Triobet paneb näkku.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Triobet paneb näkku.

Algselt postitas H2O
    Algul peaks siis passikoopia, või ID koopia saatma neile, siis ühe asjaga korras. Aga seda teist jama ma ei oska mitte kuidagi lahendada, kuna ma olen kasutanud Kunagi väga ammu võõrast pangakaarti.
    Siis pead klienditoele selgitama, miks sa kasutasid võõras pangakaarti. Kui su selgitus on õige, aus ning loogiline (näiteks: ma ise kasutasin kunagi sellepärast, et kuu limiit sai täis siis pidin võõralt arvelt raha panema) siis su probleem ka lahendatakse. Kui aga kasutasid pangakaarti pahatahtlikul eesmärgil (näiteks: kuritarvitasid kellegi kolmanda isiku arvet raha deponeerimiseks) siis tõenäoliselt sul seda lahti ei tehta.

Seega ise pead teadma, kas oli tõesti "kogematta" või siis meelega tehtud.

Comment

• H2O
      Õpihimuline Mängur
      • Nov 2008
      • 362

Algselt postitas ranka
      Siis pead klienditoele selgitama, miks sa kasutasid võõras pangakaarti. Kui su selgitus on õige, aus ning loogiline (näiteks: ma ise kasutasin kunagi sellepärast, et kuu limiit sai täis siis pidin võõralt arvelt raha panema) siis su probleem ka lahendatakse. Kui aga kasutasid pangakaarti pahatahtlikul eesmärgil (näiteks: kuritarvitasid kellegi kolmanda isiku arvet raha deponeerimiseks) siis tõenäoliselt sul seda lahti ei tehta.

Seega ise pead teadma, kas oli tõesti "kogematta" või siis meelega tehtud.

Kindalsti oli asi meelega tehtud, ja kelle kaardi ma kasutasin oli asjast teadlik. Selle võib tuua kui "DIILINA" välja

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Siis räägi neile, ausalt ja täpselt, kuidas asi oli ja võib isegi asja saada. "nende" all pean eelkõige silmas Burgetit.

Comment

Working...