Pokerclub.ee pidevad huiamised.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Pokerclub.ee pidevad huiamised.

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
    Aga mida arvad 3-ndast ja 4-ndast (eriti 4-ndast) punktist? Kas sa ei teavitaks oma kliente sellest kui rakeback % muutub?

Okei, esimest punkti võib tõlgendada lihtsalt odava ja labase käitumisena kliendi suhtes, ei ole ju kuskil kirjas, et peab rakebacki tõstma seega pettus ei ole, teine punkt ka vahet pole, aga 3 ja 4 - kuidas te ise suhtuksite sellesse kui teil on varem kahtlused juba, et teid huiatakse ja siis ütleb Pokerclubist inimene, et raha on juba üle kantud (kuidas saab üldse sellist asja kergekäeliselt öelda?) kuigi tegelikult ei olnud.

Ning 4-s punkt - äkki mu eesmärk on Partys rakeback pro olla, kuu aega grindin higimull otsaees, olen juba arvestanud, et saan kuu lõpus X summa rakebacki ja siis kuu lõpus avastan, et tavalise rakebacki asemel vaatab vastu 0. Selge, oli ajutine asi ja oleks tagantjärgi ikka rakebacki saanud, aga tol hetkel ju nemad ei teadnud, et ajutine asi ja kui oleks teistpidine olukord juhtunud, oleks ma kuu lõpus tühjade kätega jäänud. Kuidas saab sellisest asjast teatamata jätta?

Ja kõige lõpuks, peale selle teema tegemist lahenes asi tunni aja jooksul, kuigi Pokerclubist ei pidanud olenema see. Väga huvitav kokkusattumus.
    Jube raske on siin meid võrrelda pokerclubiga, sest mina olen põhimõtteliselt ainult vahendaja, kes kuulab emalaeva käske; Pokerclub ka vahendaja aga omanikele kõige lähim affiliate.

Comment

• rasmer
      Vana Tegija
      • Oct 2009
      • 1306

Re: Pokerclub.ee pidevad huiamised.

Algselt postitas privador Vaata postitust
      Aga selge on see, et suured eesti affeliidid ei suuda voistelda suurte affeliitidega. Kus pakutakse igakuusid rakerace plus freerolle-mis voib tublimatele m2ngijatele lisa 10-20%rb anda.
      Nii ja naa, on ka Eestis neid, kes pakuvad suuremate võrgustike osana igasuguseid rakerace/rakechase/freerolle, kuid saavad see eest pakkuda personaalsemat ja kiiremat nõu,abi jms (koht, kus Codecci sõnade järgi PokerClub eriti feilis).

Comment

Working...