Raamatud mida lugeda
Collapse
X
-
Re: Raamatud mida lugeda

Kes oskab öelda, kus kohast saaks seda osta, piisavalt kiirelt, odavalt ja lihtsalt.
Kriso.ee-s & Pokershop.ee-s seda pole.
Amazon on nii fucking keeruline.
edit: saatsin Kriso.ee-le kirja, ehk saavad mlle orgunnida ;D
Comment
-
Pole Amazon keeruline midagi. Tee ainult konto ja anna tellimus sisse. Ise tellisin antud isendi kogemata Amazon.com-ist, mitte Amazon UK-st. Algne tarneaeg 4+ nädalat ei pidanud kohe üldse paika. Saadeti see mulle USA asemel hoopis UK-st ja oli 1,5 nädalaga kohal. Lisaks jäid ära toll ja lisa saatekulud. 19 $ hind oli ka nuts
Comment
-
Tere.
Ma tean, et see teema ei ole jälle paljudele meelt mööda, aga mis teha MASU aeg ikkagi. Tegelt ei ole asi üldse rahas. Nimelt kas keegi teab, kust saab digi kujul väärt pokkeri raamatuid? Põhjus on lihtne, miks mul just sellisel kujul vaja on. Kuna mu inglise keel on väga kesine, siis on lihtsam mul seda enda jaoks tõlkida ja hiljem välja printida, kuna arvutist on tõesti kehva lugeda. Tööd ja vaeva peab nägema, aga see on hea. kui kellegil on olemas või teab kust saada, siis oleks väga tänulik. Võib saata ka PM kui nii viisakam on.
Terv,
Sonsu
Comment
-
Starsi poest 1900 FPPd.Algselt postitas hotcocacola
Kes oskab öelda, kus kohast saaks seda osta, piisavalt kiirelt, odavalt ja lihtsalt.
Kriso.ee-s & Pokershop.ee-s seda pole.
Amazon on nii fucking keeruline.
edit: saatsin Kriso.ee-le kirja, ehk saavad mlle orgunnida ;D
Kas keegi oskaks soovitada analoogset kõikehõlmavat, ometi detailset ja asjalikku raamatut omaha kohta?
Comment
-

keegi on neid raamatuid lugenud?
on head?
ja kas ma peaks enne green booki läbi lugema või ei ole järjekorral tähtsust?
Comment
TC
Comment