TERE!
Olen siis suhteliselt uus mängija, mänginud ca 2 nädalat. No natuke biidin juba, aga praegu nullis veel. Võitsin korra ka pkrstarsis 27 SNG (buy in 3 taala+ rake).
Olen palju lugenud siit foorumist, igast videosid vaatanud, lugenud teemasid jne jne. Mängin ainult häid käsi.
Aga, et veel paremaks saada, tahaksin abi tõeliselt proffilt, ehk on keegi nõus aitama ja siis hea (loodetavasti) tooriku täiesti siledaks lihvima.
Kui pappi hakkab tulema ja tõesti kasu on, siis võin ka abi ära tasuda!
Triobeti freeroll king'e mängin ka tihti.
Korra sain ka finaali (ütleme, et olen mingi ~15x proovinud ja nendest 10-l korral lähedal olnud finaalile) ning seal 25. koht ja 5 euri. Suht pettunud olin, sest lendasin ässakolmikuga välja (päss tõmbas runner,runner masti ja pidin nah tõmbama).
On joppanud korra isegi Royal Flush, quads of aces jne... see selleks.. :D
Kus praegu mänginud olen - pacific, pokerstars, unibet, trio.
Suured tänud ette, mehed! A
A
A
A
Olen siis suhteliselt uus mängija, mänginud ca 2 nädalat. No natuke biidin juba, aga praegu nullis veel. Võitsin korra ka pkrstarsis 27 SNG (buy in 3 taala+ rake).
Olen palju lugenud siit foorumist, igast videosid vaatanud, lugenud teemasid jne jne. Mängin ainult häid käsi.
Aga, et veel paremaks saada, tahaksin abi tõeliselt proffilt, ehk on keegi nõus aitama ja siis hea (loodetavasti) tooriku täiesti siledaks lihvima.
Kui pappi hakkab tulema ja tõesti kasu on, siis võin ka abi ära tasuda!

Triobeti freeroll king'e mängin ka tihti.
Korra sain ka finaali (ütleme, et olen mingi ~15x proovinud ja nendest 10-l korral lähedal olnud finaalile) ning seal 25. koht ja 5 euri. Suht pettunud olin, sest lendasin ässakolmikuga välja (päss tõmbas runner,runner masti ja pidin nah tõmbama).On joppanud korra isegi Royal Flush, quads of aces jne... see selleks.. :D
Kus praegu mänginud olen - pacific, pokerstars, unibet, trio.
Suured tänud ette, mehed! A
A
A
A
Comment