Mindset advice needed.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Karikakar
    Vana Tegija
    • Jul 2009
    • 1235

Re: Mindset advice needed.

Algselt postitas sinisebra Vaata postitust
    Mul oli ka pikka aega sama probleem - kui mõne buy-ini võidan, siis edasi mängida ei taha. Kui olen paar buy-ini maas, siis mänguisu tõuseb.

Sellest probleemist aitas üle saada hea kujutlusvõime.
    Lõin omale mõttes ettekujutuse, et ma olen 100'000 buy-ini miinuses.
    Lõpuks oli nii, et isegi kui ma võitsin 4 buy-ini, siis ei tulnud mingit tahtmist grindimist lõpetada...

...sest ma olin 99'996 buy-ini miinuses.
    Mingi 100 BI peal oleks sellisel juhul võinud juba quittida, mitte oodata 100k-ni

Comment

• Mäksu
      FPP Pro
      • Aug 2009
      • 238

Mul on just nii, et kui hommikul võidan ntx +10bi siis õhtul lähen alati BE või kaotan ja nii on juba 6x olnud :D viimane kordsain +90€ nl10/20 ja õhtul kaotasin 50/30 vendadele micro turbodes nl20s 10bi

Comment

• Romka
        Pokkerihai
        • Mar 2009
        • 1544

Lugesin millagil 2+2's ühte pikka postitust mindseti kohta ja imo on seal palju pärleid mida kõrva taha panna.
        http://forumserver.twoplustwo.com/54...-tl-dr-947149/

Comment

• fyte
          Pokkerihai
          • Jun 2010
          • 3378

Elustan teemat veits. Mõni päev grindides on mindset täiesti A+, kuid teinekord ajab jällegi hüdrotilti mõne buyin'iline kaotus, suckoutimise näol.. Standard variatsioon ju iseenesest ja teoorias ei ole absoluutselt mõtet häiridagi end sellest lasta, ent ometi ei ole tilt tulemata jäänud. Vahetevahel aitab motiveerida nt see, kui mõelda, et paarisaja dollarine kaotus ei mängigi erilist rolli, kuna tulevikus on see loodetavasti <1bi, ja kuised profitid saavad olema kümnetes kordades suuremad kui praegused swingid.
          Ehk siis küsimus selline, et kas keegi teab veel omast käest mingeid tippe jagada, mis soodustaksid paremat mindsetti, mitte raha väärtusele mõtlema jne?
          Romka antud artikkel sai kunagi läbi loetud, täitsa asjalik oli.

Comment

• qbj0hn
            Auk on auk. FAKT!
            • Nov 2008
            • 7091

Nii kaua kui enda A mängu teed pole mingit mõtet quitida, eriti kui veel võidad.

Stop loss on oluline, aga ntx mindset raamatus oli nii üldse kirjas, et mis vahet seal on kuna quitid kui sa teed A+ mängu ja kaotad.

Kui mäng on A+ siis sess läheb järgmine kord täpselt samast kohast ju edasi. Vahet pole kas kaotad need 2-3 buyini kohe või nädala pärast kui uuesti mängid.
            Quitimiseks põhjus peaks olema siis aint kui halvasti mängid.

Algselt postitas fyte Vaata postitust
            Ehk siis küsimus selline, et kas keegi teab veel omast käest mingeid tippe jagada, mis soodustaksid paremat mindsetti, mitte raha väärtusele mõtlema jne?
            Ma olen kunagi sick gambler olnud ja ma ei tea isegi kuidas ma selle asja korda sain. Kunagi mõtlesin koguaeg rahale ja nii enamasti kaotabki.

Hetkel lauas istudes ma mõtlen lihtsalt reaalselt, et mul on mingid vahendid lihtsalt käes ja üritan teha parima võimaliku otsuse mis mulle long runis hea on.
            Nagu juba targad kunagi on öelnud tuleb teha parim võimalik otsus lauas ja raha tuleb iseenesest. Tilt jne ei aita mitte kuidagi mängule kaasa.
            Lihtsalt igakord kui sa midagi negatiivset või ebavajalikku mängimise ajal teed mõtle kas see tegevus on kuidagi hea sinu mängule? Kas see kui ma kaotan paar buyini ja hakkan rohkem 3bettima toob mu raha tagasi ? Kas laudade juurde võtmine toob mu raha tagasi ? Loose callide tegemine toob mu raha tagasi ?
            Vastus on EI.
            Raha toob tagasi ainult enda mängu edasi mängimine nende võimetega mis sul antud hetkel on ja üritad neid maksimaalselt ära kasutada.
            Lihtsalt igakord kui hullu paned mõtle miks sa seda teed.
            Olen ennastki leidnud antud olukordadest kus ei pane isegi tähele. Alles eile lasin HU-d, järsku avastasin, et tiltis ja 3bettisin jõhkralt palju jne. Siis jõudis kohale, et miks ma seda teen, miks on siuke tegevus vajalik ja mis mul viga on.
            Lisaks ma ei soovita mängida väsinud peaga ja tegeleda kõrvaliste asjadega sama ajal (msn, foorum, jne), mille vastu ma koguaeg eksin kahjuks.

Lõpuks ka muidugi see tulemuste vahtimine mis ka eelpool mainiti juba ära. Minuarust see vaatamine ajab ka päris palju halba mängu tegema.
            Last edited by qbj0hn; 11.05.11, 05:59.

Comment

Working...