Re: Sajandi kõige haigeim mäng?
Kui mina veel noor olin, päris kasiinosid veel ei olnud, olid masinad üksikuna või kolmekaupa baarinurkades. Siis mingisugused mehed hammustasid läbi süsteemi pokkeriautomaadis, paari päevaga tõmbasid terve tallinna masinad tühjaks, järgmisel päeval jõudsid veel eestipaapeal ringi kah teha, kun masinad lukku pandi. Minu mäletamist mööda oli midagi sellist, et kui tuli Q
8
lauale, siis pidi need kinni panema, kuigi vist mingi paar oli laual, ja sai mastirea. Panus pidi vist 7 olema ja kui 7 kaupa edasi mängida, siis 7 ringi järel kordus sama nali.
sellest oli ajalehtedes kah juttu, tõenäoliselt oli softi autor endale väikese pensionikindlustuse teinud, aga vihikutega mehed hammustasid läbi...
Kui mina veel noor olin, päris kasiinosid veel ei olnud, olid masinad üksikuna või kolmekaupa baarinurkades. Siis mingisugused mehed hammustasid läbi süsteemi pokkeriautomaadis, paari päevaga tõmbasid terve tallinna masinad tühjaks, järgmisel päeval jõudsid veel eestipaapeal ringi kah teha, kun masinad lukku pandi. Minu mäletamist mööda oli midagi sellist, et kui tuli Q
8
lauale, siis pidi need kinni panema, kuigi vist mingi paar oli laual, ja sai mastirea. Panus pidi vist 7 olema ja kui 7 kaupa edasi mängida, siis 7 ringi järel kordus sama nali. sellest oli ajalehtedes kah juttu, tõenäoliselt oli softi autor endale väikese pensionikindlustuse teinud, aga vihikutega mehed hammustasid läbi...
Comment