Youtube videod
Collapse
X
-
-
-
Re: Youtube videod
Päris huvitav (veidi kuiv) jutt aga kasulik, veidi kaasa mõelda siis saab aru miks 25bb UTG 22-44 on fold aga K7s on open, lihtsalt 22-44 ei blokeeri calle ja saad vähem ajast poti preflop kätte.
Lisaks räägib veel deepstack 3bet sizingutest ja miks sizing deep stack depth läheb hoopis väiksemaks.
Comment
-
Umbes nii need live võidud tulevadki
Comment
-
-
Ma pole videot vaadanud, kuid küsin: kas ta räägib videos sellest, et mis on "tasemete vahe" microst kuni h-stakesini?Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
Mina väidan seda, et tegelikult on vahed väga väikesed. Õigesti rollitud 10NL mängija võib päris vabalt biitida ka kõige kõrgemat limiiti või vähemalt neis mängudes ei ole suur kaotaja.
Kõige suurem vahe ongi fishist saada distsiplineeritud mängijaks ja sealt edasi on pokkerioskuste vahed väga väikesed.
Ja kui veel täpsemalt väita, siis ma väidan, et näiteks 50NL-is mängija, kes laudu ei vali ja on näiteks üle 1 miljoni käe break-even, on tõenäoliselt samade tulemustega h-stakesis.
Aga anna oma kokkuvõte videost ja üleüldse võiks AI ajastul need kokkuvõtted ise lisada.
Comment
-
Agressiooni vahe ja tajumine kus seda rakendadaAlgselt postitas ranka Vaata postitustMa pole videot vaadanud, kuid küsin: kas ta räägib videos sellest, et mis on "tasemete vahe" microst kuni h-stakesini?
Mina väidan seda, et tegelikult on vahed väga väikesed. Õigesti rollitud 10NL mängija võib päris vabalt biitida ka kõige kõrgemat limiiti või vähemalt neis mängudes ei ole suur kaotaja.
Kõige suurem vahe ongi fishist saada distsiplineeritud mängijaks ja sealt edasi on pokkerioskuste vahed väga väikesed.
Ja kui veel täpsemalt väita, siis ma väidan, et näiteks 50NL-is mängija, kes laudu ei vali ja on näiteks üle 1 miljoni käe break-even, on tõenäoliselt samade tulemustega h-stakesis.
Aga anna oma kokkuvõte videost ja üleüldse võiks AI ajastul need kokkuvõtted ise lisada.
Comment
-
See on kõige crazym asi, mis ma lugenud olen.Algselt postitas ranka Vaata postitust
Comment
-
nõustun. ranka võiks nl1k+ challenge teha oma teooria tõestamiseks nagu nl50s tegi.Algselt postitas SimbaM Vaata postitustSee on kõige crazym asi, mis ma lugenud olen.
Comment
-
Ma arvan, et ka turnades väiksed vahed. Olen vaadanud neid 100k tritoneid. Mida nad siis erilsielt seal teevad? Eriti kui lõpufaas 20-30bb. Et mida see lowsteiksi 5$ regu teeb olulsielt hullemini. Ta uurib samuti tabeloeid ja gto-d
Comment
-
Mingi osa jääb iseloomu taha ka, mina näiteks lihtsalt ei ole loomult piisavalt agressiivne ja jään veidi passiivseks kohati samas kui saaks ju aina lajatada ja abuseda.Algselt postitas privador Vaata postitustMa arvan, et ka turnades väiksed vahed. Olen vaadanud neid 100k tritoneid. Mida nad siis erilsielt seal teevad? Eriti kui lõpufaas 20-30bb. Et mida see lowsteiksi 5$ regu teeb olulsielt hullemini. Ta uurib samuti tabeloeid ja gto-d
Üks osa jääb paljudel bankrolli taha ka, lihtsalt mida rohkem raha seda vähem muretsed cashimise üle.Last edited by Kakahirmutis; 16.03.25, 17:54.
Comment
-
see on teine kõige crazym asi, mis ma lugenud olen.Algselt postitas privador Vaata postitustMa arvan, et ka turnades väiksed vahed. Olen vaadanud neid 100k tritoneid. Mida nad siis erilsielt seal teevad? Eriti kui lõpufaas 20-30bb. Et mida see lowsteiksi 5$ regu teeb olulsielt hullemini. Ta uurib samuti tabeloeid ja gto-d
Comment
-
Järelikult hea, et aktiveeriti vana kasutaja! Tere tulemast tagasi! Peaksin rohkem kirjutama :DAlgselt postitas SimbaM Vaata postitustSee on kõige crazym asi, mis ma lugenud olen.
Comment
-
Rolli annad, võin teha.Algselt postitas donkament Vaata postitustnõustun. ranka võiks nl1k+ challenge teha oma teooria tõestamiseks nagu nl50s tegi.
E: Päriselt ka. Teeme ära.
Comment
-
Rolli võin ise võtta, aga kus pokkeris kaotusi ma tänapäeval maksta küll ei viitsi. Teeme ära, kus kaotused kantakse ja võidud võin kõik ära anda, aga kui tõestan, et samad tulemused, siis võidud jäävad "reservi".
Omale neid ei võta, aga siis otsustan, kus need paneme - kasvõi Ukrainasse.
Ma olen päris kindel, et tulemused ei tule eriti kehvemad kui 50NL-is.
@donkament @simbaM
Comment
Comment