Keskmised statsid.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Keskmised statsid.

Algselt postitas farik666
    ehk viitsib keegi rääkida statist WTSD% mis peaks olema, milline on callingstation, kuidas käituda nt. 20% ja 68% vastaste vastu antud juhul jne..

endal see sinna 20% kanti..
    Full ringi mängides on 25% optimaalne üldjuhul, üle selle näitab erinevaid probleeme juba. Tavaliselt on suur % neil, kes ei panusta hea kaardiga või üldse hilisematel tänavatel, kui peaks seda tegema, seega lähevad tänu sellele showdownile väga tihti. Täpselt samamoodi läheb see % suureks, kui callitakse jubedalt showdownile ehk tavaliselt callitakse väga palju taga olles. Ja siit võime, siis teha järeldused, kes nii mängivad, kindlasti suur % on tegu kehvade mängijatega ehk esimese näite põhjal, kui ei osata bettida on tegu tihti loose passiivsete mängijatega. Nende vastu, siis ei tohiks rakendada agressiivsust, kui ei ole kätt ehk ilma käeta mitte bettida, samuti ei tohiks mängida drawsi agressiivselt, sest naad callivad nii või naa ja agressiivsel panustamisel kaob mõte. Ning kõige hullem on kui sellised mängijad panustavad, siis peaks otsima kindlasti põhjust, et foldida. Samuti tuleb käituda teiste mängijatega, kellel see % on suur, sest tegu on calling stationitega ja nende vastu ei saa lihtsalt õhuga ega drawdega panustada.

Kellel aga väike on see %, siis nende vastu saame ka edukalt tavaliselt bluffida, semibluffida jne ehk mängides nende vastu agressiivselt, võtame me tihti poti maha ennem showdowni. Samuti, kui mõni sellise % mängija panustab julgelt mitu tänavat, siis peame otsima põhjust foldimiseks, sest showdownile lähevad tõesti neil ainult väga head käed ja bluffi on seal ikka väga väike protsent.

Comment

• farik666
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 834

Super Tigrano, mida me ilma sinuta teeksime? :) et kui 25% on seal optimaalne... siis suurem kui 30% võiks panna juba roheliseks ja alla 20% punaseks või vastupidi..

Ja ühte statti näitab mulle HEM'i popup veel koguaeg: Raise1 ??? mida see tähendab... esimene panustaja flopil ?? Paluks selle stati kohta ka kommentaare ja rangesid..

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas farik666
        Super Tigrano, mida me ilma sinuta teeksime? :) et kui 25% on seal optimaalne... siis suurem kui 30% võiks panna juba roheliseks ja alla 20% punaseks või vastupidi..

Ja ühte statti näitab mulle HEM'i popup veel koguaeg: Raise1 ??? mida see tähendab... esimene panustaja flopil ?? Paluks selle stati kohta ka kommentaare ja rangesid..
        Ma arvan, et igaksjuhuks võiks natuke suurema range võtta, kui 30% ja natuke vähem, kui 20%, siis on kindlam. Kindlasti vaata paralleelselt mängija VPIP ja PFR%, et mängija tüübist aimu saada.

Ma ei tea seda teist raise1 ei kasuta, aga see peaks olema: (Raise First is similar to Pre Flop Raise except it doesn’t include 3bets as its only the 1st person to raise that has their Raise First stat effected and it doesnt include raising limpers.) Jubedus, ei hakkaks isegi tõlkima ;D

Kõik HEMi stattide tähendused: http://www.holdemmanager.net/faq/afmmain.aspx?faqid=156

Comment

• Nozzu
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1140

Super topic tõesti. Tänu Farikule kes küsimustega pommitab ning Rankale ja Tigranole olen minagi nüüd jupi maad targemaks saanud. Varasemalt jälgisin ainult kolme standard indikaatorit ning ei osanud ei cbet, fold cbete ega wtsd-d lugeda.

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Minu jaoks kõige olulisem stat on fold to cbet, see räägib juba enda eest arvan

Comment

• human
              Räme Fish
              • Apr 2009
              • 1

Kui palju umbes oleks Triobetis 6max rahalauas ,suht lõdavs ja odavas statsides just No. flops seen % .minul seda alla 46-47 võimatu saada ja kui vaja ,siis kuidas seda alla saada .Tilt on kõva tulema.

Comment

Working...