hands.

Comment

• ment52
        Politseidokumendiga kusjuures!
        • Oct 2008
        • 1270

728 kätt -170bb/100. Ei lähe hästi ühesõnaga.

Comment

• Fortune
          IP
          • Oct 2008
          • 1396

Algselt postitas ranka
          Pane suurem sample - all hands.
          Paningi all hands, nl50s on 110k kätt ja 142 (tundub kuidagi vähe küll :s) kvalifitseerub antud filtri alla ning 20$ kahjumit. Ma arvan mingeid nl25 ja nl10 käsi pole mõtet arvestada ja nl100-t ka eriti mitte, seal ka aint mingi 30k kätt.

EDIT: suuremates limiitides on asi kindlasti aggressiivsem nii et päris üks ühele võrrelda ei saa, aga palju sul sealt miinust tiksub?

Comment

• stennn
            PokkeriÕpetus.eu Coach
            • Oct 2008
            • 189

oioi päris suur miinus vaatab vastu selle alt.

Comment

• olavike
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1269

3082 kätt, +766,77$, +23.07 bb/100

Comment

• ment52
                Politseidokumendiga kusjuures!
                • Oct 2008
                • 1270

Üldiselt ma arvan et seda ei saa väga üks-ühele võtta. Näiteks keegi, kes stealib QQ+ näitab sellise filtriga kindlalt suurt kasumist, samas kui steal 50%+ vennad satuvad sellisesse olukorda tihti nõrgemate kätega, aga samas teevad selle kuhjaga tagasi õnnestunud stealidest või stealile järgnenud cbettidest.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas ment52
                  Üldiselt ma arvan et seda ei saa väga üks-ühele võtta. Näiteks keegi, kes stealib QQ+ näitab sellise filtriga kindlalt suurt kasumist, samas kui steal 50%+ vennad satuvad sellisesse olukorda tihti nõrgemate kätega, aga samas teevad selle kuhjaga tagasi õnnestunud stealidest või stealile järgnenud cbettidest.
                  sellepärast ma tolle tegingini, et leida põhjusi - kas viga on endas või peabki nii olema.

Comment

Working...