Tahaksin küsida üht-teist stealimise kohta. Ma vaatan Ranka, et Su detsembri stattides on Steal Pct 40,9! Tahaks küsida, kui suur on siis Overall Steal Success sellise näitaja pealt?
Ma ei suuda ka kuskilt leida, kuidas täpselt see Steal Pct arvutatakse. Kas ainult tõsted buttonilt? Või ka CO-lt? Või ka SB? Kas Stealimise alla läheb ka see, kui ees on limpereid või isegi juba tõstjaid?
Kui ma võtan endal HEM-is välja, kui palju ma olen teinud Buttonil Raise, siis on see 13,8% üldse Buttonil olles. Cutoffil olen teinud Raise 10,5% ja SB-l 9% kordadel. Sellepärast ma ei saagi aru, kust see Steal Pct tuleb, sest mul on see 27,4% ja Overall Steal Sucess on 68%.
Võtsin välja sellised näitajad:
Kui ma olen tõstnud, siis toimub see:
Buttonil CO-l SB-il
Unopened 43% 43% 37%
1 Limper 31% 35% 33%
2+ Limpers 20% 17% 20%
1 Raiser 5% 4% 7%
Raiser + Caller(s) 1% 1% 3%
Edit
(Minu sample 40k käe põhjal, statid on 14/10/3, mängin FR hetkel NL10)
Oleks väga huvitav näha heade mängijate samasid näitajaid!
Ma ei suuda ka kuskilt leida, kuidas täpselt see Steal Pct arvutatakse. Kas ainult tõsted buttonilt? Või ka CO-lt? Või ka SB? Kas Stealimise alla läheb ka see, kui ees on limpereid või isegi juba tõstjaid?
Kui ma võtan endal HEM-is välja, kui palju ma olen teinud Buttonil Raise, siis on see 13,8% üldse Buttonil olles. Cutoffil olen teinud Raise 10,5% ja SB-l 9% kordadel. Sellepärast ma ei saagi aru, kust see Steal Pct tuleb, sest mul on see 27,4% ja Overall Steal Sucess on 68%.
Võtsin välja sellised näitajad:
Kui ma olen tõstnud, siis toimub see:
Buttonil CO-l SB-il
Unopened 43% 43% 37%
1 Limper 31% 35% 33%
2+ Limpers 20% 17% 20%
1 Raiser 5% 4% 7%
Raiser + Caller(s) 1% 1% 3%
Edit
(Minu sample 40k käe põhjal, statid on 14/10/3, mängin FR hetkel NL10)
Oleks väga huvitav näha heade mängijate samasid näitajaid!

Comment