Youtube videod

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Youtube videod

Algselt postitas donkament Vaata postitust
    Ma üritan. Sinu puhul on päriselt keeruline aru saada, kus läheb piir peene trollimise ja tõsise jutu vahel. Olen end vast mitu korda self-owninud siin, kui see piir on häguseks jäänud.
    Asi pole sinus, vaid ma olen vanaks jäänud. Penskar.

Simbast veel. See tõestus oleks hea, aga ma võin ju mängida, ma ise tahaks ka seda väidet (muuseas alustasingi püantlõigu sõnaga väidan) tõestada ja minimaalsete kaotustega.

Samas ma ei viitsi. Sind sitta ei saa panna, sest sa krussid mänge. Siis mis üle jääb :D Kakahirmutis, kes on hea low stakes reg, väga hea.

Kui SimbaM tuleb miski mõistliku ettepanekuga, et kus tõesti näha, et tahab leida lahndust ja tõestust väitele, siis selle ju leiaks ja ikkagi on sama probleem, et kuna ta pole kodulimiidis, siis keegi peab ta aja ka kinni maksma nii või naa.

Comment

• donkament
      Pokkerihai
      • Apr 2009
      • 1945

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
      Minu arvamus on et nl50 mängija nl1000s ei saa räiget üle jooksu aga tiksub stabiilset -5bb/100, lihtsalt ei oska seda väikest valuet võtta igalt poolt.
      Sellel teemal edasi spekuleerides, siis minu arvamus oleks, et ilma juurde õppimata tuleb keskmisel regil kohe räige red line auk, kuna nl50 ja eriti veel madalamal pole vaja postflop frequenceid balanssida. Rangebetid valedel boardil, liiga weak checkback ranged jne on asjad, mida top nl50 regid juba exploidivad ja kõrgemal exploidivad neid leake prolly enamus rege.

Comment

• SimbaM
        FPP Pro
        • Oct 2010
        • 237

Massive red line auk. Prolly blue line ka midagi erilist poleks. Heal juhul -15bb/100. Ja seda väga heal juhul. Spot.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas SimbaM Vaata postitust
          Massive red line auk. Prolly blue line ka midagi erilist poleks. Heal juhul -15bb/100. Ja seda väga heal juhul. Spot.
          Räägi lähemalt sellest red linest. Sul pole ligipääsu salafoorumisse, aga ma seda eksperimenti tegin.

Comment

• SimbaM
            FPP Pro
            • Oct 2010
            • 237

1.5-2a tagasi võtsin Mattelt coachingut (poker life podis oli hiljuti, high stakes regu nyyd). Tyyp naitas mulle oma HUDi ja raakis tapselt lahti mis iga number teeb. Top regud votavad su mangu nii lahti ja hakkavad suruma nodedesse, kus sa leakid nii heavylt, et sa ei kujuta ette ka. HS pokker pole ammu enam see mang kus sa istud ja toksid veits. See on soda kus otsitakse iga edge yles.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas SimbaM Vaata postitust
              1.5-2a tagasi võtsin Mattelt coachingut (poker life podis oli hiljuti, high stakes regu nyyd). Tyyp naitas mulle oma HUDi ja raakis tapselt lahti mis iga number teeb. Top regud votavad su mangu nii lahti ja hakkavad suruma nodedesse, kus sa leakid nii heavylt, et sa ei kujuta ette ka. HS pokker pole ammu enam see mang kus sa istud ja toksid veits. See on soda kus otsitakse iga edge yles.
              Aga seda ma algusest saadik ju väidangi. Tegin siin samast screenshoti:

Lisaks olid meil donkamendiga vaidlused, kus tegin eksperimenti, kus non SD peab olema plussis. Mina jälle põikpäiselt ja veendunult, et non SD annab paremaid tulemusi, tema vasu. Lõpptulemus oli, et polnud paremad, aga polnud ka halvemad :D

RB pro nagu ma olin. Aga väitest, mis on ekraanitõmmisel ma ei tagane ja sa ise ka tõestad seda, et vaja on leida eeliseid "eelistest".

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Ahjaa. Panin sind ka salafoorumlaste hulka.

EDIT: https://foorum.pokkeriprod.com/forum...(pokkeribotid)

Comment

• SimbaM
                  FPP Pro
                  • Oct 2010
                  • 237

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                  Aga seda ma algusest saadik ju väidangi. Tegin siin samast screenshoti:

Tapselt ei saa aru, mida see nyyd naitab. Ainuke mis makeb sense on bb/100. Kui sa nii tasemevahe moodad vms. Kui tasemevahe ajaliselt moota, siis need vahed peaks vastupidi olema.

redline koha pealt nii palju, et mikros voiks see kindlalt olla up voi vahemalt BE. HS mangijad paremini protected erinevates nodedes, callivad rohkem maha kohtades kus mikropoisid ei oska. Kokkuvottes redline oleneb kelle vastu mangid.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Krt keegi oleks võinud ikka öelda, et cashipoisid läksid kaklema kuskil x threadis

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                      Ma arvan, et ka turnades väiksed vahed. Olen vaadanud neid 100k tritoneid. Mida nad siis erilsielt seal teevad? Eriti kui lõpufaas 20-30bb. Et mida see lowsteiksi 5$ regu teeb olulsielt hullemini. Ta uurib samuti tabeloeid ja gto-d
                      Eeeee ei . Isegi icm-is mis pealtnäha kõigile lihtsasti kättesaadav neil mingid haiged metad, mida ever miski microregu ei õpi ja ei peakski , sest micros tuleb ikka raha lihtsamalt. Ma ei tea kas me vaatame siis erinevaid tritoneid (sidenote , fish on ikka fish olgu see 100k triton või 100euri win tv ja iga HS sicko mängib nii nagu peaks nende vastu-tõlkes ja sealt ei teki mingit wow kätt). Küll aga kui regud omavahel seal regware teevad, ma ei jahu küll ära mis toimub ja lepin faktiga, et minu pokkeriteadmistes ikka palju auke veel +neid mingid oma dünaamikad nagunii.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Minu arust ju on kõik mänginud madalalt. Carrel,Bencb, nüüd Polk taob HU-d challengina. Vastas kõik madlaamate limiitide rexid. Jah nad kidnalsti näevad seal leake. Aga samas, et nad kopaga raha kokku ajaks. Vb ka motivatsioonipuudus, aga need etteasted ikka väga rabedad olnud.
                        Samuti nagu Moori seadusega tuleb kuskil piir ette. Sa ei saa enam kiipe väiskemaks teha. On samuti pokkeriga. Kui toimub mingi nashisuunas liitumine ja nendel low rexidel on ka need progred olemas...
                        Lihtsalt pargi live rexidelt olen kuulnud, et omavahel käiski nn blindide keerutamine. Ja oodatakse, et mingi purjus vaal kuksil rullist taob paar k sisse ja sealt tulebki profit. Ma ei tea, mis netis toimub, aga ei välista seda.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                          Krt keegi oleks võinud ikka öelda, et cashipoisid läksid kaklema kuskil x threadis
                          Alles nüüd märkasid w

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            Alles nüüd märkasid w
                            Jh ,ranka saab logi vaadata. Paar tundi tagasi.

Comment

• Kakahirmutis
                              🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

7 min peal... Globaalne mure, külmad pokkeri saalid.

Comment

• Kakahirmutis
                                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Enamvähem

Comment

Working...