Täna kolmapäev ju täna ei ole
Aga joogine veits ikka kuna tähistan, et saan Eestist ära! Yeah!
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
(siia läks kellegi stake)
Aga teemasse ka.
Kas keegi tark on kirjutanud/ oleks nõus kirjutama, et mis kaartidega minna all in erinevatel turniiri staadiumitel arvestades blinde, stacki, keskmist stacki, kui on esimesed levelid, kui on juba mincash, kui hakkab tulema mincash, kui on juba kõvemad rahad.
Seal peaks ju vahe sees olema? Ei ole kahjuks sattunud lugema sellist artikklit.
Quote sinu päevikust: "Olen 18 aastane ja pokkeriga tegelenud 2 aastat.
Hetkel mängin või arendan oma mängu 14-24H päevas. ( On ka olnud 48H sesse)
See tähendab, et ärkamisest magama minekuni on mu elu 99% pokker."
Ma ei mõista kuidagi kuidas sa selliseid asju ei tea :/ Ka turniiridel tuleb mängida vastaseid, mitte kaarte. Ei ole mingeid talbeleid a la blindid 80/160 nd võid AI minna QQ+ ga.
M zone strateegia: http://foorum.pokkeriprod.com/showth...highlight=zone
Quote sinu päevikust: "Olen 18 aastane ja pokkeriga tegelenud 2 aastat.
Hetkel mängin või arendan oma mängu 14-24H päevas. ( On ka olnud 48H sesse)
See tähendab, et ärkamisest magama minekuni on mu elu 99% pokker."
Ma ei mõista kuidagi kuidas sa selliseid asju ei tea :/ Ka turniiridel tuleb mängida vastaseid, mitte kaarte. Ei ole mingeid talbeleid a la blindid 80/160 nd võid AI minna QQ+ ga.
M zone strateegia: http://foorum.pokkeriprod.com/showth...highlight=zone
No seda ma obv mõistan, aga ma ei rääkinud sellest.
Ütleme et turnal on 21 mängijat alles jäänud.
Ütleme et et 25-29 said 35$ ja 21-25 said 40$, 20- 24 saavad 50$ aga 16-20 saavad juba 80$.
Kuidas sellises olukorras QQ mängida sul on veits üle keskmise ja suurem stack lükkab PF all-in?
No seda ma obv mõistan, aga ma ei rääkinud sellest.
Ütleme et turnal on 21 mängijat alles jäänud.
Ütleme et et 25-29 said 35$ ja 21-25 said 40$, 20- 24 saavad 50$ aga 16-20 saavad juba 80$.
Kuidas sellises olukorras QQ mängida sul on veits üle keskmise ja suurem stack lükkab PF all-in?
Loodan, et said aru millist artikklit ma mõtlen.
21-25 said 40$, 20- 24 saavad 50$ ? Okei see selleks, kui sa tead, et ta lükkab QQ+ AKs+ siis ilmselgelt fold. V ma ei saa hästi aru mida sa praegu mõtled, sa mängid ju võidu peale right? mitte et 20$ rohkem saada..
Nagu mcbethk ütles, Su eesmärk peaks olema ju võit, mitte lihtsalt ujuda 5 kohta ülespoole ning pidevalt sõrmi suus hoides loota, et keegi ennast välja bustib.
21-25 said 40$, 20- 24 saavad 50$ ? Okei see selleks, kui sa tead, et ta lükkab QQ+ AKs+ siis ilmselgelt fold. V ma ei saa hästi aru mida sa praegu mõtled, sa mängid ju võidu peale right? mitte et 20$ rohkem saada..
Jah, aga ma ei räägi 1 turna perspektiivis .
16-20 saavad juba 80$
Ülekeskmise stackiga saaks vabalt finaallauda mängida ilma, et peaks hetkel kus sul on üle keskmise stack QQ-ga kõik oma chipid panustama kui alles on alla 25 mängija.. Et võita tuleks siin äkki just foldida?
Saad pihta? Ma ei räägi siin üldsegi mitte M-teoreemist.
Anybody?
Jah, aga ma ei räägi 1 turna perspektiivis .
16-20 saavad juba 80$
Ülekeskmise stackiga saaks vabalt finaallauda mängida ilma, et peaks hetkel kus sul on üle keskmise stack QQ-ga kõik oma chipid panustama kui alles on alla 25 mängija.. Et võita tuleks siin äkki just foldida?
Saad pihta? Ma ei räägi siin üldsegi mitte M-teoreemist.
Anybody?
Ehh, ma küll pole MTT mängija, aga siiski ei saa imo seda sellise nurga alt vaadata. Kui sa oled QQ-ga tema rangest eest siis on +EV ja nii ongi, ka long termis. Ise ütled, et ei räägi 1 turna perspektiivis ja siis ütled, et kui seda turniiri võita tahad tuleb äkki foldida sest tal on nt. KK.. Ma saan aru küll mida sa mõtled aga ei oska hästi väljendada end. Keegi MTT kunn võiks oma arvamust avaldada.
Kui AK on vastas, mis tõenäoliselt ka on või kõrgem pocket( Miks peaks peaks tugevalt ülekeskmise stackiga tüüp tuimalt all in preflop lükkama, kui niivähe mängijaid alles?) Sellises turniiristaadiumis fishe ei tohiks järgi olla nii et ma välistaks ka JJ näiteks.
Edasi jõuame küsimusele et kui on AK vastas kas flipata?
Minu mõistus ütleb et ei.
Miks ?
Turniirid kestavad tunde ja tunde ja tunde, mille jooksul tuleb väga palju käsi.
Mida rohkem sa selle ajajooksul stackide peale flippad seda suurem on tõenäosus sul enne FT välja kukkuda. Sest need on ju ikkagi pm 50-50 olukorrad.
Mina leian et mida vähem flipata seda parem ( ma ei räägi sellest kui on below avg. stack)
Ja mängida oskuste peale.
Toon näite.
Mul oli stack 600 000 (ka umbes 20 alles) ja selle ma tegin 1 200 000 peale ilma ühegi showdownita. Oli küll riske, aga kindlasti väiksemad riskid kui QQ - preflop all in callida üle avg stacki.
Küsimus uuesti pärast selgitusi: Millise stackiga näiteks sellise kaardiga callida ja millise stacki vastu callida? Samamoodi AK, AQ kaartidega jne. Ma ei oska täpselt seletada mida ma mõtlen ja keegi ei follow mind ka.
Kas on sellist artikklit?
Comment