"Yes" thread

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ESTPatrick
    Olümpsi Mägi Aivar
    • Nov 2008
    • 5572

Re: "Yes" thread

Algselt postitas Keiss
    9 päeva järjest plussis. Yes! Rekord siiani 15 päeva. Kas keegi on ka arvestust pidanud ning mis sel juhul rekordid on? ;D
    100NL viimastel kuudel oli standard mul 1-2 miinuspäeva kuus, siis olin mäster selles limiidis ka juba

Comment

• ESTPatrick
      Olümpsi Mägi Aivar
      • Nov 2008
      • 5572

uurisin oma andmebaasi, 200NL on rekord 14 sessiooni järjest up olla - novembris 2008
      100NL on rekord 18 sessiooni järjest - juuni-juuli 2008

10+ seeriaid on sitaks

13 sept kuni 19 okt on olnud 29 sessioonine seeria kus on ainult 3 miinussessiooni, aga sessioonide miinused 200NLs on olnud vastavalt: -105; -9; -30 ehk olematud ja samal ajal on olnud AINULT 2 sessiooni kus olen alla +100 saavutanud, kusjuurs 2000+ käelisi sessioone antud vahemikus on täpselt 3.

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas ESTPatrick
        uurisin oma andmebaasi, 200NL on rekord 14 sessiooni järjest up olla - novembris 2008
        100NL on rekord 18 sessiooni järjest - juuni-juuli 2008

10+ seeriaid on sitaks

13 sept kuni 19 okt on olnud 29 sessioonine seeria kus on ainult 3 miinussessiooni, aga sessioonide miinused 200NLs on olnud vastavalt: -105; -9; -30 ehk olematud ja samal ajal on olnud AINULT 2 sessiooni kus olen alla +100 saavutanud, kusjuurs 2000+ käelisi sessioone antud vahemikus on täpselt 3.
        Päris muljetavaldav

Comment

• Fortune
          IP
          • Oct 2008
          • 1396

pigem 16-24, efektiivne multitabler ratiot HEM -st leida ei oska, kuid pakun et harva oli alla 17 laua lahti
          Ega fast laudu vist ei võta ühtegi sellise hulgaga lahti, mingi 5 fast lauda ja siis ei jõua enam midagi teha :D

Comment

• ESTPatrick
            Olümpsi Mägi Aivar
            • Nov 2008
            • 5572

Algselt postitas Fortune

Ega fast laudu vist ei võta ühtegi sellise hulgaga lahti, mingi 5 fast lauda ja siis ei jõua enam midagi teha :D
            lol, ma lasen kas enamus fast lauad ja 15-17 või kui on valida 50bb laudu siis enamus neid ja siis suuremajalt 22-24 lauda

Comment

• Fortune
              IP
              • Oct 2008
              • 1396

lol, ma lasen kas enamus fast lauad ja 15-17 või kui on valida 50bb laudu siis enamus neid ja siis suuremajalt 22-24 lauda
              jajah, tegin ise ka ühe 18 lauaga sessi ja pold midagi hullu, enamus ka fast lauad. Kunagi nagu jäi mulje, et 12 lauaga lastes 4-5 fast lauda, siis ei suutnud enam midagi korda saata. Eks mäng ole paranenud ja otsused tulevad kiiremini.

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas Fortune
                jajah, tegin ise ka ühe 18 lauaga sessi ja pold midagi hullu, enamus ka fast lauad. Kunagi nagu jäi mulje, et 12 lauaga lastes 4-5 fast lauda, siis ei suutnud enam midagi korda saata. Eks mäng ole paranenud ja otsused tulevad kiiremini.
                Palju sellel fast laual timebank on üldse? Ma esialgu võtsin igaksjuhuks need välja valikust, fast sõna hirmutas 24 laua puhul.

Comment

• goldec

Standard aeg on 8 ja timebank 30 sekundit.
                  Ise olen just normal speed lauad välja võtnud otsingust.. Ei tõmba muud kui fasti mängima eriti :D

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas goldec
                    Standard aeg on 8 ja timebank 30 sekundit.
                    Ise olen just normal speed lauad välja võtnud otsingust.. Ei tõmba muud kui fasti mängima eriti :D
                    Tundub, et need fast lauad on kõvasti fishisemad, kui vaadata preflop%

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ma enne 400NL ei mänginud fast laudu. Vahest harva testisin aga ei suutnud seal hakkama saada, kuna ajab laudade mõtlemisjärjekorra sassi.

Comment

• Provoker
                        Pokkerihai
                        • Jan 2009
                        • 3067

Paremal üleval mulle parim flop mida ma üle pika aja näinud olen. Ning ülejäänud pildist võib selguda, et kasutan ikka veel preflop charti.
                        mr rankale suured tänud selle eest. Asi toimib.

Comment

• UdusOlevSiil

Algselt postitas TIGRANO
                          Tundub, et need fast lauad on kõvasti fishisemad, kui vaadata preflop%
                          Endal ka selline mulje jäänud. Vähemalt 6-maxis. Olen proovinud 12 lauaga isegi ning laudu olen valinud suuremalt jaolt preflop% järgi. Normal speed laudu on tavaliselt kuskil 1-3 tükki sedasi sisse jäänud. Ülejäänud fast.

Comment

• marguzz22
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1458

jeey sain elus kõrgeima kohta turniiril 1000 guarnateel jäin 2seks, 1 ja teise koha vahe oli 100 dollarit niiet hullu pole(oleksin peaagu võitnud aga ei jõua enam mängida,homme töö)

Comment

• andu_andu
                              Pokkerihai
                              • Jan 2009
                              • 4050

Algselt postitas marguzz22
                              1 ja teise koha vahe oli 100 dollarit niiet hullu pole(oleksin peaagu võitnud aga ei jõua enam mängida,homme töö)
                              mismõttes nagu ? 200$ to 300$ on ikka suur hüpe ju, esikoht poole suurem kui 2nd place

Comment

• marguzz22
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1458

1/3 suurem ikka, mitte poole ja ma olin tõesti surnud, see 100 dollarit ei tapa mind, 200ga ka õnnelik... Olin just teinud väga pika cash game sessiooni ca. 4h ja mõtlesin, et kuna jooksin päris hästi cahsis, et panen 1 buyin turna alla. Ja mängisin ja mängisin kuni lõpuks 2kesi järele jäime. Heads upis vastane ei suutnud üldse adjustida mu agressioonile, välja lendasime nii,et mul A8 tal A6s, ta tegi buttonilt raise ma tõstsin ta all in, ja viimase kaardiga sai flushi. See 1K guaranteed suht hea, seal mingi 70 inimest keskmiselt väike overlay on ka..

Comment

Working...