Probleem IBS'iga

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Juhhei
    Jube Noob
    • Jul 2009
    • 154

Probleem IBS'iga

Probleem siis selles et nad tahavad mingit billi või statementi.
    Käisin pangas ja võtsin neile 3 kuu väljavõtte, saatsin ära ja tuli vastu kiri et ei kodus prinditud oneline'ist jama nemad ei taha. Probleem nimelt ongi selles et ühtegi arvet minu nimele ei tule. Kas kuskil saaks lasta teha omale mingi arve?? Hirmus kiirelt on vaja raha kätte saada ja nüüd siis selline jama.

Tänud ette ära !
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Probleem IBS'iga

Pangakontorist saab võtta alati pangaväljavõtte templiga, millel on aadress jne olemas.

Comment

• Juhhei
      Jube Noob
      • Jul 2009
      • 154

Tempel on peal sellel paberil ! Aga neile ikka ei istunud, see on ka paha et ingliskeel kiita pole. Saadaksin siis kasvõi selle sama kontoväljavõtta mingisuguse seletusega, et see pole minu prinditud!

Comment

• Spewmonkey
        Seina Augustaja
        • Oct 2008
        • 2293

Võta kellegi teise arve(kuigi avastasin viimastel päevadel, et mitte kellelgi ei käi enam paberarveid kodus) ja photoshop abiks. MS paint ajab ka asja ära kui photoshopida ei oska.

Comment

• Juhhei
          Jube Noob
          • Jul 2009
          • 154

Please send us a a copy of recent utility bill (gas, electric,
          telephone, etc?) or of a bank statement displaying your name, billing
          address and date that was received by ** postal mail **. This means the
          document must have delivered by the post man.

Please send a bill or statement issued in the last 6 months received by
          postal mail and tell us what bill you are sending. Remember to send in a
          copy of a paper bill or statement showing the WHOLE document. (PDF or
          online statements are not accepted).

Saatsin neile selle sama swedbanki väljavõtte ja ütlesin et mu nimele ei tule ühtegi arvet ning et väljavõttel on panga tempel. Vaatan mis vastavad
          Last edited by Juhhei; 24.04.11, 08:24.

Comment

• bluelite
            Vana Tegija
            • Nov 2010
            • 1190

E-arved on neile suht võõras teema. Elasin mõned aastad tagasi Iirimaal ja sealne arvete ja pangandusega seotud oli minu jaoks nagu kiviaeg võrreldes sellega, mis meil Eestis. Iga kuu saadeti pangatoimingute ülevaade postiga koju. Töölt saadeti iga nädal palgalipikud postiga koju, panga ülekandeid pidi tegema just selles panga filiaalis, kus sa omale pangakonto teinud olid ja selleks 2 blanketti täitma, et siis järjekorras seista ja siis veel ühe paberi täitma. Ehk siis nagu ütlesin, kiviaeg. Seega neil on väga raske aru saada faktist, et meil ei käi arved postiga koju, vaid e-arve näol e-maili peale saadetakse.

Comment

• Cypher0
              Pokkerihai
              • Jan 2010
              • 1512

See võib ka aidata, kui enne scannimist vms voldid selle paberi kokku korraks, nii et jäljed jääks näha ja jääks mulje, nagu oleks ümbrikust välja võetud see asi. Olen teinud Elisa e-arvega nii, printisin välja, voltisin kokku-lahti, skännisin sisse ja saatsn ära. Sobis.

Comment

• bluelite
                Vana Tegija
                • Nov 2010
                • 1190

Ma saatsin ühte kohta kommunaalide arve. pdf välja rinditud, kokku volditud, tegin sellest pilti ja saatsin selle. Neile sobis.

Comment

Working...