Turniir

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • janek174
    Vana Tegija
    • Mar 2009
    • 1078

Re: Turniir

Tegelikult olen ma sellel teemal juba kellegagi vaielnud kunagi. Mina valiks sellise positsiooni, kus saab võimalikult palju vastaseid mängu kaasa ja sellise lehe, kus on kõige suurema tõenäosusega elus kaardid.

Comment

• Godspeed_EJ
      Klubi Liige
      • Nov 2009
      • 3049

Kui sul on alles 3BB, siis ei ole sul aega oodata ega valida.

Comment

• kivisaba
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2514

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
        Kui sul on alles 3BB, siis ei ole sul aega oodata ega valida.
        ära seleta 3bb-ga on väga palju käike mis on tugevalt -ev ja fold parem lahendus

Comment

• pafka666
          IP Olümspi
          • Jul 2009
          • 429

tegelikult tundub kysimus gay aga tegelt ta ju pole seda. loodan muidugi et sa ei foldinud 3bb peale, vaid kukkusid sinna peale mingit mängulist olukorda. Kui mängus antesid pole ja blindideni väheke aega, siis ei pea 32 offiga shovema, võid oodata ka väheke soliidsemat kätt. Kõige parem näide on muidugi svenza, kes Eesti meistrikatel suutis 1,5BB pealt headsupi jõuda.

Comment

• Godspeed_EJ
            Klubi Liige
            • Nov 2009
            • 3049

Algselt postitas kivisaba Vaata postitust
            ära seleta 3bb-ga on väga palju käike mis on tugevalt -ev ja fold parem lahendus
            Seletan ikka. Minu tekst oli mõeldud vastusena janek174 jutule. 3bb siiski suurt mänguruumi ei paku enam ja sellest olukorras mingeid optimaalseid käsi oodata ei ole mõistlik . Loomulikult on -ev käike olemas ka 3bbga.

Comment

• janek174
              Vana Tegija
              • Mar 2009
              • 1078

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
              Seletan ikka. Minu tekst oli mõeldud vastusena janek174 jutule. 3bb siiski suurt mänguruumi ei paku enam ja sellest olukorras mingeid optimaalseid käsi oodata ei ole mõistlik . Loomulikult on -ev käike olemas ka 3bbga.
              Aga seda ma ju täpselt mõtlesingi, et nende paari käe jooksul, mis sul jäänud on, pead leidma võimalikult parima spoti, kus võimalikult palju raha potis ja endal elus lehed, et oleks lootust see pott ka võita. Obv ei mõtle ma, et siin veel mitu ringi foldimisruumi oleks.

Comment

• Cash87
                Vana Tegija
                • Feb 2009
                • 1402

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
                Aga seda ma ju täpselt mõtlesingi, et nende paari käe jooksul, mis sul jäänud on, pead leidma võimalikult parima spoti, kus võimalikult palju raha potis ja endal elus lehed, et oleks lootust see pott ka võita. Obv ei mõtle ma, et siin veel mitu ringi foldimisruumi oleks.
                Suited 2gapperid on need kaardid siis. Võimalik hittida kõike.

Comment

Working...