Poker office

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: Poker office

Tahax sellist asja teada, et kas Sul kunagi mõni käsi kaduma on läinud Hold'em manageris?

Mängisin just väga pika sessi trios, kuna ei saanud tulema, sest graafik vahetpidamata kerkis ja kerkis ning settide hittimine polnud minu jaox täna 7 ühele :D
    Setid siin, setid seal, setid iga nurga peal :)

Aga oli selline värk, et KK'ga flopist top set ja oli selline suure poti mängimine, võtsime mõlemad aega jne, turnis võtsin maha 60 dollarise poti väixe betiga , kuid Hold'em manageris see käsi nagu jäi vahelt ära. Graafik püsis samas kohas edasi pärast seda kätt ning sessiooni kasumi näitaski HEM siis 30 dollarit väixemana kui tegelikult oli lõpux.

On Sul endal olnud käte kadu või trial versioonis üle 50 dollarisi potte ei loeta lol ?

Igatahes tuli tänase 4 tunniga üle 200 dollari ning ostan siis kindlasti HEM'i Pro versiooni ära :)

EDIT: Sessi pikkus oli täpipealt 1000 kätt ! :)

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Ei ole ühtegi kätt kaduma läinud, kui ise pole midagi ära tsuksinud (poole käe pealt lauast lahkunud, arvuti restartinud jne).

Kui kardad, et käsi kadunud, siis restarti HEM ja importi manuaalselt pokkeritoa käed sisse.

EDIT: Õnnitlused hea päeva puhul! :)

Comment

• Keiss
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1592

Mis levelil mängisid? Täna oli tõesti ülilõbus. 55€ kasum :)

Comment

• RudiTurbo
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 4167

NL50 mängin Trios alati :)

Otsustasin täna HEMi ostu tähistamisex ühe tourney üle pika aja teha ja siin on tulemus http://www.hot.ee/rudi1/Pael.JPG

1 rebuy siis , et algul kohe double stackiga alustada ja add on ka hiljem.

Tuli siis elu pikim run, 5h tourneys vastu pidada ja lõppema pidi see siis ikka suht valusalt.
          Otsustasin, et olin juba liiga short stack ja olin just niigi foldinud mitu head kätt ning otsustasin lõpux AJ'iga lükata all ini üle raise ja vastas 77.
          Flopist J, nigu jõudsin sõbrale msnis HOLD öelda, lendas turni 7 ja riverisse norimiseks veel J.
          siis kadusin pmst Big blindi suuruse stacki peale ja esimese võimalusega kohe 59o all ini, flopis tuli juba open ended ja mingi high cardidega pushis ülejäänud välja, 14 outi siis tema vastu, aga ex mu luck runis juba tourney alguses tühjax suurte paaride näol.

So close, yet so far >:(

Comment

Working...