Hetketrendid pokkerimaastikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Karikakar
    Vana Tegija
    • Jul 2009
    • 1235

Re: Hetketrendid pokkerimaastikul

leveldamine on popp

+ starsis võidavad villainite pocket kümned ja kuued ikka masendavalt palju

Comment

• oitarvi
      Vana Tegija
      • Jan 2009
      • 1231

Olen MTT-del märganud, et dongid ala 46/28 openshovevad kõrge pocketiga väikeste blindide juures.

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

Algselt postitas Codecci
        t*ra mis sul viga on?

Üldiselt pokkerist ja muust

puhka jalga

aga trend on nl10 ja väiksemates limiitides 50-100k kätt kuus mängida

Kas ma pean sulle midagi põhjendama siinkohal? Mul endal on kõik fain btw.

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas pastilaa
          Kas ma pean sulle midagi põhjendama siinkohal? Mul endal on kõik fain btw.
          täiesti standard teemades vingud nagu keegi oleks maailma absurdseima teemaga hakkama saanud

häirib

Comment

• qjet
            Grinder
            • Apr 2009
            • 806

koguaeg pannakse sind 3bet potis AK peale ja eriti hea on, kui mingi TT tõmbab 2 outerile kah pihta riveris.

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

Algselt postitas Codecci
              täiesti standard teemades vingud nagu keegi oleks maailma absurdseima teemaga hakkama saanud

häirib
              Minu meelest on need maailma ühed absurdseimad teemapüstitused. Võimalik, et olen ainuke, aga näiteks brag sel teemal, et "mida ma hiljuti pokkerirahade eest ostsin" on minu silmis võrdne "mul on uus lahe bakugan" laadi paisatud lausega. Täiesti ebaoluline ja teisejärguline, mida keegi hiljuti pokkerirahade eest ostnud on - sellisel kujul asjade fetish tundub koomiline. Lahe oleks tipparste lugeda meditsiinifoorumis bragimas oma majade ja autodega. Pokkeris on kahtlemata oluline teenistus - see, kas selle eest ostetakse maja või naftakompanii, on täiesti ebaoluline.

Tunnistan, et sisu osas on need teemad paljuski tänu headele postitajatele s*tast sepikuks tehtud, aga kui lugeda esimesed postid mõlemast, siis minu jaoks on see absurdihuumor.

P.S. Kui midagi sind minu iroonilistes postitustes häiris - on igati ok sellekohast kriitikat saada ja võtan arvesse. Lahmiv sõim on veidi labane - sa suudad enamat.

Comment

• nikitheone
                Mr. Puujalg
                • Aug 2009
                • 6446

imo on sellest foorumist 85% pullitegemise koht ja täielik OT. mina võtangi seda foorumit pigem meelelahutusena, kui tõsise pokkerifoorumina. ja selliste teemade vastu mul ei ole midagi.
                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Kloonike
                  Grinder
                  • Nov 2008
                  • 898

Minu meelest on need maailma ühed absurdseimad teemapüstitused. Võimalik, et olen ainuke, aga näiteks brag sel teemal, et "mida ma hiljuti pokkerirahade eest ostsin" on minu silmis võrdne "mul on uus lahe bakugan" laadi paisatud lausega. ...
                  On edevad inimesed ja vähem edevad... Sina ilmselt kuulud sinna teise gruppi. Ma ei saa aru, miks selle üle whineda kui keegi bragida tahab. Täiesti normaalne nähtus igas pokkerifoorumis (vaata 2+2s BBV). Pokkerimängija elustiil on üks asi, mis meid siin mingil määral ühendab ja omavahel suhtlemas hoiab. Alati ei pea rääkima tõsistel teemadel. Hea meelega loen kuidas keegi oma raha kulutab meelelahutuslikel eesmärkidel.

Comment

• pastilaa
                    kuum poiss
                    • Apr 2009
                    • 7518

Nõus teiega igati - pokker ongi fun. Maitsed ja huvid on erinevad lihtsalt. Edaspidi püüan oma "hüpervaimukat kildu" sellistes teemades vähem rebida, mis mind ei huvita.

Comment

• vapsik
                      Klubi Liige
                      • Apr 2009
                      • 5462

Rebi ikka.

NL-25s mängimine on jube trendikas, vähemalt Starsi eestlaste seas.

Comment

• kardaanirist
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 3675

ahjaa, Full Tildi NL2s vähemalt stealitakse blinde nii, et minnakse allin.

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

Kuidas käib pokkeirareng(vähemalt minul on see nii olnud NL texase näitel)
                          Alguses kui õpid ära oled kaval ja oled übernit ja mängid vaid premium käsi.
                          Siis saad aru, et vastasmängijad ei taha eriti välja maxta neid käsi ja hakkad kohati bluffima.
                          3-betid muutuvad light 3 bettideks, sest su 3bettidele ei maxta midgai välja kui sul AA on...
                          Edasi tulevad 4-light betid, sest kardad, et vastasel võis 3-light bet olla...
                          Slowplay enam ei tööta, selle asemle tuleb uus tehnika float, et vastaseid abusida.
                          Kindlastiti lõppevad asjad ka 4,5 light bet allinnidega,

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

...ja siis saad aru, et ABC töötab kõige paremini.

Comment

• forell
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2009
                              • 350

Algselt postitas alaska
                              ...ja siis saad aru, et ABC töötab kõige paremini.
                              hehe :D
                              ma olen ka märganud et mängin vahepeal käsi samamoodi nagu siis kui alustasin.
                              Kui floppad monsteri siis betid suurelt - et oleks tricky ja keegi ei usu et sul topset on kui betid poti. (obv mitte alati aga saate pihta kyll mida m6tlen)

Comment

• ok2aa
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 1903

Minu meelest on need maailma ühed absurdseimad teemapüstitused. Võimalik, et olen ainuke, aga näiteks brag sel teemal, et "mida ma hiljuti pokkerirahade eest ostsin" on minu silmis võrdne "mul on uus lahe bakugan" laadi paisatud lausega. Täiesti ebaoluline ja teisejärguline, mida keegi hiljuti pokkerirahade eest ostnud on - sellisel kujul asjade fetish tundub koomiline. Lahe oleks tipparste lugeda meditsiinifoorumis bragimas oma majade ja autodega. Pokkeris on kahtlemata oluline teenistus - see, kas selle eest ostetakse maja või naftakompanii, on täiesti ebaoluline.

Tunnistan, et sisu osas on need teemad paljuski tänu headele postitajatele s*tast sepikuks tehtud, aga kui lugeda esimesed postid mõlemast, siis minu jaoks on see absurdihuumor.

P.S. Kui midagi sind minu iroonilistes postitustes häiris - on igati ok sellekohast kriitikat saada ja võtan arvesse. Lahmiv sõim on veidi labane - sa suudad enamat.
                                minu arvates on see tunnustusvajadus (mis on ju tegelt igati ok). mulle on jäänud selline mulje, et iga päev tööl käivad inimesed ei postita nii palju oma graafikuid jms paska, sest neid tööjuures ka üldjuhul tunnustatakse tehtud töö eest. pokkeriprod ei tunnusta keegi ning sellest ka graafikute postitamised - siis näeb ka keegi teine peale iseenda kui head tööd nad on teinud.

Comment

Working...