Cashout

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • PT1337
    Räme Fish
    • Mar 2010
    • 2

Cashout

Tere!

Foorumis uus, seepärast võib küsimus ka natuke loll olla. Proovisin otsingut kasutada, kuid palju targemaks ei saanud.

Nii, kuna pokkerisaidid nö. "banniti", siis ei julge ma enam local bank transferiga raha Swed'i kanda(äkki võtab MTA mu raha ära, kas võtab?). Kuidas saaks raha võimalikult kiirelt ja valutult Eesti pangakontole?
    On ehk kuskil olmas konkreetne tutorial, mida ja kus tegema peaks, et raha arvele saada.
    Igasugune abi on teretulnud. Aitäh.
  • ingu
    Bännitud
    • Jan 2010
    • 1283

Re: Cashout

No mu sõber teeb Swedist igalepoole muretult sisse ja väljamakseid ja ei ole keegi tema pappi puutunud.

Comment

• Maison
      Bännitud
      • Aug 2009
      • 43

Ma ise sama asja peale mõelnud, et kas otse ülekandmine on muretu viis väljakandmiseks. Nimelt olen mõelnud variandile et tuleval aastal kui hakkab tulude deklareerimine, siis kas on võimalik et emta võtab tulumaksu tagant järele äkki????
      Kas selline variant on võimalik nende poolt rakendada uue seaduse alusel?

Comment

• Jennifer
        Pokkerihai
        • Dec 2009
        • 1503

Minu arust ei tohiks mingit probleemi olla raha väljavõtmisel.

Comment

• Sebastian_du
          Klubi Liige
          • Jul 2009
          • 232

Tee account mõnda e-walleti keskonda. Moneybookers on lihtne ja sobiv. Peale seda kui oled arve avanud ja kõik andmed kinnitanud telli sealt Mb kaart, töötab nagu tavaline panagakaart ainukese vahega et üksi sinu väljakantud sent ei jõua eesti piiresse. Välistab igasuguse võimaluse et MTA tõepoolest järgmine aasta tuleb tulumaksu küsima, mis uue seaduse järgi on teoreetiliselt võimalik!

Comment

• PT1337
            Räme Fish
            • Mar 2010
            • 2

Kas kellelgi endal on kogemusi hetkel valitsevas olukorras local bank transferi kasutamisega, tahaks inimese enda käest kindalt vastust, see et tuttava kunagi kandis ei ole alati tõeseks osutunud.

Kui kaua võtab aega MB konto ülesseadmine ja sealt kaardi tellimine?

Comment

• OuMaiGaad
              Õpihimuline Mängur
              • Feb 2010
              • 482

Algselt postitas PT1337 Vaata postitust

Kui kaua võtab aega MB konto ülesseadmine ja sealt kaardi tellimine?
              umbes 2 nädalat

Comment

• Tarq666
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 814

Lihtne, kannate muutkui moneybookersist välja ja kui EMTA tuleb küsima siis, ütled, et olympikus võidetud ja moneybookersi kaudu välja kantud. Voilaaa

Comment

• fikuuu
                  Grinder
                  • Aug 2009
                  • 663

Muide,helistasin MTAsse ükspäev sama küsimusega.Sealt vastati et eraisikute raha ei hakka keegi puutuma.

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Algselt postitas Tarq666 Vaata postitust
                    Lihtne, kannate muutkui moneybookersist välja ja kui EMTA tuleb küsima siis, ütled, et olympikus võidetud ja moneybookersi kaudu välja kantud. Voilaaa
                    Aga EMTA-l on ühendus Olympicuga ju, Olympic annab infot kes kui palju nende saidil võitnud-kaotanud on, või mitte?

Algselt postitas fikuuu Vaata postitust
                    Muide,helistasin MTAsse ükspäev sama küsimusega.Sealt vastati et eraisikute raha ei hakka keegi puutuma.
                    Seega ma võin rahuliku südamega paar milkut Starsist MB-sse liigutada, sealt otse panka ja tulumaksu maksma ei pea? Oled sa kindel? Pokkeriföderatsiooni president vähemalt arvas, et "illegaalsetest" tubadest saadud võitude pealt tuleks tulumaksu maksta.

Comment

• zuckerman286
                      Julm Donk
                      • Nov 2008
                      • 83

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                      Aga EMTA-l on ühendus Olympicuga ju, Olympic annab infot kes kui palju nende saidil võitnud-kaotanud on, või mitte?

Seega ma võin rahuliku südamega paar milkut Starsist MB-sse liigutada, sealt otse panka ja tulumaksu maksma ei pea? Oled sa kindel? Pokkeriföderatsiooni president vähemalt arvas, et "illegaalsetest" tubadest saadud võitude pealt tuleks tulumaksu maksta.
                      see on selgelt OO ja EMTA huvides aetav jutt. hasartmängumaksu seaduse loogika on see, et tulude pealt võitja makse tasuma ei pea. Ebaseaduslikul saidil võidetud tulusid ei ole minu arvates võimalik edukalt selle seaduse loogika kohaselt maksustada. Edukalt selles mõttes, et see praktika kohtus ka vastu peaks. Pealegi, erinevalt USAst on Eestis maksuametil kohustus tõendada, et su tulud on problemaatilised, mitte minu kohustus tõendada, et mu tulud on korrektse päritoluga.

Comment

• farik666
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 834

Võtad kaardiga ATM'st välja poole milku kaupa :)

Comment

• seep
                          Grinder
                          • Dec 2009
                          • 698

See oleks ebareaaalne, pooled Tallinna panga automaadid on kõikidest kupüüridest tühjaks tõmmatud...:D

Comment

• lepisto
                            Jube Noob
                            • Sep 2009
                            • 172

Eile ktuli 1k üle ja käisin ka pangas rääkimas, et kas midagi kuulda on.
                            Praegu ei blokita küll mingeid ülekandeid ja ei hakata ka blokkima, ainult MA võib hakata huvi tundma. Pangal on savi kust sa raha saad.

Comment

• farik666
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 834

peaasi, et saad...siis saab teenustasu võtta ju

Comment

Working...