Cashout

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits

Re: Cashout

mu standard cashaut metoodika: br tühjaks ... kannan uuetsi 2 kuu pärast 50 dalal .. lähen insta nl50 .. loodan duublit, kui tuleb siis nl 100 .. sii nl 200.. sii n l400 .. ja siis j2lle 800 koos .. siis tavaliselt teen mingi kilose turniiri, yldjuhul hitin .. ja ongi roll 5k+ ... nii ma rikkaks saingi

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Mina käin niikaua tööl kuni tunnen, et teenin kuus piisavalt, et võin cashoutida ilma, et limiitides liikumise graafikule mingit mõju ei avalda.
      Kuigi ühe erandi teen auto puhul, kui jõuan üldse auto summadeni :P
      Aga siin Taanis pole vaja palju tööl ka käia, et ära elada, 5-6 korda käin kuu jooxul tööl, siis elab ära kah ;D

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas RudiTurbo
        Mina käin niikaua tööl kuni tunnen, et teenin kuus piisavalt, et võin cashoutida ilma, et limiitides liikumise graafikule mingit mõju ei avalda.
        Kuigi ühe erandi teen auto puhul, kui jõuan üldse auto summadeni :P
        Aga siin Taanis pole vaja palju tööl ka käia, et ära elada, 5-6 korda käin kuu jooxul tööl, siis elab ära kah ;D
        LOL. Ongi nii?

Comment

• paradigmlost
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2008
          • 421

palgad on siis Taanis ikka üsna kõrged võrreldes hindadega vist, kuid hinnad on seal ka kõrged, suvel copenhagenis oli imelik tunne makst pudeli (1,5l) vee eest 22 Taani krooni ehk migni 44 eeku :-\

Comment

Working...