****Aprilli graafikud/Mai Eesmärgid****

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • qjet
    Grinder
    • Apr 2009
    • 806

Re: ****Aprilli graafikud/Mai Eesmärgid****

paar tiltimist oli kah

Comment

• hotcocacola
      HTCCACLA
      • Oct 2008
      • 14473

wau!
      meeldiv on näha uusi tegelasi foorumis ja kes postitavad nii ulme kõvasid graafikuid (Y)
      mis limiit, mis toas, mis username?

Comment

• rohelinekonn
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 3808

APRILL
        õppida mitte tiltama nii palju DONE
        Lõpetada Mindset FAIL
        5k vip punkte DONE
        tore oleks korralik BR luua DONE

MAI
        Otsustada mis edasi saab, kas uus tuba või jätkata unibetis.
        NL25-50 korralikult hakkama saada

Comment

• TaaviK
          FPP Pro
          • Nov 2008
          • 248

Kisub küll offtopicuks, kuid qjeti nime nähes tuleb mul alati meelde käsi, mis meie vahel mõned kuud tagasi oli:

No-Limit Hold'em, $1.00 BB (6 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (MP) ($55.58)
          CO ($125.35)
          Button ($212.35)
          SB ($145.35)
          BB ($71.52)
          qjett ($90.91)

Preflop: Hero is MP with 5, 5
          qjett calls $1, Hero bets $5, 4 folds, qjett calls $4

Flop: ($11.50) 3, K, 2 (2 players)
          qjett bets $10, Hero calls $10

Turn: ($31.50) 7 (2 players)
          UTG bets $20, Hero raises $40.58 (All-In), qjett calls $20.58

River: ($112.66) 4 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $112.66

Results:
          qjett had 4, 4 (three of a kind, fours).
          Hero had 5, 5 (one pair, fives).
          Outcome: UTG won $108.66

Ta pärast vist ütles "ty" kah vms.

Comment

• Codecci
            Luuramas Naisteturniire
            • Nov 2008
            • 7574

Algselt postitas TaaviK
            Kisub küll offtopicuks, kuid qjeti nime nähes tuleb mul alati meelde käsi, mis meie vahel mõned kuud tagasi oli:

No-Limit Hold'em, $1.00 BB (6 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (MP) ($55.58)
            CO ($125.35)
            Button ($212.35)
            SB ($145.35)
            BB ($71.52)
            qjett ($90.91)

Preflop: Hero is MP with 5, 5
            qjett calls $1, Hero bets $5, 4 folds, qjett calls $4

Flop: ($11.50) 3, K, 2 (2 players)
            qjett bets $10, Hero calls $10

Turn: ($31.50) 7 (2 players)
            UTG bets $20, Hero raises $40.58 (All-In), qjett calls $20.58

River: ($112.66) 4 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $112.66

Results:
            qjett had 4, 4 (three of a kind, fours).
            Hero had 5, 5 (one pair, fives).
            Outcome: UTG won $108.66

Ta pärast vist ütles "ty" kah vms.
            DUCY?

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Aprilli eesmärgid:
              * 125h pokkerit (sama eesmärk on ka peokunnil)
              * 3 x nädalas trenni
              * võita bet oskari vastu

1) 133 tundi pokkerit
              2) rohkem, kui 3 x nädlaas trenni (viimane nädal oli pidu aga see selleks)
              3) bet oskari vastu võidetud

Aprilli graafik:

Rakeback PRO

May:
              1) 100 tundi pokkerit
              2) 3 x nädalas trenni
              3) jrgn hell saata võitvaks mängijaks

Comment

• ESTPatrick
                Olümpsi Mägi Aivar
                • Nov 2008
                • 5572

nüüd kus pidu läbi sai, panen ka. mängisin kõige vähem käsi mida ma mäletan alates veebruar 2008.

pea-eesmärk oli Lõputöö ja see on heas seisus ja saab ka ehk õigeaegselt valmis.

+~700-800$ muudelt saitidelt, stakedelt ja abistamistest
                +~1500$ turnadega (~ca 6-10 tegin neid) , peamiselt 8. koht 75 või 50k$ Supernova freerollilt Starsis, mis andis 1,5k

Mai eesmärgid:

* läbi lugeda 1 raamat ja see ei tohiks kindlasti olla seotud pokkeriga, juba mitu kuud on vahele jäänud.
                * lubade alles jäämine

Comment

• taipupole
                  Lõpuboss
                  • Oct 2008
                  • 2181

Algselt postitas ranka
                  Rakeback PRO
                  Ma tahtsin juba selle toimumise ajal küsida, kuid siis tulid muud toimetused ette ja ununes. Sa kirjutasid blogis, et "Igastahes täna alustasin sessiooni alles öösel kahest ja seetõttu oli põhimõtteliselt kella neljaks plats laudadest puhas, tiksusid üksikud 600NL lauad. Lisasin juurde 1000NL laudu, et saaks normaalse komplekti kokku aga kahjuks seal blowisin põhimõtteliselt oma kuu kasumi ära."

Ma ei tea küll, millal see aktiivsem kaotusjada tekkis, kuid miks sa NL1000 laudu juurde võtsid selle asemel, et õhtu enda jaoks lõppenuks kuulutada? Kuhugi ju kiiret nagu pole ja seis oli isegi terve kuu lõikes igati normaalne, et rahulikult võtta. Või ei? Lisaküsimusena: kas sinu jaoks on mänguliselt NL600 ja NL1000 vahel erinevusi - just enda jaoks, mitte valitseva stiilis osas vms?

Comment

• kuco
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1910

Algselt postitas ESTPatrick
                    * läbi lugeda 1 raamat ja see ei tohiks kindlasti olla seotud pokkeriga, juba mitu kuud on vahele jäänud.
                    Soovitan "Whale Hunt In the Desert"

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

"Redhead and young wolf " :D

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas taipupole
                        Ma tahtsin juba selle toimumise ajal küsida, kuid siis tulid muud toimetused ette ja ununes. Sa kirjutasid blogis, et "Igastahes täna alustasin sessiooni alles öösel kahest ja seetõttu oli põhimõtteliselt kella neljaks plats laudadest puhas, tiksusid üksikud 600NL lauad. Lisasin juurde 1000NL laudu, et saaks normaalse komplekti kokku aga kahjuks seal blowisin põhimõtteliselt oma kuu kasumi ära."

Ma ei tea küll, millal see aktiivsem kaotusjada tekkis, kuid miks sa NL1000 laudu juurde võtsid selle asemel, et õhtu enda jaoks lõppenuks kuulutada? Kuhugi ju kiiret nagu pole ja seis oli isegi terve kuu lõikes igati normaalne, et rahulikult võtta. Või ei? Lisaküsimusena: kas sinu jaoks on mänguliselt NL600 ja NL1000 vahel erinevusi - just enda jaoks, mitte valitseva stiilis osas vms?
                        Tahad ma ütlen ausalt? Nüüd mai kuus saab täpselt aasta sellest päevast, kui ma maksin ära oma viimased kohustuslikud maksed ja alates sellest päevast ei ole ma pokkerit mänginud enam raha pärast. Ma ei oska öelda, kas see on hea või halb aga enam mind üldse ei koti, kas ma kaotan pokkeri $10, $100, $1000 või $10,000 - sama on ka vastupidi võitudega. Ma proovin saada ajapikku paremaks mängijaks, et jõuda kõrgemale ja kõrgemale.

Kahjuks viimasel ajal on tulnud takistused -- ei ole enam eriti paremaks mängijaks saanud -- vähem õppinud ja vähem mänginud, kui tavaliselt. See eest on tekkinud uusi huvisid, hakanud rohkem aitama teisi ning matma oma aega näiteks siia foorumisse. See on jällegi minu arvates halb ja vale ning peaksind suunduma oma vanadele endistele radadele. Küsimuseks jääb see, et kuidas ma seda teeksin?

Ise ma leian, et minus on kadunud motivatsioon. Kui enne ma grindisin mingi eesmärgi nimel - näiteks maksta ära laen, osta auto või muud sellist siis hetkel sellised eesmärgid puuduvad. Tuleb jälle suvaline cashout, lendab ta jälle suvalisse auku seisma ja head päeva ootama. Muidugi on mul tagavarasid nii koheselt kasutamiseks, kui ka selliseid, mis on pidevalt liikumises ja teenivad väikest kasumit - vähemalt ei söö inflatsioongi seda ära. Aga see pole see, juab on selline mõte, et peaks miskit hullumeelset tegema, et võtma näiteks miski paari millise korteri Tallinna/Tartu kesklinna ja siis selle nimel grindima hakkama aga kahjuks pokkerimägnijatele vist eriti laenu ei anta, eriti veel praegusel ajal.

See siis selgitab selle, miks ma läksin 1000NL mängima, kui oleksin võinud võtta kasumis kuu. Teine on muidugi matemaatiline või siis isegi psühholoogiline. Kaardid ei tea ju mitte midagi - nad ei tea kuupäevadest, nad ei tea eelnevast ega tulevasest jooksust ega eelnevast bad beadist - nad tulevad pakist välja täiesti suvaliselt sõltumata eelmistest sündmustest. Siis selle loogika järgi ei ole mõtet lõpetada sessi ära, kuna sa oled kasumis või kahjumis vaid tuleb mängida siis, kui sa teed head mängu - minu puhul siis, kui ma viitsin mängida.

Teine on psühhooloogilne ja selleks tuleks lugeda The Poker Mindset läbi. Ära võtta sessi miskites ajaintervallides - sessioon ei ole tunni pikkune, päeva pikkune või kuu pikkune vaid kogu su eluagne pokkerimäng on üks pikk sessioon. Siis kui sa lähed lauast ära, et vaja minna tööle, siis võta seda, et teed hetkel sessioonist väikese pausi, kui sa lähed magama ,siis on jälle paus ja kui hakkad uuesti mängima, siis jätkad oma eelmist sessiooni. Nii mõeldes ei ole vahet, kus sa hetkel oled - kui sa oled võitev mängija ja eelmise 1,000,000 teinud $500,000 siis kas sa kaotasid või võitsid see kuu $10,000 see see on ebaoluline. Sa oled oma sessiooniga võitnud $510k või $490k ja see on väga hea tulemus nii või naa!

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas taipupole

1000NL on kindlasti raskem - kui palju ma ei oska öelda, sest olen liiga vähe mänginud 1000NL. Samuti ma ise arvan, et ma olen liiga kiirelt viimasel ajal üles liikunud. Kui ma kunagi mängisin limiidis 100,000 kätt ja siis proovisin järgmist limiiti ning reeglina kulus veel 100,000 kätt (kokku siis 200k kätt), et jõuda järgmisse limiiti, siis praegu olen ma mänginu 400NL, miski 150k kätt ja 600NL 100k kätt. 1000NL ei oskagi öelda ja ei viitsi praegu vaadata.

Aga fakt on see, et mida suuremaks läheb limiit, seda suuremad on kõikumised ja seda rohkem peaks käsi mängima, et saavutada oma õige winrate ja suur enesekindlus. Seega küsi sama küsimus uuesti aasta pärast, kui ma tõesti loodan omada sellise aja peale suuremaid samplesid ja oskan anda konkreetsema vastuse.

Comment

• taipupole
                            Lõpuboss
                            • Oct 2008
                            • 2181

Ma natuke selgitan oma mõtet.

Mulle tundus imelikuna tekst, et "tiksusid üksikud 600NL lauad. Lisasin juurde 1000NL laudu, et saaks normaalse komplekti kokku". Kas see pole mitte sinu enda loogikaga vastuolus ja seda enam, kui arvestada, et sa ei mängi enam puhtalt raha pärast? See viimane tingimus peaks ju tagama, et sa mängid täpselt siis, kui a) sa viitsid ja b) kui mängud on head. Sest nö hambad ristis grindimise vajadus puudub.

Seega minu arvates see just ei seleta, miks sa sellel päeval ja sellel hetkel mängisid ning sellise otsuse vastu võtsid (ma ei tea samas muidugi ka, kui palju sul NL1000 peal kogemusi oli varasemast). Pigem võinuks ju magama minna (sest kui NL600 polnud häid laudu, siis kas NL1000 tõesti oli?) või öösel lihtsalt nalja pärast EstPatrick või Peokunn üles ajada.

Kui nüüd Mindseti puudutada ja mu algse mõtte juurde tagasi tulla, siis kas see pole mitte kummaline, et sa valisid ikkagi grindimise, kui olid juba kord otsustanud mängida, ja veel kõrgemal tasemel?

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Mängin siis, kui viitsin ja kui ma viitsin mängida, siis ma teen reeglina head mängu ja on mänguisu (loe: puudub tilt). Väga-väga harva ma punnitan mängu välja, et mõni "norm" täis saada.

Samuti full ringi vähestes laudades on jura mängida. Näiteks, kui mängid nelja-viite lauda, siis tekib jube igavus sisse ning hakkad tahest tahtmata tegelema kõrvaliste asjadega. Maakeeli on see "tilt" ja enam ei tee oma A klassi mängu. Selle vältimiseks tuleb lõpetada mäng kohe või siis likvideerida põhjus - võtta juurde rohkem laudasid.

Aga kuna ma olen nii räme bankrolli nit ja mul ei ole alla 100BI arvel oma leveli jaoks, milleks on hetkel 600NL, siis isegi 400NL mängimine on tegelikkuses ju räme "üle" bankrolli mängimine. Ma selle "üle" all mõtlen seda, et olen nn. "ülerollitud" ehk "overrolled". Kui ma peaksin nüüd 400NL-list allpool laudu lisama ehk 200NL, siis oleks mul juba arvel üle 300BI ja seal laudades ma päris kindlasti ei teeks oma A klassi mängu, sest rahast on juba täiesti pohhui. See on umbes sama, et 100NL mängija mängib 100NL kõrvale 25NL. Seega ainus võimalus on mängida 1000NL ja kuna 1000NL eriti ei erine 400-jast ja 600-ast NL-ist, eriti kui laudu valida, siis saab seal mängida. Väikesed erinevused on aga nendel ma ei hakka hetkel peatuma.

Samas on mul viimasel ajal "mängutujusid" väga-väga harva ja seetõttu pean võtma igast "hoost" maximumi! Kui ma sulgeksin lauad igakord, kui laudu ei ole ja tuju on, siis mängiks ma kuus veel vähem ja seda ma teha ei tahaks.

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

Algselt postitas ranka
                                Ise ma leian, et minus on kadunud motivatsioon. Kui enne ma grindisin mingi eesmärgi nimel - näiteks maksta ära laen, osta auto või muud sellist siis hetkel sellised eesmärgid puuduvad.
                                mhm.. huvitav... aga sa püüa välja mõelda enda jaoks mida sa elult tahad:-) ära karda seada eesmärke.. ma olen näiteks mõelnud... et päris hea oleks ju pokkeripro elu kuskil atlanti või vaikse ookeani saartel... internet on olemas.. USA on lähemal, ehk saad fishe lüpsma hakata mõnusamal kellaajal.. päevasel ajal võtad päikest, surfad või püüad kala või ajad kohalikke näkke taga..
                                Breaking news and analysis from time.com. Politics, world news, photos, video, tech reviews, health, science, and entertainment news.

mina olen küll võtnud endale eesmärgiks, et pokker on asi, mis peab võimaldama mulle minu unistuste maja eestis kuskil mere ääres ja selle nimel ma grindin... kiiret ei ole... iga asi omal ajal.. ja iga asi peab omasoodu arenema.. ehk see aasta näen vaeva cashiga, õpin pokkerit üldisemalt, proovin aasta lõpuks NL100'sse jõuda, kogun BRi, järgmine aasta alustan vast tõsisemalt turniiride õppimisega.. ja nii ta läheb..

p.s. mul tegelt on ostetud elamukrunt, aga ta pole kuigi lähedal merele:-/ sinna ma hakkan varsti maja ehitama ka.. ja elan seal kuniks ma veel pokkeriga miljokaks pole saanud:-)

Comment

Working...