4.40$ Rush 135man, kui suur peaks olema BR?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Dzuu
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2008
    • 445

Re: 4.40$ Rush 135man, kui suur peaks olema BR?

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
    :) algus on hea aga 248 sample ika väike sng-de kohta, 1k mängu peale võib mingigi pildi saada. aga 103% royga pritsib peale ikka. nice work
    Alles mingi kuu aega neid tõsisemalt mänginud ka, viimasel ajal rohkem Rush guaranteed tournasi lasknud tho, järgmine kuu annan voluumi

Comment

• udikaz
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 1946

good luck. mul oma 2k rush mänge koos. võtsin just nats puhkust :)

E: Ok lets end that OT

vastus teema tegijale ka siis. 132$ on täitsa piisav nende 4.4$ donkamentide jaoks. muidugi kui kaotades sellest rahast väga kahju hakkab, siis valiksin siiski cashi grindimise tee, sest kõigil ei tule alguses 240 mängu peale 103% roy-list hea jooksu tuge :)
      Last edited by udikaz; 27.10.10, 13:46.

Comment

• MeelisV
        Vana Tegija
        • Apr 2010
        • 1300

Eks oleneb ikkagi winratest, palju Bankroll võiks olla. Ise mängisin ka neid alles. Ma pakun, et 30 on küll liiga vähe, pigem 50+. Muidu tuleb 1 päev kui ei cashi ja pool BRi läinud. Ja kui mina mängisin, siis tegin ainult ühes lauas korraga. Kui sa quick foldi ei kasuta, siis sa pead ju just rohkem halbu kaarte mängima ning stacki siis alguses raskem üles saada. Ma olin esimesed 2 lvlit ülitight ja mängisin ainult premiume. Järjest kettrasin quick foldi.

Comment

Working...