Keskmised statsid.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Keskmised statsid.

Algselt postitas farik666
    kuidas on nii et osadel vendadel näitab Agg. Factor üle 10ne on see normaalne??
    Sest nende vendade kohta on väga vähe käsi? (alla 100 käe)

Comment

• farik666
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 834

Algselt postitas ranka
      Sest nende vendade kohta on väga vähe käsi? (alla 100 käe)
      läks enne meelest kirjutada et käsi on 1800 ühe kohta siin sellise statiga..

Comment

• lenC
        Administraator
        • Oct 2008
        • 6440

Ma arvan, et antud juhtudel pole asi liigses bettimises ja raisemises, vaid liigses foldimises(callimise asemel siis).

Comment

• lebovend
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2420

woah, seda ma ei teadnudki, et aggressioni arvutamisel v6etakse arvesse ka foldimist...
          kust kohalt sa leiad neid valemeid, mille j2rgi neid statse arvutatakse?

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

Foldimist ei võeta.

Bets+Raises/calls on AF-i valem, kui liiga vähe callida(kergekäeliselt foldida), siis läheb AF ka paratamatult suureks.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas farik666
              läks enne meelest kirjutada et käsi on 1800 ühe kohta siin sellise statiga..
              ma sellist meest pole enne näinud. Kas selle AF pead silmas AGGRESSION FAKTORIT mitte seda teist AGGRESSION PROTSENTI ehk AGGRESSION FREQUENCY't?

Comment

• farik666
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 834

Agg Factor jah.. mitte protsent..

Comment

• lenC
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 6440

Algselt postitas ranka
                  ma sellist meest pole enne näinud. Kas selle AF pead silmas AGGRESSION FAKTORIT mitte seda teist AGGRESSION PROTSENTI ehk AGGRESSION FREQUENCY't?
                  Pane players tabi 1000 hands minimum ja sordi AF järgi(factor), ma sain 5 meest, kel üle 10-ne. Võitjal on 5,3k kätt ja AF 26. 6-max ka tho.

Comment

• farik666
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 834

just tegin seda.. 2K kätt ja nüüdseks Agg 7.32 peale langend..

Comment

• Davy
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1341

Algselt postitas ranka
                      Ok aga need on juba väga sõltuvad statid, mis sõltuvad kõige rohkem olukorrast, vastasest, sinu imagest, stackidest jne.

Flop CBet%
                      60-70% on hea. Kui vastasel on see üle 70%, sinna 80% ligi siis ta on CBET'i masin ja siis floatimine (callida flopi CBet, et varastada pot turnil, kui ta checkib) või check-raisemine on "tasuta raha" tema vastu. ETTEVAATUST! Osad mid-stakes regularid, kes on TOP10 mängijad open-minraisevad ja suht 80-90% ajast CBet'ivad! Sellistest hoia eemale ja ära hakka ilma põhjuseta floatima/check-raisema. Float ja check-raise käivad just robotite kohta, kes mängivad paljudes laudades ja ei kohandu vastase mängudele. Kui CBet on alla 60%, siis tea, et sellline vastane eriti ei CBet'i ilma käeta ning tihti saad talt flopist poti ära varastada.

CBet'i jaoks vajalikud statid: Fold to Flop Bet, Fold to Turn Bet, Turn CBet, Went to SD, Turn AF.
                      Paar näidet: Kui vastasel on CBet% väike (60% või väikem) ja Fold to Flop Bet suur, siis on ta ideaalne target callimiseks laia rangega positsioonil, et varasta pot flopis. Kui vastasel on CBet% suur (70%+) aga CBet Turn% (reeglina ka Turn AF) madal ja Fold To Turn Bet kõrge (65%+) siis ta on ideaalne target "Floatimiseks", et callida flopi bet ja kui ta turni checkib, siis pot tuuri lasta. Kui Went To Sd on kõrge või Flopi ja Turn'i Fold% on madal, siis ära eriti teda bluffi.

Turn CBET:
                      Sellest ma ei oska mitte midagi rääkida, kuna see on tõesti situatsiooni keskne olukord ning paljud enam automaatselt Turnil 2-nd barrelit ei lase.

Fold to Flop CBET:
                      See võiks olla 60% kanti. Kui ta on vähem, siis ilmselge foldib liiga vähe ning exploitemiseks ära sellised vastaseid õhuga CBeti. CBeti neid ainult käega ja naudi, kuidas raha tuleb. Kui Fold to CBet% on kõrge (70%+), siis CBet'i any2.

Väike nipp, kuidas ära tunda floater ja neid hävitada. Kui mängijal on Fold To CBet% madal (60% või väiksem), siis kohe jälgi kahte statti - kas ta Turn AF on suurem, kui Flop AF ja kas ta Fold to Turn Bet on suur (60%+)? Kui jah siis see tähendab seda, et ta on Turn'il Agresiivsem, kui Flopis ja ta Foldib Turni's väga paljusid käsi aga Flop'is ei foldi. See siis tähenda seda, et ta tihti callib flopi ja kui sa betid turni, siis ta foldib turnis. Kui sa turni ei beti, siis sa betib turni ise. Seega ta on floater ja see on ta strateegia.

Kuidas tappa?
                      1. Kui sa cbettisid ilma käeta ja turniks kätt ei saanud, siis peaaegu alati lase 2-nd barrel, sest ta flopi callis väga laia kätevahemikuga, et turnil pot varastada!
                      2. Kui sul on käsi, millega sa tahad all-in saada siis beti flop ja checki turn. Sest ta on floater ja ta betib iga turni ise sinu eest ning check-raise muutub kasumlikuks!

Sama võid teha ka tõmmete ja muu jamaga - saad rohkem pappi.

BB fold vs. steal
                      Peaks olema 80% kanti. Rohkem ei oska midagi öelda aga kui see stat on üle 90%, siis steali sellist junni IGA KAHE KAARDIGA. NB! Kui sa oled button, siis sa pead jälgima ka SB-d, et mis ta SB Fold vs. steal on.

Palun :)

Aga rohkem ei viitsi statte ümber tõlkida, sest sa oled enamuse ära küsinud ja teised tõesti olenevat väga palju vastasest.
                      Irw täielik kuld jällegi... copy pastesin wordi ja hiljem vaatan oma statte, et aru saada kuidas "paremad" vastased mind exploiteda võivad.

Comment

• Svenza
                        Svetlana aka Buldooser
                        • Oct 2008
                        • 3591

Ma siin nüüd mängisin seda NL100 viiel laual korraga
                        25/18/4
                        23/9/12
                        20/11/4.3
                        21/14/1.7
                        19/11/2.8

On normaalne vä? Ma cashis veel suht donk, aga siin neid õpetusi lugedes on midagi kõrva taha jäänud. No ja täitsa biiditav mäng on tundub. Paar laksu on kalliks läinud kui olen TT ja 66 raisend ja reraise peale maha ei pannud. Korra KK vs AA full buyini kaotand ja kaks korda võitnud AA vs KK preflop allin.

Comment

• peokuningas
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 444

Algselt postitas Svenza
                          Ma siin nüüd mängisin seda NL100 viiel laual korraga
                          25/18/4
                          23/9/12
                          20/11/4.3
                          21/14/1.7
                          19/11/2.8

On normaalne vä? Ma cashis veel suht donk, aga siin neid õpetusi lugedes on midagi kõrva taha jäänud. No ja täitsa biiditav mäng on tundub. Paar laksu on kalliks läinud kui olen TT ja 66 raisend ja reraise peale maha ei pannud. Korra KK vs AA full buyini kaotand ja kaks korda võitnud AA vs KK preflop allin.
                          Kui eeldada, et igal laual sama arv käsi, siis keskmine statt tuleks ca 22/13/5. Mu meelest VPIP ja PFR vahe on siin liiga suur. Limbi vähem ja raise rohkem ja kui saaksid statid miski 18/16 juurde siis oleks juba päris hea. Agressiivsus tundub ka OK olevat.

Comment

• farik666
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 834

mul on küsimus flop cbeti ja turn cbeti kohta... kas need peaksid olema ka enamvähem sama väärtusega.. või on kõik situatsioonikeskne?
                            Et vaatan vastast..kas panen teise barreli või ei..

mul flop cbet 70.1% ja turn cbet 47.4%, saaks siin kuidagi midagi paremini ?

kui nii mängin sis on suht lihtne vist lugeda mind, et flopil panen enamuse ajast ja turnil rahunen kui callitakse...

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Postflop on 100% situatsiooni keskne.

Comment

• farik666
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 834

ehk viitsib keegi rääkida statist WTSD% mis peaks olema, milline on callingstation, kuidas käituda nt. 20% ja 68% vastaste vastu antud juhul jne..

endal see sinna 20% kanti..

Comment

Working...