***Official "asdais#da8usPjSaks" thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lebovend
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2420

Re: ***Official "asdais#da8usPjSaks" thread***

Kõigepealt sa sõimad mind "perssekukkunud pokkeriteoreetikuks", kujutad ette, et mul on mingi
    teooria SIIA teemasse kirjutatud.

Siis nyyd sa leiad, et ma olen TILTIS peaga midagi kirjutanud siia. Heihopsti ja hurraa ning big surprise, see
    teema ongi siin yks paras tilt.

Ning siis sa ei saa ikka aru, miks ma ignore commandit sooviksin. Ma seletan sulle veidi:
    kui sa s6imad mind perssekukkunuks, siis obv ei saa ma ju asja sinna paika j2tta ja mingil
    hypikul ennast j22dagi lasta maha tegema ning siis ma raiskan oma energiat, et t6usikule
    seletada veel p6hjalikumalt, miks ta v6ssa paneb jne.

Kui oleks ignore peal olnud, poleks ma sinu teksti n2inud, oleks mina enda energiat s22stnud ning p2ikest ja armastust oleks rohkemgi veel minu t2nases hommikus. Ait2h.

Comment

• pikk28
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 6695

krazye ole mees ja seleta veidi ka siis lahti oma tüüpiline kommentaar.
      flopis oleks pidanud bettima? ja kui oleks raise selga saanud siis foldima?

Comment

• lebovend
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2420

flopis cbet,
        riveri allin on lihtsalt idiootne ja t2iesti ebavajalik.

aga k6ige enne preflopis fold 3betile.

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

ma leian et sel "head mängijad luckivad vähem" on oma tõetera sees.. hea mängija tajub ära millal ta on miski 35/65 taga ja ei foldib käe ära.. halb mängija ei taju seda.. lendab allini ja kohati saabki oma kahe outerisele pihta ja luckib..

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

loomulikult luckivad head mängijad vähem, nad ei lähe aukuostuga allin ja ei oota flopist alates, et river neid päästaks. Lebovend pidas luckimise all seda silmas ma usun.

edit:Rage oli kiirem.

Comment

• -andres-
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4546

Algselt postitas pikk28
              njaa, see oli valus laks. ja pidi just donk istuma 200BB-ga :( ma oleks ka bustosse tõmbanud selle käega.
              Paraku ma ei ütleks, et villain selles käes donk on :/.

Comment

• pikk28
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 6695

kle andres kui villian mängib 69/0 statsidega, siis ta on donk, fish vms. vahet pole kas selles käes on ta donk või mitte. ma mõtlesin üldiselt. kindlasti ei ole ta võitev mängija selliste statsidega. 69/0 noh ponimajes?

Comment

• -andres-
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4546

My bad, ei näinud state, vaatasin vaid kätt.

Comment

• RudiTurbo
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 4167

antnx'i käes oli tõesti 62$ liiga palju sinna potti pandud lol.
                    See oli halvasti mängitud pea kõigil tänavatel!

Mis siis, et fish, fishil võib ka nuts olla!

Comment

• krayzie
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 706

Preflop on juba üpris ****, avada T8 type käsi UTG+1....isiklikult teeksin seda vaid siis kui co ja btn on nitid kes ei valmista postflop peavalu ja keegi fish on blindidel. Kui aga fish omab minu suhtes positsiooni siis ma ei ava kunagi nii spekulatiivseid käsi. Nüüd kui me saame 3.5x 3beti siis fold on täiesti standard. Oop olles sellise käega maksame me villanile väga palju käsi lihtsalt kinni juhul kui me hitime flopis top paari või 2nd paari, kaotame palju või võidame vähe. Flopi call on standard aga turn on taas suht masendav. J ei muuda boardil mitte midagi, overpairi villain anyway ei foldi, me peaks barreldama prolly ka riveri ja samas me ei drawi enam nutsi.... Ma lihtsalt checkiks ja calliks/foldiks vastavalt villaini betile.

fancy play syndrome on selle asja nimi...nagu ka see 28o käsi blogis, wtf is this shit?

E: riveri valuebet on ka väga halva suurusega

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

krt mul tööl igav, nii et andke andeks, et siin nii palju lobisen.
                        rudipoiss pane palun oma moovid step by step. mismoodi siis sina mänginuks.
                        krt nõme on lugeda selliseid kommentaare:
                        kõik tänavad halvasti mängitud!!!!!!!
                        ja põhjendust pole.
                        kui juba kommenteerite siis võiks ju ka põhjendada.

Comment

• pikk28
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 6695

Algselt postitas krayzie
                          Preflop on juba üpris ****, avada T8 type käsi UTG+1....isiklikult teeksin seda vaid siis kui co ja btn on nitid kes ei valmista postflop peavalu ja keegi fish on blindidel. Kui aga fish omab minu suhtes positsiooni siis ma ei ava kunagi nii spekulatiivseid käsi. Nüüd kui me saame 3.5x 3beti siis fold on täiesti standard. Oop olles sellise käega maksame me villanile väga palju käsi lihtsalt kinni juhul kui me hitime flopis top paari või 2nd paari, kaotame palju või võidame vähe. Flopi call on standard aga turn on taas suht masendav. J ei muuda boardil mitte midagi, overpairi villain anyway ei foldi, me peaks barreldama prolly ka riveri ja samas me ei drawi enam nutsi.... Ma lihtsalt checkiks ja calliks/foldiks vastavalt villaini betile.

fancy play syndrome on selle asja nimi...nagu ka see 28o käsi blogis, wtf is this shit?
                          suurimad tänud asjaliku kommentaari eest!

Comment

• RudiTurbo
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 4167

Algselt postitas krayzie

Karm, aga tõsi :)
                            Personaalselt mulle sellisel karmil viisil tõe rääkimine ilgelt meeldib ;D

pikk28, preflop fold olex olnud mul ja säästnud 63.70$
                            Juhul, kui olexin mingil unreal põhjusel tõstnud, olexin 3Beti peale foldinud ja 62.70$ säästnud.
                            Juhul kui olexin peast soe olnud ja preflop callinud ,olexin flopil välja bettinud ja ning callinud ainult väga väixed raised.
                            Juhul kui ta olex callinud, olexin turnil 2nd barreli pannud ja raise peale folinud, juhul kui Ta olex mind flopil reraisenud, olexin turnil check foldinud.
                            Juhul kui ma olexin taas riverini jõudnud, kuna ta Flattis mu betid mõlemal tänaval, olexin check callinud.

Comment

• surka
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2008
                              • 336

isegi vale kell on päevas 2x õige ja donk on seepärast donk, et ta koolib liiga palju, seega kui donk tugevust näitab on targem T8 mukki vistata. imho

Comment

• Ghost0
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1335

Algselt postitas K2snakas
                                62 on k2si mida m2ngida kh tegelt juu:D
                                1:10 oddsid olid liiga head ,et foldida :D

Comment

Working...