Seletage palun, miks üks või teine on parem, plussis ja miinused.
6 max või full ring
Collapse
X
-
Re: 6 max või full ring
minu arust:
6max põnevam ja agresiivsem, rohkem actionit, rohkem saite kus mängida - igal pisisaidil on põhimänguks 6max. samas võib olla variatsiooni rikkam. fr saab normaalselt mängida ainult starsis ja tildis ning nagu kuulnud olen käib seal vist räige nitisemine ja regusid sitaks. minu jaoks 6max kergem ja huvitavam..
Comment
-
-
ma ei usu sind :DAlgselt postitas variatsioon Vaata postitust6max - suurem variatsioon
või noh, kui variatsioon on suurem, siis mitte märkimisväärselt, ei kõigu ju +10, miinus 10bi,
Comment
-
googelda või uuri enda trackeri state.
mida vähem mängijaid lauas seda suurem on variatsioon.
Comment
-
See on jah igati loogiline.Algselt postitas variatsioon Vaata postitustgoogelda või uuri enda trackeri state.
mida vähem mängijaid lauas seda suurem on variatsioon.
Comment
-
No aga mõtle niipidi, et FR lauas on rohkem mängijaid, kellel võib midagi olla ning sulle kinni maksta kui sul AA/KK käesAlgselt postitas raidz Vaata postitustJään vist 6 max juurde jah, full ringis on rohkem mängijaid ja suurem võimalus, et neil on paremad kaardid :D
Comment
-
+1, ise sai ka fr-is alustatud.Algselt postitas low-flow Vaata postitustFR on kindlasti kergem alustada kui 6max. Saab pokkeri ABC endale selgeks teha ja multitabledes rolli ülesse. Mingi hetk, kui elementaarteadmised ja BR valmis saab alati 6-maxile üle minna.
Comment
-
+1
suht loogilne aga: mida vähem mängijaid on lauas seda halvemaid kaarte pead sa mängima.
ja paremaid kaarte on obv kergem mängida kui halvemad st seda et FR on kergem kui 6max
Comment
Comment