Keskmised statsid.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lebovend
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2420

Keskmised statsid.

Ayo, Poker PRO, olen siin 3 p2eva kasutanud Holdem Manageri, esimene kogemus yldse trackeritega mul.
    Tundub ylihuvitav v2rgendus olevat. Anyways, tekkis kysimus nende kolme p6hilise statsi kohta.

5396 Käe peale näitab minu vpip/pfr/AggFact-iks 18.6/14.2/3.4
    Avg players n2itab 6.1, see ma oletan n2itab, mitu playerit keskmiselt lauas istub ja see on yle 6, sest 6maxide k6rval on mul sageli lahti ka paar fullringi.

Et mis siit nyyd välja saab lugeda? Olen ma tight aggressive, nagu vaja on?:D
    Yleyldse, mis on need keskmised n2itajaid, et nt alates mis arvust VPIP puhul v6ib 8elda, et
    m2ngija on loose v6i mis peab olema PFR, et playerit preflopis aggressiveks pidada ning mis
    oleks AggFactori keskmiseks n2itajaks?

Ayo thanks.
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Keskmised statsid.

Full Ring:

Tight (Nit): VPIP: 11 või väiksem, PFR: 9 või väiksem.
    Keskmine TAG: VPIP 12-16, PFR: 10-15
    LAG: VPIP 17+, PFR: 16+

6Maxi ma ei tea, panen tunde järgi, kes expert parandagu:
    Nit: VPIP: 16 või väiksem, PFR: 14 või väiksem
    TAG: VPIP: 17-20, PFR: 15-19
    LAG: VPIP: 22+, PFR: 20+

Agro faktor:
    See sõltub tegelt vastase VPIP-st aga üldiselt:
    1 või alla selle - väga passiivne, raiseb siis, kui on MONSTER. Pea-aegu kunagi ei bluffi!
    1.1-1.5 - passiivne, võib raiseda vahest top paariga aga reeglina alla kahe paari pole kunagi. Väga harva bluffib.
    1.6-2.5 - passiivse/agro vahepeal. Võib bluffida.
    2.6-3.9 - agresiivne, võib raiseda tõmmete, top paariga. Kui tekib olukord siis bluffib.
    4+ - raiseb aboluuselt iga tõmbe, top paariga, bluffib tihti.

Ja keskmist näitajat ei ole olemas -- see on pokker ja seega ei ole ühtegi asja, mis on ALATI õige. Kõik oleneb olukorrast :)

Comment

• Yokker
      FPP Pro
      • Oct 2008
      • 207

See viimane lause oli mulle meeldis mulle kõige rohkem...sest olen nende programmide vastu... ;D

Comment

• Yokker
        FPP Pro
        • Oct 2008
        • 207

Algselt postitas Yokker
        See viimane lause meeldis mulle kõige rohkem...sest olen nende programmide vastu... ;D

Comment

• farik666
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 834

väga hea post.. kui viitsid võiksid siia veel lahti seletada mõned tähtsamad või rohkem kasutatavad statid.. nt.

3bet
          call open
          fold to 3bet
          steal
          check raise

või siis üldse eraldi lahti seletada preflop statid ja postflop eraldi... või kuidas mugavam on..

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas farik666
            väga hea post.. kui viitsid võiksid siia veel lahti seletada mõned tähtsamad või rohkem kasutatavad statid.. nt.

3bet
            call open
            fold to 3bet
            steal
            check raise

või siis üldse eraldi lahti seletada preflop statid ja postflop eraldi... või kuidas mugavam on..
            Mida sa pead silmas lahti seletamise all? Et mis, väärtus, mida tähendab?

3bet on lihtne - kui vastasel on see 2% või alla, siis ta 3betib ainult QQ+, vahel ka AK või siis JJ+. Mitte kunagi ei 3beti lightilt. Kui see on 2-4%, siis võib 3bettida lightilt (pasaga) aga reeglina on ikka value 3bet. 4%+ siis kindlasti ei karda ta 3bettides raha sisse panna ja selliste mängijate vastu AK/QQ on nuts (4bet+call shove). Et 3beti stat oleks korrektne, läheb sul vaja tuhandeid käsi.

Call Open - openlimp??? Dunno, iga mees, kes open-limbib on donk või nit IMO.

Fold to 3bet - Jällegi vaja tuhandeid käsi, et saada õige number. Kui see 70%+ siis hakka teda 3betima, eriti siis, kui ta varastab su blindi ehk hakkad restealima. Kui on madal 50-60%, siis jällegi tõmba oma range kokku ja tulista value peale aga hoia silmad lahti ja vaata, kuidas ta 3betted pottides käitub. Kui callib tõesti väga pasaga, siis AQ isegi AJ, iga broadway muutub sellise vastu nutsiks. Saad value peale 3bettida.

Steal - Kui vastasel on alla 20%, siis blindi kaitse ainult heade kaardidega või vähemalt siis kaardidega, mis ei oleks domineeritud ja jälgi ka seda, kui tihti ta 3betile (restealile) foldib. Kui see 20-30%, siis natuke trikim, sest siin pead hästi ära tabama, et millal "light 3bettida" ja millal callida ja millal value 3bettida. Põhimõtteliselt 78s, sellistega võid alati blindi kaitsta. AK on alati nuts BvB. 30+% sellist resteali julmalt aga hoia oma silmad lahti, kui ta vastu hakkab mängima, siis tõmba oma range kitsaks ning oota kätt. Kui ei hakka, siis steali niikaua, kuni laseb. Tean paari regulari, kes never-ever ei playbacki ja nende vastu on resteal any2 profitable.

Check-raise - dunno, eriti seda statti ei vaata. Nii palju võid vaadata, et kui saad lampi check-raise näkku vennalt, kes pole viimase 3000 käe juures krodagi check-raisenud, siis ju see value peale on. See, kes jällegi palju check-raiseb, sellega võid end ära stackida.

Comment

• farik666
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 834

tänud, just seda mõtlesingi jah

a mõned veel ehk..

flop continuation bet
              turn cbet
              fold to flop continuation bet
              fold to turn cbet
              BB fold vs. steal

mõtselt flop ja turn cbet samad mõisted.. aint teine tänav.. mõtlen aga kas numbrid on erinevad? et osad loobivad turnil cbeti peale minema, teised callivad lõpuni..

Comment

• farik666
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 834

ajaa ranka.. paar postitust tagasi sinu antud preflop raise andmed...

ma loen 2+2 foorumist:

Preflop Raise: the fraction of the time that the opponent raises preflop. This number indicates how you will have to adjust to this opponent preflop. First off, if it is incredibly small you need not worry about this opponent raising you off a speculative hand. If the players left to act all have miniscule PFRs, you can limp with extremely speculative hands and expect to see very cheap flops, giving you marvelous implied odds. Take advantage of it. However, if an opponent with a PFR of 2% makes a raise preflop, you can fold most of your speculative hands without worrying. (NOTE: if you're going to be heads-up against a full-stacked opponent with a PFR of under 4% who raises to 4 or 5 BBs, you can very safely call with ANY pocket pair on implied odds alone, because if you hit your set, you'll stack your opponent VERY frequently. The tiny PFR tells you much about their holdings, and most of these opponents will commit a full stack to the pot with a hand that is powerful enough to convince them to raise preflop.)

sinu andmete järgi seadistasin HEM'i ära ja praegu päev otsa olen jebland sellega (lauad hanguvad)...näitab et enamused mängijad on täielikud NIT'id...

seda NL10 laudades... või saan ma jälle millestki valesti aru??

Tänud!

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

sinu andmete järgi seadistasin HEM'i ära ja praegu päev otsa olen jebland sellega (lauad hanguvad)...näitab et enamused mängijad on täielikud NIT'id...

Tänud!
                  Tervist farik666!

Kindlasti on laudades palju nitte, kelle VPIP ja PFR on väga väikesed. Aga väga palju on ka passiivseid (tegelt enamus vist) statione, kelle VPIP on seal 20-30 vahel ja PFR on 2-10 vahel.

Kena õhtu jätku,
                  Ranka.

Comment

• farik666
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 834

Ikka ei saa aru hästi sellest PFR ja AF asjast... kui on tüüp statidega 32/9/2.1 siis ei oska absull millegi peale tüüpi panna.. ei oska isegi stiili ära arvata... loose-passive ehk ja mängib enamusi kaarte ja võiks proovida preflop stealida v siis cbetida ??

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ikka ei saa aru hästi sellest PFR ja AF asjast... kui on tüüp statidega 32/9/2.1 siis ei oska absull millegi peale tüüpi panna.. ei oska isegi stiili ära arvata... loose-passive ehk ja mängib enamusi kaarte ja võiks proovida preflop stealida v siis cbetida ??
                      Siis ta mängib üldse kokku 32% kaarte ja raiseb 9% kaardidest. Seega ta limbib´/callib igasugu sodiga aga raiseb suhteliselt tight rangega. Selliseid kui ta on sisse limpinud siis on väga raske teda käe peale panna aga sa teda, et ta on halb mängija ja ta mängib oma kaarte üle ning igasugu top paarid ja ülepaaride on tema vastu nutsid. Eriiti, kui maas on tõmbeid, sest selline vana on väga agresiivne igasuguste tõmmetega.

Keegi ei ole sündinud profiks, harjutamine teeb meistriks. Kogu aeg proovi mõelda, et mis käsi ta mängib ja jälgi ka käsi, mis Sd-le läksid. Mingi aeg saad juba tunnetuse kätte ning oskad arvata, mis käsi mingi vastase tüüp mängib.

Comment

• farik666
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 834

suurimad tänud.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

suurimad tänud.
                          YW

Comment

• BuildUp
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2547

praegu päev otsa olen jebland sellega (lauad hanguvad)...näitab et enamused mängijad on täielikud NIT'id...

Tänud!
                            Väga suur vahe on kas sa mängid päeval või õhtul. Õhtul tulevad igasugused sulelised ja karvased välja ning siis hakkab õige tsirkus. Päeval on platsis enamasti regularid.

Comment

• farik666
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 834

aga ranka või keegi ehk viitsite neid paar posti üleval mul toodud stattide kohta ka veits rääkida... (keskmised valued vms..)

Comment

Working...