*****2013 graafikud / 2014eesmärgid*****

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • overbet
    Pokkerihai
    • Sep 2010
    • 1620

Re: *****2013 graafikud / 2014eesmärgid*****

Algselt postitas NhTyGgWp Vaata postitust
    Esiteks mainisin et tihe graafiku näitamine, et kui väga hästi või keskmiselt mul läheb. Look at me, im a such a good player. Lihtsalt ma ei näe Tom Dwani, Phil Iveyt ja Negreanut sellist asja tegemas.
    ... ja ükski neist ei biidi enam nosebleede

Comment

• NhTyGgWp
      Julm Donk
      • Jul 2009
      • 89

Ei biidi? Hmm, ma ei teadnudki. Kes siis biidivad? Defineeri muidugi nosebleed - neti 200/400?

Comment

• NhTyGgWp
        Julm Donk
        • Jul 2009
        • 89

Lihtsalt nende härrade ninad ei lähe eriti veriseks, kui 40k tüübid istuvad lauas, kelle vastu grindida.

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

Kas enim raha võitnud Leibold, Kiivramees, Kolk beadivad mängu...ahaaa

Tegelikult see graafikute teema. Amway koolitustel rõhutatakse alati kui palju keegi teenib, et pööblit ahnuses ligi meelitada.
          Eesti kultuuriruumi sobib see ideaalselt sest kaotajad lahuvad areenilt kärata ja ülimalt madalat profiili hoides. Arvan, et selle taga on kuri turundusgeenius, kes valdab ülimaid kunste psühholoogia vallast:)
          Last edited by privador; 04.01.14, 18:11.

Comment

• overbet
            Pokkerihai
            • Sep 2010
            • 1620

Lihtsalt nende härrade ninad ei lähe eriti veriseks, kui 40k tüübid istuvad lauas, kelle vastu grindida.
            Durrrr challenget saab kalendriga mõõta, Ivey eelmise aasta suurimate kaotajate seas ja Negreanu pole nosebleede kunagi mänginudki. Vaidleks vastu.

Uus generatsioon mängijaid on peale kasvanud lihtsalt nagu Sauce, WCG, Ike, Kanu, Trueteller, ragen, forhayley ja teised.

Comment

• NhTyGgWp
              Julm Donk
              • Jul 2009
              • 89

Kairit Leibold jäi plussi. Kas nüüd nosebleed summadega, aga mina defineeriks seda beatimisena (poollevel). Ju ikka Imre, Kiivramees, Kolk ka hakkama saavad või millest nad elavad? Kas vana rasva pealt - võibolla. Ma ei ole kuulnud, et nad mingit muud tööd leivaraha teenimiseks teevad. Aga ma pole nüüd kõige rohkem Eesti pokkerielust informeeritum inimene.

Pööbli näitega absoluutselt nõus.
              Last edited by NhTyGgWp; 04.01.14, 18:33.

Comment

• NhTyGgWp
                Julm Donk
                • Jul 2009
                • 89

Põhimõtteliselt sina defineerid mängu beatimist sellega, kes best-of-the-best interneti sõjatandril parim on, see peab olema maailma kõige edukam ja parim mängija.
                Arvan, et raske on netis keskenduda, kui oled Macaus veidi kõrgematel panustel vaalasid lüpsmas käinud. Obvious su enda mäng kannatab ka, kui mängid rikkate businessmenide vastu. Pokkeri eesmärk on ikkagi ju raha teenida ja ma olen enam kui kindel, et nad teenivad väga hästi. Lihtsalt hästi valitud vastased, mis on väga alahinnatud omadus.
                Pakun, et kõik need Sauce'd, WCG'd, ragen'id jt. näevad märgasid unenägusid, et millal saaks rolli sobivaks Macau mängude jaoks. Loomulikult võtavad nad one way pileti.
                Last edited by NhTyGgWp; 05.01.14, 00:35.

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

Kairit Leibold jäi plussi. Kas nüüd nosebleed summadega, aga mina defineeriks seda beatimisena. Ju ikka Imre, Kiivramees, Kolk ka hakkama saavad või millest nad elavad? Kas vana rasva pealt - võibolla. Ma ei ole kuulnud, et nad mingit muud tööd leivaraha teenimiseks teevad. Aga ma pole nüüd kõige rohkem Eesti pokkerielust informeeritum inimene.

Palju Kairit siis plussi jäi 100 euri:)? Muuseas Kairit töötab juba üle aasta pokerstarsis, kes ei tea...
                  Ilusat õhtut!

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

NVG eesti esindaja ITT

Comment

• NhTyGgWp
                      Julm Donk
                      • Jul 2009
                      • 89

Algselt postitas privador Vaata postitust
                      Palju Kairit siis plussi jäi 100 euri:)? Muuseas Kairit töötab juba üle aasta pokerstarsis, kes ei tea...
                      Ilusat õhtut!
                      Mitte päris, tsirka 2000 euri, aga raskel ajal abiks ikka. Jah, olen kuulnud, et töötab ajakirjanikuna või millegi laadsena.
                      Last edited by NhTyGgWp; 04.01.14, 18:32.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Kairit Leibold jäi plussi. Kas nüüd nosebleed summadega, aga mina defineeriks seda beatimisena (poollevel). Ju ikka Imre, Kiivramees, Kolk ka hakkama saavad või millest nad elavad? Kas vana rasva pealt - võibolla. Ma ei ole kuulnud, et nad mingit muud tööd leivaraha teenimiseks teevad. Aga ma pole nüüd kõige rohkem Eesti pokkerielust informeeritum inimene.

Kõik eelmainitud käivad tööl. Kiivrameest enam ei tea, aga aastake tagasi küll.

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
                          Ilusat õhtut!
                          http://www.leibold.ee/2014/01/02/kassi-2013-aasta-pokkeris/

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Ega ma arvasingi rohkem hate saada, kui ütled ausalt, mis arvad ja mis ei kattu siin noorte eesti pokkerimängijate arvamusega. Ma igaks juhuks täpsustaks paar tähtsat märksõna, sest nagu aru saada jäi mõni asi arusaamatuks, et umbes, kes see kutt on, kellel 40 postitust ja tuleb siin võiks isegi öelda, et ülbama.

Esiteks mainisin et tihe graafiku näitamine, et kui väga hästi või keskmiselt mul läheb. Look at me, im a such a good player. Lihtsalt ma ei näe Tom Dwani, Phil Iveyt ja Negreanut sellist asja tegemas.

Keda quotisin? Saan aru, et pead silmas, millist Madist? :) No ma ei tea, mõlemad on Eesti meistrid, aga üks on megagrinder ja Barcelona EPT10-nes ja teine on lihtsalt wanna-be-high-stakes-balla-holla. Proovi järeldusele jõuda, kumba ma mõtlesin.

Aga võibolla on asi ainult minus, et mulle meeldib mu rahaasjad võimalikult privaatsed hoida. Siia sobiks selline üliorginaalne lause, mille just välja mõtlesin:
                            Inimesed (ka pokkerimängijad) on erinevad.
                            Miks nad peaks oma graafikuid postitama? Vähe sellest, et nende graafikud postitatakse nende eest, 2+2 isegi kõik suuremad high-stakes käed aasta jooksul postitatakse teatud teemadesse.

Ja kust tead, et nad kuhugi ei postita? Ma ka 2+2 ei postita ja Facebooki või ohtuleht.ee vms ei postitaks kui selline rubriik olemas oleks, aga PokkeriProd.com on minu jaoks selline kodune koht kus enamik aktiivsetest kasutajatest päris elus ka mingil määral tuttavad ja kellele pakub prolly huvi minu käekäik ja vice versa. Täiesti võimalik, et maailma top prod postitavad oma graafikud ka kuskile suhteliselt privaatsetesse gruppidesse/foorumitesse kus sinul ja minul lihtsalt ligipääs puudub.

Üldiselt pokker on one of a kind ja teist sellist ametit pole olemas kus aasta/kuu/x-perioodi sissetulek oleneb niivõrd paljudest faktoritest. Arst ei saa tõenäoliselt postitada, et oh 2012 teenisin $5K, 2013 $230K, tal pole selliseid swinge. Ja isegi kui leiab võrreldava töö, siis ei ole pmst ühtegi tööd (v.a. stocktrading ehk?) kus on olemas taoline tulemuste trackimine nagu online pokkeris.

Comment

• NhTyGgWp
                              Julm Donk
                              • Jul 2009
                              • 89

Valid points taken.

Olen nõus, kui teises lõigus räägitud kodune koht ja kui tõesti huvitab käekäik ning elatakse siiralt kaasa.

Aga olen kindel, et paljud on selles "look at me, how well im doing...baller" kategoorias. Jällegi võimalik, et eeldan liiga palju, sest ei tea PP rahvast.

PS. Ei pidanud otseselt ka PP foorumiinimesi ja foorumit silmas. Üldiselt.
                              Last edited by NhTyGgWp; 05.01.14, 01:27.

Comment

• Cypher0
                                Pokkerihai
                                • Jan 2010
                                • 1512

Kui ma aastate eest oma esimese graphi siia foorumisse postitasin, siis võis mahtuda küll sinna 'look at me' kategooriasse, aga nende aastate jooksul on päris paljudest foorumikasutajatest saanud omad klemmid, keda veits vb huvitab kuidas mul läheb ja millega tegelen, gangsta baller periood on möödas. Ja ise jälgin ka huviga, kuidas oma formaadi/limiidi+teiste formaatide kõvemad tegijad edenevad.

Comment

Working...