All in küssa

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • zyxxx
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2008
    • 453

Re: All in küssa

Algselt postitas cutoff
    Kui kindel plaan jõuda turnal kaugele siis mina foldiks preflop mängu algfaasis kahe mängija vastu ka AA :)
    Loen ja imestan :D

Comment

• Muckyourcards
      Õpihimuline Mängur
      • Dec 2009
      • 352

Algselt postitas cutoff
      Kui kindel plaan jõuda turnal kaugele siis mina foldiks preflop mängu algfaasis kahe mängija vastu ka AA :)
      Niimoodi turnasi ei võideta.

P.S! Ütlesin et AQ foldi, kuna ei olnud mainitud (või ma ei pannud tähele) et rebuyga tegemist. Siis muidugi nuppe kui rebuy turna ALGUS.
      Kui on algstäkk 2000 siis 8000 chipiga ma enam selliseid calle preflop rebuy turkal ei teeks.

Comment

• vsiu100
        Moderaator
        • Oct 2008
        • 4253

Algselt postitas cutoff
        leveldamine lubatud alates neljakohalisest postide arvust!

Comment

• cutoff
          Jube Noob
          • Jan 2010
          • 106

Algselt postitas KristjanLaas
          what????
          Palun seleta.
          Wrong in so many lvls ju.
          Seletus on lihtne, saades AA on ka minu soov saada niipalju väärtust kui võimalik, kuid samas ei soovi ma kogu oma turniirielu selle pocketi peale panna. AA pole erandkäsi ka positsiooni mõttes aga seda kiputakse unustama. Varaselt positsioonilt ei tee ma suurt raise´i nagu 90 % mängitatest õigeks peab, sest võin loose vastaste puhul saada palju callijaid ja ebasobiva flopi ning mu AA crackitakse ära ja turniir ongi läbi. Siit ka soovitus kui kindel plaan turnal kaugele jõuda siis turna algfaasis foldi ka AA.

Comment

• cutoff
            Jube Noob
            • Jan 2010
            • 106

Algselt postitas vsiu100
            leveldamine lubatud alates neljakohalisest postide arvust!
            Sry ma ei tea, mis see leveldamine on

Comment

• Muckyourcards
              Õpihimuline Mängur
              • Dec 2009
              • 352

Algselt postitas cutoff
              AA pole erandkäsi ka positsiooni mõttes aga seda kiputakse unustama. Varaselt positsioonilt ei tee ma suurt raise´i nagu 90 % mängitatest õigeks peab, sest võin loose vastaste puhul saada palju callijaid ja ebasobiva flopi ning mu AA crackitakse ära ja turniir ongi läbi. Siit ka soovitus kui kindel plaan turnal kaugele jõuda siis turna algfaasis foldi ka AA.
              Selleks sa ju lükkadgi nuppe et vähem inimesi calliks ;D
              Potisioon. Mis positsioonist sa räägid? Positsioon loeb siiis kui sa oled ntx K10 UTG. Sa ei calli, sest sul ei ole absoluutselt informatsiooni mis kui tugevad su vastaste käed võiksid olla ja kas nad call/raise/reraisevad sind. Buttoni pealt sa ju tõstaksid selle käega kui keegi pole limpinud, sest sa näed et ainult 2 playerit on järgi kelle käed võiksid sinuomast tugevamad olla.
              Kui sul on käes AA, siis ei ole vahet kui palju on keegi bettinud või reraisenud või all-in läinud on või mis positsioonil sa oled. Sest sind ei biidi hetkel mitteükski käsi. Ja kui Sind ei biidi mitteükski käsi siis ütlepalun kuidas sa saad foldida?

Comment

• K2snakas
                Pokkerihai
                • Feb 2009
                • 2388

Algselt postitas cutoff
                Seletus on lihtne, saades AA on ka minu soov saada niipalju väärtust kui võimalik, kuid samas ei soovi ma kogu oma turniirielu selle pocketi peale panna. AA pole erandkäsi ka positsiooni mõttes aga seda kiputakse unustama. Varaselt positsioonilt ei tee ma suurt raise´i nagu 90 % mängitatest õigeks peab, sest võin loose vastaste puhul saada palju callijaid ja ebasobiva flopi ning mu AA crackitakse ära ja turniir ongi läbi. Siit ka soovitus kui kindel plaan turnal kaugele jõuda siis turna algfaasis foldi ka AA.
                lol siis küta lihtsalt nuppe pre saad ees olles nupud sisse ja see ongi põhiline omfg....

Comment

• cutoff
                  Jube Noob
                  • Jan 2010
                  • 106

Algselt postitas Muckyourcards
                  Selleks sa ju lükkadgi nuppe et vähem inimesi calliks ;D
                  Potisioon. Mis positsioonist sa räägid? Positsioon loeb siiis kui sa oled ntx K10 UTG. Sa ei calli, sest sul ei ole absoluutselt informatsiooni mis kui tugevad su vastaste käed võiksid olla ja kas nad call/raise/reraisevad sind. Buttoni pealt sa ju tõstaksid selle käega kui keegi pole limpinud, sest sa näed et ainult 2 playerit on järgi kelle käed võiksid sinuomast tugevamad olla.
                  Kui sul on käes AA, siis ei ole vahet kui palju on keegi bettinud või reraisenud või all-in läinud on või mis positsioonil sa oled. Sest sind ei biidi hetkel mitteükski käsi. Ja kui Sind ei biidi mitteükski käsi siis ütlepalun kuidas sa saad foldida?
                  räägin varasest positsioonist, nt. UTG-l AA..big raise...nagu alati turna algfaasis palju loose mängijaid..mitu calli...flopis rea- ja mastitõmbed, AA ei suuda foldida ja turna läbi. KT UTG-l? insta fold. On küll vahe ka AA-ga kui palju vastaseid mängus on ja mis positsioonil oled, hetkel sind ei biidi mitteükski käsi aga hetk pole tähtis vaid resultaat. Eelistan iga kell skilliga võita mitte tõenäosuse peale end panna ja nii saangi foldida

Comment

• cutoff
                    Jube Noob
                    • Jan 2010
                    • 106

Algselt postitas K2snakas
                    lol siis küta lihtsalt nuppe pre saad ees olles nupud sisse ja see ongi põhiline omfg....
                    minu eesmärk pole ees olles nuppe sisse saada vaid saada nupud sisse siis kui ka poti võtan ja see ongi põhiline omfg :)

Comment

• K2snakas
                      Pokkerihai
                      • Feb 2009
                      • 2388

Algselt postitas cutoff
                      minu eesmärk pole ees olles nuppe sisse saada vaid saada nupud sisse siis kui ka poti võtan ja see ongi põhiline omfg :)
                      no siis ära ulu siin ja jäegi oma AAsid foldima:)

Comment

• Muckyourcards
                        Õpihimuline Mängur
                        • Dec 2009
                        • 352

Algselt postitas cutoff
                        räägin varasest positsioonist, nt. UTG-l AA..big raise...nagu alati turna algfaasis palju loose mängijaid..mitu calli...flopis rea- ja mastitõmbed, AA ei suuda foldida ja turna läbi. KT UTG-l? insta fold. On küll vahe ka AA-ga kui palju vastaseid mängus on ja mis positsioonil oled, hetkel sind ei biidi mitteükski käsi aga hetk pole tähtis vaid resultaat. Eelistan iga kell skilliga võita mitte tõenäosuse peale end panna ja nii saangi foldida
                        Ma räägin real money playst.
                        "nagu alati turna algfaasis palju loose mängijaid" . Vähegi normaalses ei ole.
                        KT UTG-l? insta fold , saisaand pihta. ma rääksin sellest miks ta fold on ja miks AA ei ole

Comment

• Jennifer
                          Pokkerihai
                          • Dec 2009
                          • 1503

Algselt postitas cutoff
                          Oled sa muidu mingi turna ära ka võitnud?:D

Comment

• timz0333
                            Pokkeritark
                            • Mar 2009
                            • 6322

Algselt postitas Jennifer
                            Oled sa muidu mingi turna ära ka võitnud?:D
                            Obv, freeroll king!!!

Comment

• cutoff
                              Jube Noob
                              • Jan 2010
                              • 106

Algselt postitas K2snakas
                              no siis ära ulu siin ja jäegi oma AAsid foldima:)
                              kes ulub? omfg oli tsitaat sinult :D

Comment

• cutoff
                                Jube Noob
                                • Jan 2010
                                • 106

Algselt postitas Muckyourcards
                                Ma räägin real money playst.
                                "nagu alati turna algfaasis palju loose mängijaid" . Vähegi normaalses ei ole.
                                KT UTG-l? insta fold , saisaand pihta. ma rääksin sellest miks ta fold on ja miks AA ei ole
                                real money obv, õnneks..kahjuks? õnneks ikka on iga turna algfaasis loose mängijaid, sain pihta kyll mida KT-ga mõtlesid, sa ei saand pihta miks AA fold, mängid standartit AA-ga, mina mitte...igayhele oma taktika

Comment

Working...