Kuidas vähendada set vs set kaotust?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: Kuidas vähendada set vs set kaotust?

Tigrano pidas silmas vist overpairiga oletatava seti vastu mängimist, mitte set versus suurem set?

Comment

• Provoker
      Pokkerihai
      • Jan 2009
      • 3067

Algselt postitas ranka
      Täiesti vale fishi jutt ja olen päris lolled hetkel. Kui on ohtlik board siis pead just ülepaariga bettima ja enamasti rahad sise ajama, et drawid maksaks silm punnis.

Ainuke kord, kui saab rääkida "pot controli" meetodist (esimest korda seda kuulen) on siis, kui oled 100% kindel, et mängijal on väike pocket paar ning sa hittisid top seti väga kuival boardil. Näiteks, 9/5 mees limpsi UTG, sa raised QQ-ga, ta callib ja flop on 27Q rainbow. Ta checkib ja siin võid vabalt QQ-ga järgi checkida, et anda talle võimalus teha uus set turnil. Isegi, kui ta hittis nüüd flopis seti, siis turnil ta tahab valuet saada ning betib ja sina raised turni QQ-ga ning väga raske on tal oma setti maha panna.

Aga see ülemine minu teooria on tegelikkuses täielik bshit. Miks? Sest sellistel boardid on IDEAALSED boardid cbettimiseks, missed kaartidega ja holdemis sa missed boarde väga tihti ning kui sa hakkad siin made handiga järgi checkima ja valmis käega bettima, siis su käsi on "face up". Muidugi igasugu 9/5 mehed ei pruugi mõelda aga mine sa tea.

Seega minu arvates igasugu "pot control" checkid, et saada ise set või anda vastasele seti võimalus on fishide strateegiad, mille EV on väga väike või isegi negatiivne.
      Nu mina nägin hetkel situatsiooni sellisena, et vastasel on ülepaar ning sul min set mis on haavatav. Pot controlli all pean silmas poti võimalikult väiksena hoidmist piisava suurusega bettide tegemisega. Paljud mängijad pigem callivad kui raisevad sind. (Viimase väite kohalt ärge näkku lööge kuid ma suht microlimiitidel mängin max NL25)

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas alaska
        Tigrano pidas silmas vist overpairiga oletatava seti vastu mängimist, mitte set versus suurem set?
        Jep, sest keegi eelnevalt oli nagu overpair vs setist rääkinud.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Mul jooksis kuul nüüd täiega kokku.. Set vs overset, siis overpaar ja siis minsetiga pot kontorllimine?

Arvan, et see teema on ammendunud ning samas suhteliselt "mõttetu" ja paneme selle lukku. Kui keegi leiab, et vale siis saatke PM või kasutage chat teemat

Comment

Working...