Youtube videod

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: Youtube videod

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Rolli võin ise võtta, aga kaotusi ma maksta ei viitsi. Teeme ära, kus kaotused kantakse ja võidud võin kõik ära anda, aga kui tõestan, et samad tulemused, siis võidud jäävad "reservi".

Omale neid ei võta, aga siis otsustan, kus need paneme - kasvõi Ukrainasse.

Ma olen päris kindel, et tulemused ei tule eriti kehvemad kui 50NL-is.
    Me tellime Temust särke, paneme müüki ja teenime bankrolli

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
      Me tellime Temust särke, paneme müüki ja teenime bankrolli
      Bankrollis ei ole probleem. Aga ma ei hakka miski kaklema ja oma aega raiskama mingi mõttetu tõestuse pärast. Kes nimetavad asju "kõige crazymaks" ja "toetavad", siis nemad peaksid ka andma rolli.

Katsegrupp 1 (mu näol) on ju olemas ja kuna ma pole rohkem mänginud siis saaks ka niiöelda testgrupi (mu näol) kohe.

Igasugu "+1" või "crazy" on lihtsalt haip ja sisutühi sitt.

Comment

• SimbaM
        FPP Pro
        • Oct 2010
        • 237

Bankrollis ei ole probleem. Aga ma ei hakka miski kaklema ja oma aega raiskama mingi mõttetu tõestuse pärast. Kes nimetavad asju "kõige crazymaks" ja "toetavad", siis nemad peaksid ka andma rolli.

Katsegrupp 1 (mu näol) on ju olemas ja kuna ma pole rohkem mänginud siis saaks ka niiöelda testgrupi (mu näol) kohe.

Ma maksan sulle 30k ja su kaotused kinni kui sa võidad-kaotad sama palju (evbb) kui nl50 200k kae jooksul. Kui ei, sa maksad mulle 5k ja lakud oma haavu ise. Peaks good diil olema sulle ju.

E: voime lepingu teha. Praegu ma naen siin lihtsalt puhast disrespecti.
        E: ja mingi a.la jama, et oi kaotasin -40bb/100 nl50, sellega void seenele kaia. Inimesed on julmalt tood teinud, et nl1k hakkama saada.
        Last edited by SimbaM; 16.03.25, 18:44.

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
          Mingi osa jääb iseloomu taha ka, mina näiteks lihtsalt ei ole loomult piisavalt agressiivne ja jään veidi passiivseks kohati samas kui saaks ju aina lajatada ja abuseda.

Üks osa jääb paljudel bankrolli taha ka, lihtsalt mida rohkem raha seda vähem muretsed cashimise üle.
          Mõtlen alati selle peale( võtan Tritoni näiteks) Milles see agressiivsus avaldub. Keegi ei ava utg-lt k7o. Erti kui sul 7 "Ottomari" seljataga. Exploidd ennast. 3betshoved puhas easy tabelid. Ainuke vahe vb tuleb sellest et üks regu julgeb panna 2 barrelit ja teine 3...Icm teavad kõik
          Või oskad sa mulle nimetada highstakes prod seal, kes on overly agressive?Ja siis avstupidisel juhul, kes on nit...Ja need hiinalsed-ma ei tea need tunduvad mängivad suht korralikult
          Ma pakun, et tüübid teevad seal sidebusensina äri. Müüvad 1.5 markupiga välja +veel promodealid tubdega

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas SimbaM Vaata postitust
            Ma maksan sulle 30k ja su kaotused kinni kui sa võidad-kaotad sama palju (evbb) kui nl50 200k kae jooksul. Kui ei, sa maksad mulle 5k ja lakud oma haavu ise. Peaks good diil olema sulle ju.
            Esiteks. Mitte mingeid "kuisid" ei ole ega sina ei dikteeri. Teiseks, ma pole 200K 50NL-is mänginudki ja ei kavatse ka. Kolmandaks - enne kui sa miskit ülbitsema hakkad, siis võiksid päriselt ka enne postid läbi lugeda ja sealt tead ise ka.. Neljandaks - tänasel päeval ma ei hellita ja sellised "kui" mehed saavad ühel hetkel permi. Viiendaks, tõenäoliselt kogu su tagasitulek oligi miski mürgisalvamine.

Teretulemast asemel ütlen sulle nüüd headaega. Permi veel ei saa, aga võta end tagasi. Kui tahad olla aktiivne kommuunis, siis üleolevaid natšalnikuid siia pole vaja. Käitu normaalselt.

Lisan niipalju, et ma ei hakka ega lase siin foorumis mitte kunagi tõsta inimestel pead, mis toona - miskid mõttetud ülbarid. Meid võib olla vähe, kasvõi võin jääda üksinda, aga mitte seda, mis juhtus toona. Seda ei tule.

PS! Täpsustan ka seda osa, et kui tahad ülbitseda, siis ava oma päevik ja seal tee tõesti, mis tahad (muidugi asjatut reklaami ära tee). See on sisuliselt igaühe enda kuut.

Comment

• Kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
              Mõtlen alati selle peale( võtan Tritoni näiteks) Milles see agressiivsus avaldub. Keegi ei ava utg-lt k7o. Erti kui sul 7 "Ottomari" seljataga. Exploidd ennast. 3betshoved puhas easy tabelid. Ainuke vahe vb tuleb sellest et üks regu julgeb panna 2 barrelit ja teine 3...Icm teavad kõik
              Või oskad sa mulle nimetada highstakes prod seal, kes on overly agressive?Ja siis avstupidisel juhul, kes on nit...Ja need hiinalsed-ma ei tea need tunduvad mängivad suht korralikult
              Ma pakun, et tüübid teevad seal sidebusensina äri. Müüvad 1.5 markupiga välja +veel promodealid tubdega
              Ei ole hoolega jälginud jah kas nad K7s utg avavad nagu tabel ütleb :D

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

SimbaM siin teemas midagi kommimas, aga kuna oma posti editis, siis lasen tal kommentaari ära panna ja saab permi ka. Olgu see postitus tal mõistlik, et ma suudaksin ümber mõelda. Edasi lurkiku. Sellist suhtumist ma ei luba siia.

Comment

• SimbaM
                  FPP Pro
                  • Oct 2010
                  • 237

Ainuke, kes siin ulbitseb oled sina. Vaidetel voiks mingi pohi ka olla, mitte lambist lahmida. Inimesed panevad aastaid oppimise alla, et nl1k lahedalegi jouda.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas SimbaM Vaata postitust
                    Ainuke, kes siin ulbitseb oled sina. Vaidetel voiks mingi pohi ka olla, mitte lambist lahmida. Inimesed panevad aastaid oppimise alla, et nl1k lahedalegi jouda.
                    See on juba mõistlik kommentaar ja päästsid end permist. Aga ei ole pädev ühelegi minu väitele. Ülbitsemise koha pealt nõustun.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ja kui minna üle päris arutelu peale. Ma ei mäleta palju ma seal lõpus neid 50NL käsi mängisin ja ei viitsi otsida ka. Oletame, et 15 000 ja midagi sarnast teha 1000NL.

Ma võiksin teha ja ilmselgelt ma ei petaks, sest ka ise oleksin antud eksperimendist huvitatud, aga ma esiteks ei viitsi pokkerit mängida (see on väga ajakulukas) ja teiseks ma ei viitsi miski aega ega raha kulutada.

Seega too valim jääks ju samasse arvudesse (15 000 kätt) ja oletame, et kaotav (ma muidugi ei tea, kust see -40bb tuli), siis oleks viisakas kellegil, kes nimetab asju "hulludeks", see kinni maksta. Lisaks on see riski maandamine, et ie mängita 200K kätt donki, vaid 15k

Ja 15K käsi on juba piisav, et öelda, et millised need vahed on. Kui losing 50NL mängija 1000NL-lis samas vahemikus ei kaota kui -40BB fish (kasutan sama väljendit), siis ta seda ka ei ole.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Lisaks väidan ka seda, et enamik raha tuleb fishidelt ja ainult top-top-top regularid teenivad raha teistelt (nii kõigis limiitides) ja kõrgemal on fish to reg ratio natuke pasem. Mis lihtsalt teeb igas limiidis top-top-top rege rohkemaks, aga mitte ei tee kedagi nii oluliselt paremaks.

Teisisõnu. Eesti parim pokkerimängija Taisto Janter näiteks ei crushiks 50NL 6-max lauda, kus on kõik 50NL parimad regid. Ta teeks seal häid tulemusi, sest ta on parem teistest regidest, kuid kogu h-stakes populatsioon/laud ei koosne Taistodest!

Vaid seal on Rankasid, ülbareid Simbasid, fishe, kedagi veel.

Ahjaa. Me räägime veel 1K NL-ist, kus bumhunt on tänaseni võimalik (piinlik).

Comment

• donkament
                          Pokkerihai
                          • Apr 2009
                          • 1945

Sama võiks ka ju sinu posti kohta ka öelda, kui teed sellise väite, mis on vastuolus kogu ajaloolise cashgame loogikaga. Minu empiirilise kogemuse pealt saaks iga micro reg juba nl100+ väga toorelt tala. Aga sellise ettepanekuga on kindalt sinu võit, ma oma "õiguse" seadmiseks kümneid tonnisid riskima ei hakka.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas donkament Vaata postitust
                            Sama võiks ka ju sinu posti kohta ka öelda, kui teed sellise väite, mis on vastuolus kogu ajaloolise cashgame loogikaga. Minu empiirilise kogemuse pealt saaks iga micro reg juba nl100+ väga toorelt tala. Aga sellise ettepanekuga on kindalt sinu võit, ma oma "õiguse" seadmiseks kümneid tonnisid riskima ei hakka.
                            Olen täiesti nõus su jutuga, kuid peaks aru saama ka minust. Mida ja kellele ma tänasel päeval tõestama hakkan? Mina väidan ühte (ülal). Ja väide olemuslikult ongi ju see, mis võib olla nii tõde kui väär. Mina seda ei tea - mina arvan, et on tõde, Simba, et vale.

Ilmselgelt ma ei hakka enam vabast tahtest pokkerit mängma, sest viimasel korral juhtus see "õnnetus", et ei saa enam sellest välja ja üks samm edasi, siis olesk vist tööst ka loobunud. Ei. seda ma ei taha ja sellest ma ei ole nõus loobuma.

Teiseks. Mul ei ole rahast selles mõttes kahju. Näed, eelmine aasta andsin Ukrainale ligi €50 000 enda raha ja jätkan veel, aga miski 1000NL-is millegi tõestamiseks ma küll raiskama ei hakka. Ometi see €50 000 ja leiaks sama ka, oleks päris piisav, et see eksperimenti läbi viia.

Kommuuni huvides võiks ju teha, et neid väiteid tõestada või ümberlükata. Sel juhul väide saaks faktiks ja see olekski eesmärk. Siis kommuun kannab eesmärki. Aga see oleks absurd, et kui ma ka kõik peaks kinni maksma või midagi veel kaotama.

Samas esitatakse tingimusi "kui". Mitte mingil juhul.

Comment

• donkament
                              Pokkerihai
                              • Apr 2009
                              • 1945

Olen täiesti nõus su jutuga, kuid peaks aru saama ka minust.
                              Ma üritan. Sinu puhul on päriselt keeruline aru saada, kus läheb piir peene trollimise ja tõsise jutu vahel. Olen end vast mitu korda self-owninud siin, kui see piir on häguseks jäänud.

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Minu arvamus on et nl50 mängija nl1000s ei saa räiget üle jooksu aga tiksub stabiilset -5bb/100, lihtsalt ei oska seda väikest valuet võtta igalt poolt.

Comment

Working...