Ehk on keegi nõus sharema...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanRawk
    Klubi Liige
    • Feb 2009
    • 1133

Re: Ehk on keegi nõus sharema...

imo cr'il on mingi protection failidel peal, et ei saa arvutis vaadata kui mingi läbi lehe ära ei autoriseeri vms.
    vlc playeriga ei mängi üldse, pilt sibrusäbru täis ning windows media playeriga suunab cr'i enda logini lehele, ehk arvutis vaatamiseks peab kehtiv subscription olema.
    Last edited by KristjanRawk; 14.11.10, 21:35.

Comment

• sawcrish
      Jube Noob
      • Nov 2008
      • 166

-
      Last edited by sawcrish; 17.11.10, 10:24.

Comment

• Facepoker
        Õpihimuline Mängur
        • Feb 2009
        • 364

Algselt postitas sawcrish Vaata postitust
        Seda DRM protectionit saab eemaldada NoteBurner tarkvara abil
        Või teine lahendus kirjutad googlisse remove DRM Header.
        Easy ju.

2 inimest olemas, kes veel soovib siis võib PM-i visata. Mida rohkem seda uhkem, küll sõbralikult ära jagame.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

DRM protectionit Te küll eemaldada ei tohi, vähemalt mitte läbi selle foorumi. Teadmiseks, et saatsin tolle teema tulevase eksistentsi artuluseks meie "ülemkohtule" :). Minu arvates on kogu see teema üks suur piraatlus. See tähendab, et kui sa tahad näha X videot pead sa maksma ning levitada videosid/oma kasutajat ilma omaniku nõusolekuta on keelatud.

Comment

• sawcrish
            Jube Noob
            • Nov 2008
            • 166

Vabandan liiga detailse info levitamise eest. (DRM asi)
            Kustutasin posti, loodan et seda teeb ka Facepoker oma postis mu Quotega.

Comment

• timz0333
              Pokkeritark
              • Mar 2009
              • 6322

Ei ole piraatlus ju. Kui ma ostan sõbraga kahepeale untsakte cd-plaadi ja 3 päeva kuulab tema ja 3 päeva mina siis kas see on ka piraatlus? Piraatlus peaks olema ikka autoriõiguste ära kasutamine ja selle pealt kasu teenimine või kuidas? Näidake mulle mõni punkt kus on kirjas, et liitumise eest peab maksma 1 inimene.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                Ei ole piraatlus ju. Kui ma ostan sõbraga kahepeale untsakte cd-plaadi ja 3 päeva kuulab tema ja 3 päeva mina siis kas see on ka piraatlus? Piraatlus peaks olema ikka autoriõiguste ära kasutamine ja selle pealt kasu teenimine või kuidas? Näidake mulle mõni punkt kus on kirjas, et liitumise eest peab maksma 1 inimene.
                Kui sa paned siia üles Camtasia cracki siis on see piraatluse levitamine. Sina sellest raha ei saa, küll aga jääb Camtasial raha saamata. Sama on DC, CR ja muude saitide kohta.

PS! Kui untsakate TOS ütleb, et plaadi võib osta üks inimene ainult ENDALE kasutamiseks, koopia tegemine/teistele jagamine on keelatud siis tegu on piraatlusega.

DC-s (kindlalt ka CR'is) on selline klausel olemas ning siin ei ole midagi enam mökitada.

Comment

• EGERT
                  Vana Tegija
                  • Mar 2009
                  • 1042

CD plaatidel on kusjuures disclaimer, et loata levitamine, laenamine, esitamine ja muu huinjaa on kusjuures keelatud, aga keegi ei loe väikest kirja... :)

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Otsustasime, et teema läheb lukku ja edaspidi kontode laenamine, mille TOS'is on kirjas, et ei üks nägu ühe konto kohta on meie foorumis keelatud ja läheb piraatluse alla.

Comment

Working...