mõtlesin siin, et paneks internetti veits rahhi ja mängiks pokkerit

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • your_naked_mom
    FPP Pro
    • Oct 2008
    • 212

mõtlesin siin, et paneks internetti veits rahhi ja mängiks pokkerit

Tarbija24.ee aitab teha targemaid tarbijaotsuseid Tarbija24.ee on praktiline Eesti tarbijaportaal, mis aitab teha paremaid otsuseid raha, ostude, teenuste ja igapäevaelu küsimustes. Selgitame keerulisi teemasid lihtsas keeles, võrdleme võimalusi ja toome välja kulud, riskid ning tingimused, mida enne otsustamist tasub teada. Meie eesmärk on aidata sul vältida halbu valikuid, säästa raha ja mõista, milline pakkumine, teenus

tervist, mina olen manfred ja mina olen sõltlane
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: mõtlesin siin, et paneks internetti veits rahhi ja mängiks pokkerit

Tõsi ta on... Türil pool linna lohhgämblib

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Ei oska kohe konkreetselt midagi tarka öelda, sest pole uurinud või polegi väga kuulnud, et paljud noored oleks sõltuvuses ja mängiks netis raha maha.

Arvan, et keegi on lihtsalt natuke teemat liiga suureks puhunud, et mingeid hääli kuskil jälle võita. Samas peaks tõesti uurima, mis on tegelik olukord ja näiteks neid noori, kellel suuremad probleemid, võiks foorumi suunata, et tarkusi omandaks, mitte raha lihtsalt maha ei mängiks, kui keegi tõesti nii teeb.

Comment

• andu_andu
        Pokkerihai
        • Jan 2009
        • 4050

Probleem on äärmiselt tõsine. Sõltuvuses on paljud noored kaasa-arvatud mina. Hetkel peaksin õppima homseks bioloogia proovieksamiks, aga ei suuda arvuti tagant grindimast ära tulla. Tean väga paljusid, kes mängivad lihtsalt päevad läbi - osad võidavad, osad kaotavad ja osad mängivad lihtsalt freerolle :)

Comment

• marguzz22
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1458

tunnen kaasa teile, ei ole vaja pasundama minna oma sõltuvusest siis et jälle midagi ära keelataks mina jällegi ei viitsi eriti mängida, pokker nagu kohustus rohkem, grindin motivatsiooni pärast et kunagi raha teenida aga mingit erilist naudingut ja sõltuvust mul küll ei tekida see

Comment

• kollane
            Pokkerihai
            • Nov 2008
            • 2031

Algselt postitas marguzz22
            tunnen kaasa teile, ei ole vaja pasundama minna oma sõltuvusest siis et jälle midagi ära keelataks mina jällegi ei viitsi eriti mängida, pokker nagu kohustus rohkem, grindin motivatsiooni pärast et kunagi raha teenida aga mingit erilist naudingut ja sõltuvust mul küll ei tekida see
            +1

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas andu_andu
              Probleem on äärmiselt tõsine. Sõltuvuses on paljud noored kaasa-arvatud mina. Hetkel peaksin õppima homseks bioloogia proovieksamiks, aga ei suuda arvuti tagant grindimast ära tulla. Tean väga paljusid, kes mängivad lihtsalt päevad läbi - osad võidavad, osad kaotavad ja osad mängivad lihtsalt freerolle :)
              Hmm, see paneb mõtlema, kas saaksime omaltpoolt (PokkeriProd.com foorum) kuidagi aidata või nõustada, teha mingi postitus, mõistliku sisuga sõltlaste aitamiseks või midagi sellist. Kasvõi aidata aparaadisõltlasi, online pokkerisõltlasteks ;D

Comment

• Uniquest
                Grinder
                • Oct 2008
                • 615

Ei taha kohe räuskama hakata, igaks juhuks küsin, et kas sa arvad tõesti, et need inimesed, kellel probleem on, peaksid sellega isiklikult hakkama saama ja mitte abi otsima? Ja kui probleem muutub laiemaks, ei peaks sellega tegelema ühiskondlikul tasandil?

Comment

• your_naked_mom
                  FPP Pro
                  • Oct 2008
                  • 212

no offence margus, aga pokker pole siis ilmselt sulle. lihtsam on hea töökoht leida

Comment

• RudiTurbo
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 4167

Mulle meeldib, et neil probleemid on. Ostavad mulle Bemmi kamba peale!

Comment

• marguzz22
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1458

EI! Ma leian, et kui inimene satub millestki sõltuvusse on ta nõrk. Abi võib otsida, tehke seda anonüümselt. Aga selle all,et Teie olete nõrgad(sõltlased) kannatan ju otseselt mina. Pokker näiteks. PRaegu pokker legaalne eestis alla 21.a. Nüüd tuleb kuskilt palju sõltlasi ja riik vaatab, et kurat see interneti mängurlus on täiesti ebareguleerimata. Paneme piiriks 21, kehtestame maksud, keelame üldse ära vms. Seega mind puudutab see. Sõltlase otsene nõrkus puudutab mind. MIKS peab normaalne inimene kannatama sõltlase pärast?Sest mingi loll ei suuda ennast kontrolliga, on nagu loom, kes käitub ihade järgi ning ei suuda ratsionaalselt mõelda?Mul on kahju neist, aga no tõesti, võtku ennast kokku.

Sama ka kanepiga. Seda ei legaliseerita kuna osad inimesed ei suuda piiri pidada, alkohol ja tubakas samamoodi. Kuna osad inimesed joovad ennast surnuks müüakse alkot 10-10. Et vähendada nende tarbimist. Nüüd, kui mina tahan veini osta öösel kell 1, ei ole mul seda võimalust. (Ma olen tegelikult karmi alkoholipoliitika poolt, aga lihtsalt näiteks tuues)

Miks pokker ei ole minu jaoks, kui ma ei mängi nagu sõltlane 24/7 mu pulss ei tõuse kui ma all in lähen ja ei karju nagu segane kui bad beati saan? Ma mängin kainelt, kaalutletult, teen oma käed täis niipalju kui vaja ja ongi kõik. Ma ei saa sattuda sõltuvusse toas nuppude klõpsimisest, kui väljas on naised, elu, söögid jne. MÕELGE kui väärtuslik on aeg, mida me kulutame iga sekund. Me sureme 60-70 a siin Eestis. Päevas 8h nuppe klõpsida ja 0 kasumit näidata on natuke jama ju? Ma arvan, et pokker ei ole teie jaoks kui te olete kaotavad mängijad ja selle peale aega raiskate 5+ h päevas. Pokker peaks olema VAHEND elamiseks, mitte EESMÄRK omaette. Vahend, et teenida kunagi raha, et elada. :) Ma leian, et just hea, et ma nagu segane silmad punnis ei taha koguaeg arvuti taga istuda. 2-3h päevas lasta ja 30K kätt kuus on piisav.

Need vennad kes päevas 50 freerolli lasevad ja aega kulutavad, ma ei mõista. MIKS? Loe parem selle aja jooksul 10 raamatut läbi ja saad võibolla natuke paremaks.

AGA pokkeris mulle meeldib et neil sõltuvus on, viivad palgad, majad autod sisse ja mina võtan ära. Kahju muidugi et pered ja värki , aga inimene ise ju teeb seda. Ei saa öelda, et loodus on nii teinud vms. Nüüd mul dilemma, et miks ma pahasti ei tunne ennast sellepärast,et nad sõltlased on :S TRA

Comment

• your_naked_mom
                        FPP Pro
                        • Oct 2008
                        • 212

enivei, seal artikli lõpus oli number ka: 15410, nõuandla number. 2rge tyydake oma sõpru badbeat juttudega, helistage ja rääkige prohvidega "so, i limped under the gun with aces"

Comment

• Davy
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1341

Algselt postitas your_naked_mom
                          enivei, seal artikli lõpus oli number ka: 15410, nõuandla number. 2rge tyydake oma sõpru badbeat juttudega, helistage ja rääkige prohvidega "so, i limped under the gun with aces"
                          "and this moron in BB raises to 5bb", "..."

Comment

• jrgn hell
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 3328

mamrguzzz, kas sa ususd, et suudad tõesti mingiks megaks grinderiks saada, kui mängid, seda kohusetundest, et kunagi pappi saada, ilma et see sulle mingit naudingut pakuks?
                            Ma julgen arvata et nii on sul väga raske üle elada suuri swonge, kui sulle ei meeldi mängida

Comment

• ok2aa
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 1903

marguzz räägib tüüpilist 18 aastase juttu. MINA-MINA-MINA. saad natuke vanemaks ja mõistad, et kõik pole must-valge

Comment

Working...