Multitabling - kvaliteet vs. kvantiteet

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Multitabling - kvaliteet vs. kvantiteet

Palun kopeeri oma PokerStars notes.txt (nüüd vist notes.xml) kümme esimest rida ja "paste" siia ning selgita kuidas täpselt need märkmed sulle abiks on.

PS! Kui sa ise järjekorda muudad siis tead isegi, mida see tähendab.

Comment

• mkva
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 1972

Ei leidnud kuskilt sellist.

Comment

• Pahvak
        Pastilaa?? Ei!
        • Dec 2008
        • 4431

Noted on kasulikud, aga ei tasu ahvivaimustusse neist sattuda ja vastaste actionite sagedusi ülehinnata. Kui keegi riveril bluffraiseb, siis tasub meelde jätta, et ta on seda võimeline tegema, aga teadvustades, et micros standard võitev mängija teeb seda üliharva. Või kui reg läheb 100bb preflop all-in JJ-ga dongi vastu, siis see ei tähenda, et ta all-ints range sinu vastu sama on...

Viimasel ajal tunnen, et vastaste jälgimisest on palju rohkem kasu kui HUD-st ja kaalun tõsiselt 6-max 4-tablemise alustamist. HUD-st on niipalju kasu, et kui ise ei jõua laudu jälgida, siis näen, kes on reg ja kes on fish, aga rege ja fishe on ka mitut sorti ja nende tendentside kohta ei oska ma siiski midagi öelda.
        Last edited by Pahvak; 13.04.10, 12:43.
        Fullstacks have more fun.

Comment

• mkva
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 1972

Pole üle nädala juba HUDi kasutanud. Mängin 6maxi ja neli lauda korraga. Võin öelda, et oskus pisemaidki detaile tähele panna on kasvanud märgatavalt. Ja obv nelja lauaga saab noteda ka siis kui ise käes ei osale vaid saab jägida kuidas vastased mängivad.

Comment

• nomerlot
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 2233

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Palun kopeeri oma PokerStars notes.txt (nüüd vist notes.xml) kümme esimest rida ja "paste" siia ning selgita kuidas täpselt need märkmed sulle abiks on.

PS! Kui sa ise järjekorda muudad siis tead isegi, mida see tähendab.
            Krt, ma vaatasin oma Starsi notes faili, päris naljakas oli. Need on vanad noted ka, ma teen praegu HUDi märkmeid.

kas meil on üldse foorumis ülevaatlikku teemat notedest?
            Minu meelest võiks Saagem Prodeks, Jäägem Eestlasteks! teemas olla küll üks sisukas lugu, kuidas notesid kasutada. Et mis kujul kirja panna, mida üldse kirja panna, mida mitte jne.

Minu 10 esimest note (ei sorteerinud ega midagi, ongi endal ka naljakam)
            * slowplay AKga, kui hitib flopis A. Riveris minraise.
            väga slowplay AAga, jälle ck/call ja valuebet riveris
            * minraiseb riveris nelikuga! jobu
            * blufib kalli bulletiga riveris, ebaõnnestunud flush-drawga
            * callib ai elusitaga, 77 või broadway on nuts
            * callib 3. paariga lõpuni, isegi siis, kui 3mastikaarti laual
            3betib turnis JQKA laual, 4bet AI peale foldib
            * callib cbeti ka täiesti missed flopis
            * callib QQ-ga PF 4beti
            * ei julge flopatud setti bettida
            * ATo on nuts
            * bottom paariga callib lolliks

Tegelikult võib notega haledalt alt minna, et näed lambidonki rämedat viga tegemas ja paned kirja, 2 kuu pärast näed teda uuesti ja ta kurinahk on vahepeal paremini mängima hakanud, aga sina toetud ikka pimesi notele.

Comment

• mkva
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 1972

Sinu viimase lausega pole absoluudselt nõus.

Sa lähed lauda, saad mingit reade villiani kohta, teed note. Mingi aja pärast istud uuesti lauda, leiad enda kõrvalt istumas villiani kelle kohta sul on note (võibolla sa mäletad teda, võibolla mitte) Sa vaatad noted üle, aga ei mängi seda villani kahjuks, kuna aega on möödas (kasvõi päev) seega su note võis näidata villiani mängu ainult tollel konreetsel päeval. Ehk oli vastane tiltis või mis iganes. Kui aga sa oled lauas 20min olnud ja näed, et sinu noted klapivad villiani mänguga, st seda, et villian pole muutunud ja sa saad neid notesid tema kahjuks kasutada.

seganeftw

Comment

• Pahvak
                Pastilaa?? Ei!
                • Dec 2008
                • 4431

Algselt postitas mkva Vaata postitust
                Kui aga sa oled lauas 20min olnud ja näed, et sinu noted klapivad villiani mänguga, st seda, et villian pole muutunud ja sa saad neid notesid tema kahjuks kasutada.

seganeftw
                Milleks üldse note kui sul on note jaoks vaja uut note'i?

Enda lemmiknote on: Ei foldi AA 3bet potis.
                Fullstacks have more fun.

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
                  Krt, ma vaatasin oma Starsi notes faili, päris naljakas oli. Need on vanad noted ka, ma teen praegu HUDi märkmeid.

kas meil on üldse foorumis ülevaatlikku teemat notedest?
                  Minu meelest võiks Saagem Prodeks, Jäägem Eestlasteks! teemas olla küll üks sisukas lugu, kuidas notesid kasutada. Et mis kujul kirja panna, mida üldse kirja panna, mida mitte jne.
                  Kes seda teeks? Mina ei olek päris kindlasti kompetente seda tegema, sest ise pm. enam notesid ei teegi v.a. väga erilistel juhtudel, kus tuleb note panna. Cakes ma panen näiteks osadele sõpradele noted, kes tihti screen-name vahetavad ning samuti kui miski ahv slowrollis. Regularide vahelised noted ala "AK-ga teeb jätkupanuse AXX laual" või "limp-reraiseb 99-ega" on täiesti mõttetud, sest ta võib cbeti teha ka AQ-ga, 72o-ga kui limp-reraiseda AA-ga.

Comment

• Divide03
                    Julm Donk
                    • Dec 2009
                    • 77

Ma panen cakes markmeid nii, et panen kirja kõik, Millega läheb Pre flopis all in, millega fishis kaasa, voi bluffis, Kas pre flopis tõstab ule mind voi teda ja kui õnnestus linnuke kirja ja siis flop turn ja river, kuidas ta käitub, kui tõstan nii ja nii palju. ja kui saan odavalt vaadata, vaatan lõpuni. Sest kui flopis voi turnis t6stan näitab see enamusest ära millega tegu. Ja nii on hea märkida, sest mul ülevaade ja värvidega saan panna paika kes ta on, kas donk, fish tight või teadmatu veel. Ja keegi ei saa nii mulle kurja kh teha!
                    Sest ma märgin kõik ulesse.

Comment

• mkva
                      Pokkerihai
                      • Nov 2009
                      • 1972

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                      Milleks üldse note kui sul on note jaoks vaja uut note'i?

Selleks ei kui leiad eest kellegi notetud saad sa kiiremini ta mängule pihta..

Comment

• mkva
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 1972

Täna hommikul avasin pokkerikliendi. Otsisin endale laudu. Kuskil all pool, üldse mitte heas lauas nägin venda, kellele oli mul note külge pandud selline:

Agro retard;open raise 6-9BB; cbetib any flop; donkab TP/backdoor FD; straightforward suurelt betib oma made käsi; 4bet shoves 29s

Läks ca 10 min kui sain talt juba poolteist BI kätte..

Comment

• nikitheone
                          Mr. Puujalg
                          • Aug 2009
                          • 6446

imo oleks piisanud sellest esimest notest ka.
                          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• mkva
                            Pokkerihai
                            • Nov 2009
                            • 1972

Ma lihtsalt tõin näite, milliseid notesid kirjuta, kuna ranka tahtist teada, kuidas saavad mingid noted mind aidata, aga starsi kasuast ei leidnud notes.txt faili ..

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

ei ma mõtlen, et oleks kirja pannud "stupid aggro donk" oleks sellele mängijale piisanud.
                              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ok2aa
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 1903

notside puhul on kõige kasulikum värvikodeering. dongid lillaks märkida ja kohe on lobbys näha, mis on head lauad.

Comment

Working...