Liiga palju slowplayd.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Poleginime
    Räme Fish
    • Jan 2010
    • 11

Liiga palju slowplayd.

Ma võidan alati vähe raha kui mul winning hand on, tean et kuidagi saaks rohkem välja kraapida.Ma slown iga monsteriga, flopi set ja mul niii suur kiusatus slowplayda.Kuna oleks õige slowplayda?Kas seda teha on väga vale ?
  • variatsioon
    Pokkeritark
    • Nov 2008
    • 5849

Re: Liiga palju slowplayd.

Algselt postitas Poleginime
    Ma võidan alati vähe raha kui mul winning hand on, tean et kuidagi saaks rohkem välja kraapida.Ma slown iga monsteriga, flopi set ja mul niii suur kiusatus slowplayda.Kuna oleks õige slowplayda?Kas seda teha on väga vale ?
    ära kunagi tee slowplayd kui sa mängid alla NL50e.

Comment

• pikk28
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 6695

kuula variatsiooni. unusta slowplay ära micros. pigem õpi valuebettima korralikult ja ez money tuleb. vaata estpatricku videot ning minu arust väga hea video oli masterpuppeti oma, kus tigrano ja Marek.k lahkasid käsi käe järel mängu. nuts. õpi parimatelt. slowplay jäta donkidele, kellele meeldib min bette monsteritega teha.

Comment

• Staier
        Jube Noob
        • Dec 2008
        • 166

Otsin seda masterpuppeti videot aga ei leia,oskab keegi lingi anda? Tänud!

Comment

• eddi
          Vana Tegija
          • Oct 2009
          • 1200

inimesed kipuvad valesi liigutusi tegema, kui nad on pinge all, niiet panusta ja pane neid suure pinge alla ehk siis tee kõike seda mida eespool mainiti :)

Comment

• Oliverk
            Moderaator
            • Nov 2008
            • 3016

Algselt postitas Staier
            Otsin seda masterpuppeti videot aga ei leia,oskab keegi lingi anda? Tänud!

Palun

Comment

• tahe-olen
              Räme Fish
              • Jan 2010
              • 23

Nagu öeldakse Tight-Aggressive on puhas onlie pokeri parima sissetuleku allikas!

Comment

Working...