Kuidas mängite A,Xs või suuted-käsi. Mis positsioonides ja palju panustate või call?
A,Xs
Collapse
X
-
-
Re: A,Xs
Üldjuhul ei mängi A rääbisega, co ja btn tõstaks vast steali mõttes 3.5bb, kui laud lubab.FR siis.Algselt postitas Divide03 Vaata postitustKuidas mängite A,Xs või suuted-käsi. Mis positsioonides ja palju panustate või call?
kummaline küsimus..
Comment
-
+1Algselt postitas variatsioon Vaata postitustvõidame.
Suure sampli peale peavad plussis olema
Comment
-
UTG - Mängin AK, AQ. Teised A-d fold.
MP lisandub AJ ka. [ Kui ees pole raise ]
CO ja BTN mängin väga laia kaartivalikuga. Muidugi kui peale mind on 100 % donk kes callib kõike, siis väga tihti ei varasta.
Kui tõstan siis 4xBB + limpijate arv.
UTG ma SC kaarte ei mängigi. Alates MP oleneb kõik sellest, kes sinuga samas lauas on jne.
Comment
-
-
Seda siis HU-sAlgselt postitas HU grinder Vaata postitustDonki vastu, kes callib kõike, on positsioonist Ax for value.
Comment
-
A2s kuni A5s on ülfjuhul parem kui A6 ui A9 sest annab rea variante juurde ja kicker on niikuinii harva ees, peale 9
Comment
-
Tooks veel ühe liini arutlusse. Nimelt võtsin paar sessi ühelt tunnustatud DC coachilt - tema soovitas mul 3bet range üle vaadata ja just madalate sc asemel eelistada Kx ja Ax lehtedega 3betti. Põhjendus oli see, et enamasti callitakse 3bet TT-QQ, siis meil juba ülekaart ja meie A või K on ka blocker vastase AK KK KK kombodele. Kuidas kommenteerivad bossid?
Comment
-
FYPAlgselt postitas pastilaa Vaata postitustTooks veel ühe liini arutlusse. Nimelt võtsin paar sessi ühelt tunnustatud DC coachilt - tema soovitas mul 3bet range üle vaadata ja just madalate sc asemel eelistada Kx ja Ax lehtedega 3betti. Põhjendus oli see, et enamasti callitakse 3bet TT-QQ, siis meil juba ülekaart ja meie A või K on ka blocker vastase AK AA KK kombodele. Kuidas kommenteerivad bossid?
E: ja kui ma ei eksi, siis ranka rääkis ka kunagi sellest.Last edited by HU grinder; 11.04.10, 21:16.
Comment
-
Ohhooo juba tuleb :D Ma ise ei oska neid A,Xs käsi eriti mängida, vahest limbin 1-3bb kaasa, oleneb palju mängijaid kaasa tuleb ja siis üritan aretada. Enamasti kui flopis t6mmet ei teki ja mingit 2 paari voi sellist kokku ei saa, siis ma foldin need käed ( 1 vastase puhul bluff). Aga kui tõmme sees, siis lasen vastastel kaasa meelitada ennast või t6stan ise, kui enne mind pole t6stetud. Masti tõmme tekib ju 1:8 flopi vaatamisest ja turn, river 1:1,9 suhe, et kokku saab. Ja kui 8x vaadata flopi ja 1 tekib tõmme, siis laheb see flopi vaatamine 27bb maksma ja 2x laheb turnis, riveris mööda ja 1x pihta 27bbx2 = 54bb kahjumi ja kui vastased väga üle ei t6sta, siis peaks nagu kasumit tekkima ja eriti, kui mitu mängijat kaasas :S Aga ega ma ei tea, lihtsalt väike mõte minu poolt.
Comment
-
aga ma ei 3betiks neid OOP stabiilselt, vahel sekka ikka, aga OOP eelistan mina Suited Ax, Kx. tunduvalt rohkem. pilt kicker ei ole enam nii suurt vahet kui tead mis on vastase calling range. aga IP on miski K8s @btn väga mängitav käsi. siiski ma calliks madalaid Ax-s kaarte kuna need mängivad niigi hästi ja lihtsam on flopis floatida/raisida. saab rohkem infot vastase käest kui 3bet ja cbet panna.
Comment
Comment